Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa çok pis bişey ban yaaa
Sağol canım daha henüz bişey yok ama Allah nasip ederse kısa zamanda gebelik haberini vericem

İnşallah güzel haberlerle de görürüz seni ama bansız

ayy uyuyamadın mı kuzum

niye kızz neden böyle düşünüyosun

Evlilik bana riskli geliyor anlaşılması zor biriymişim öyle diyorlaaa
Halbuki melekten halliceyim

İnşallah güzel haberlerle de görürüz seni ama bansız

Evlilik bana riskli geliyor anlaşılması zor biriymişim öyle diyorlaaa
Halbuki melekten halliceyim
Azrail de bir melektir neticede dmj
Hosgeldin de eski uyelerdenim demissin ama yeni uye diyor profiljn

Yok karnmdakinin vermiş olduğu kipirdaklik harektlik veee bir de yatış pozisyonlari asla rahata eremiyorm
ayy kıyamam kuzummm hamile uyku yastığı görmüştüm e bebekte gezerken ben büyük ihtimalle alırım çünkü genele rahat pozisyon bulamazsam asslllllaa uyuyamayanlardanım bende, göbek ve sanırım ayak için bi minderdi

bende bunun küçüğü vardı bacak arasına koyunca göbeğin altına doğru bilmiyorum tarif edebildimmi çok rahat oluyodu doğumdan sonra emzirmek içnde çok rahat oldu kullandım şuanda kızım sahiplendi o yatıyor bu yastıkta oda baya sarılarak uyuyo yastığa

banada çok rahat birşeymiş gibi geldi ama mağazada gördüğüm dediğin gibi daha ufağıydı internette örnek olsun diye bunu bulabildim

banada çok rahat birşeymiş gibi geldi ama mağazada gördüğüm dediğin gibi daha ufağıydı internette örnek olsun diye bunu bulabildim
bende ebebekten almıştım tavsiye ederim hertürlü kullanılıyo o yastık hele 6 aylık oldukları zaman arkalarına destek amaçlı konulunca içinde kalıyorlar otururken baya güvenli oluyo çok kullanışlı bi yastık

bak alırım diyordum şimdi kesinn alırım dediğin gibi sonrasında bebeler için de kullanılır, bide ben rahatıma çok düşkünüm ya normalde de yatarken falan birşeylerle desteklerim kendimi

Aldım bundan
Bunda bile rahat yatamiyorum alcka geliyor baş tarafım yastık koydugumda da çok yüksek oluyor rahat pozisyonu bulana kdr oluyorm

Aldım bundan
Bunda bile rahat yatamiyorum alcka geliyor baş tarafım yastık koydugumda da çok yüksek oluyor rahat pozisyonu bulana kdr oluyorm
ay baş kısmı alçak gelebilir evet
tüh kuzum ya son aylar böyle oluyor demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…