- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.581
hoşgeldin ballı çöreğimBen geldimmm
aayy ne güzell keşke buralara da yağsa karNapim canm uğraşıyorum
Kar yağıyor onu izliyorm :)
Sen nabiyorsun
Aç avcunu sana yollayımhoşgeldin ballı çöreğim
aayy ne güzell keşke buralara da yağsa kar
karın yağışını izlemek ayrı zevkli biriktiğinde kar topu oynamak ayrı zevkli bu sene kar göremicez gibime geliyo gülom yaAç avcunu sana yollayım
Ama birikmiyor keşke birikse
taşınmanın yorgunluğu mu hala acaba kuzum yaİkinuc gecedir uyuyamiyorm yAa
Rahatım yok hiç kuzum
Yaaa çok pis bişey ban yaaa
Sağol canım daha henüz bişey yok ama Allah nasip ederse kısa zamanda gebelik haberini vericem
ayy uyuyamadın mı kuzum
niye kızz neden böyle düşünüyosun
hoşgeldin sefa getirdin canımmBeni de aranıza kabul eder misiniz ?
Alevli taytım ve sayfa 110'daki tüm kılık kıyafet saç stiline uyuyorum
Azrail de bir melektir neticede dmjİnşallah güzel haberlerle de görürüz seni ama bansız
Evlilik bana riskli geliyor anlaşılması zor biriymişim öyle diyorlaaa
Halbuki melekten halliceyim
burcun ne canımİnşallah güzel haberlerle de görürüz seni ama bansız
Evlilik bana riskli geliyor anlaşılması zor biriymişim öyle diyorlaaa
Halbuki melekten halliceyim
İstanbul'a da yagmayacaksa hiç bı yere yagmasin nurosum :)karın yağışını izlemek ayrı zevkli biriktiğinde kar topu oynamak ayrı zevkli bu sene kar göremicez gibime geliyo gülom ya
Yok karnmdakinin vermiş olduğu kipirdaklik harektlik veee bir de yatış pozisyonlari asla rahata eremiyormtaşınmanın yorgunluğu mu hala acaba kuzum ya
aahh aahh keşke gülümm keşkee yağsaaİstanbul'a da yagmayacaksa hiç bı yere yagmasin nurosum :)
Yağar o yağar :)
ayy kıyamam kuzummm hamile uyku yastığı görmüştüm e bebekte gezerken ben büyük ihtimalle alırım çünkü genele rahat pozisyon bulamazsam asslllllaa uyuyamayanlardanım bende, göbek ve sanırım ayak için bi minderdiYok karnmdakinin vermiş olduğu kipirdaklik harektlik veee bir de yatış pozisyonlari asla rahata eremiyorm
bende bunun küçüğü vardı bacak arasına koyunca göbeğin altına doğru bilmiyorum tarif edebildimmiayy kıyamam kuzummm hamile uyku yastığı görmüştüm e bebekte gezerken ben büyük ihtimalle alırım çünkü genele rahat pozisyon bulamazsam asslllllaa uyuyamayanlardanım bende, göbek ve sanırım ayak için bi minderdi
Eki Görüntüle 2586388
banada çok rahat birşeymiş gibi geldi ama mağazada gördüğüm dediğin gibi daha ufağıydı internette örnek olsun diye bunu bulabildimbende bunun küçüğü vardı bacak arasına koyunca göbeğin altına doğru bilmiyorum tarif edebildimmiçok rahat oluyodu doğumdan sonra emzirmek içnde çok rahat oldu kullandım şuanda kızım sahiplendi o yatıyor bu yastıkta oda baya sarılarak uyuyo yastığa
bende ebebekten almıştım tavsiye ederim hertürlü kullanılıyo o yastık hele 6 aylık oldukları zaman arkalarına destek amaçlı konulunca içinde kalıyorlar otururken baya güvenli oluyo çok kullanışlı bi yastıkbanada çok rahat birşeymiş gibi geldi ama mağazada gördüğüm dediğin gibi daha ufağıydı internette örnek olsun diye bunu bulabildim
bak alırım diyordum şimdi kesinn alırım dediğin gibi sonrasında bebeler için de kullanılır, bide ben rahatıma çok düşkünüm ya normalde de yatarken falan birşeylerle desteklerim kendimibende ebebekten almıştım tavsiye ederim hertürlü kullanılıyo o yastık hele 6 aylık oldukları zaman arkalarına destek amaçlı konulunca içinde kalıyorlar otururken baya güvenli oluyo çok kullanışlı bi yastık
Aldım bundanayy kıyamam kuzummm hamile uyku yastığı görmüştüm e bebekte gezerken ben büyük ihtimalle alırım çünkü genele rahat pozisyon bulamazsam asslllllaa uyuyamayanlardanım bende, göbek ve sanırım ayak için bi minderdi
Eki Görüntüle 2586388
ay baş kısmı alçak gelebilir evetAldım bundan
Bunda bile rahat yatamiyorum alcka geliyor baş tarafım yastık koydugumda da çok yüksek oluyor rahat pozisyonu bulana kdr oluyorm
Yağar balım yağaraahh aahh keşke gülümm keşkee yağsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?