- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.621
Tam tersi kullan bunu basina da normal yasitigini koy oyle dene bideAldım bundan
Bunda bile rahat yatamiyorum alcka geliyor baş tarafım yastık koydugumda da çok yüksek oluyor rahat pozisyonu bulana kdr oluyorm
inşallah bunda rahat geçirirsin en güzel doğumu yaşarsın gülomBütün dogumlarm burnmdan geldi
Bu ara da akrosla pek iyi değiliz
Bir de aynı şeyleri tekrar yaşayacağım için heralde
Canim cok zordu gercekten calisiyordum da o zaman 34 hafta calistim . Insallah Allah ferahlik versn diyeyimdemee çayım benimde eylülde olacak doğumum nasipse
zaten mersinde yaşıyorum ağustos falan buralar cehennem gibi oluyor en korktuğum bu dönemlerde doğurmaktı öylede olacak
bende başıma normal yastık koyuyodum bide alçakta kalmıyo böylelikle çok rahat oluyodu gerçekten benimde aynı ağustosta 7 aylıktım bi ozaman zorlamıştı sıcaktan ama eylül gibi rahatladım kasım da doğum yaptım zaten :)Tam tersi kullan bunu basina da normal yasitigini koy oyle dene bide
Denedim yine yatamadım :)Tam tersi kullan bunu basina da normal yasitigini koy oyle dene bide
İns busummmKıyamam sana kuzum yaa evrene güzel enerji gönderelim belki bu seferki çok farklı olur
İns nurosuminşallah bunda rahat geçirirsin en güzel doğumu yaşarsın gülomprenses annesi gibi gülerek mutlulukla gelsin inşallah
gülomm bizim cimcime bunca yılın acısını fena çıkarıyor gibime geliyorDenedim yine yatamadım :)
hormonlarda etkiliyo tabi gülom ama inan çok güzel geçicek kucağına aldığında hepsi geride kalıcakİns nurosum
Bu ara pek bulduğum yok hormonlardan sanirm
Babasından çıkarsın acısınıgülomm bizim cimcime bunca yılın acısını fena çıkarıyor gibime geliyor
doğduktan sonra da babasından çıkarıcak hemde çok fenaa çıkarıcak gülom bak gör :)Babasından çıkarsın acısını
Geçen dedm al biraz sen taşı da gör öyle uzmekle olmuyor o isler :)
34 hafta çalışabilirim bende inşallah. amin kuzum..Canim cok zordu gercekten calisiyordum da o zaman 34 hafta calistim . Insallah Allah ferahlik versn diyeyim
Zaten oglanlarla hunharca davranıyor buna nasıl davranck bakalımdoğduktan sonra da babasından çıkarıcak hemde çok fenaa çıkarıcak gülom bak gör :)
Uyudum uyandım Allah affetsin
aay cimcime sokucak babasını şekilden şekle seyretde gör senZaten oglanlarla hunharca davranıyor buna nasıl davranck bakalım
Zaten kıskanç çocuğu ne şekle sokacak çok merak ediyirm
Ohhh ne güzelUyudum uyandım Allah affetsin
Hadi hayırlısı gorucez bakicazaay cimcime sokucak babasını şekilden şekle seyretde gör sen
Benim 27 eylul dogumum 8 ve 9.aylar en sicak zamanlara geldi en karnim burnumda zamanlarbende başıma normal yastık koyuyodum bide alçakta kalmıyo böylelikle çok rahat oluyodu gerçekten benimde aynı ağustosta 7 alıktım bi ozaman zorlamıştı sıcaktan ama eylül gibi rahatladım kasım da doğum yaptım zaten :)
oovv senin ki baya zormuş desene ama neyse ki geride kalmış :)Benim 27 eylul dogumum 8 ve 9.aylar en sicak zamanlara geldi en karnim burnumda zamanlar
Aynen canimoovv senin ki baya zormuş desene ama neyse ki geride kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?