- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.601
kesin almalısın bak çok rahat ediceksin canımm :)bak alırım diyordum şimdi kesinn alırım dediğin gibi sonrasında bebeler için de kullanılır, bide ben rahatıma çok düşkünüm ya normalde de yatarken falan birşeylerle desteklerim kendimi
Çocukları da kontrol ediyorm hep üstlerini açtılar mi terlediler mi sonra bı dagiliyor tekrar pozisyon bulana kdr teker uyuyamiyirmay baş kısmı alçak gelebilir evet
tüh kuzum ya son aylar böyle oluyor demek ki
valla az bişey yağdı camdan ayrılmadım seyretmeye doyamadım heralde nazarım değdi gülom bugün bildiğin güllük gülistanlık bi hava var ama soğuk tabisi totom donduYağar balım yağar
Nazar mi ettin ne ettin kar durdu
doğru kuzum sen bitek hamiş değilsin birde supermommy sinÇocukları da kontrol ediyorm hep üstlerini açtılar mi terlediler mi sonra bı dagiliyor tekrar pozisyon bulana kdr teker uyuyamiyirm
Burda da kaç gündür güneş vardıvalla az bişey yağdı camdan ayrılmadım seyretmeye doyamadım heralde nazarım değdi gülom bugün bildiğin güllük gülistanlık bi hava var ama soğuk tabisi totom dondu
Ayyy valla süpermommy ligimfalan kalmadı :)doğru kuzum sen bitek hamiş değilsin birde supermommy sin
bize de kar dedi ama kar acık ucundan gösterdi gitti ama yarın kar var diyo hava durumu inşallah doğrudur Allahım çok aminBurda da kaç gündür güneş vardı
Meteoroloji kar dedi kar geldi
yormaz mı kuzum 2 çocuk artı hamişsinAyyy valla süpermommy ligimfalan kalmadı :)
Bu hal beni çok yordu
Amin amin insbize de kar dedi ama kar acık ucundan gösterdi gitti ama yarın kar var diyo hava durumu inşallah doğrudur Allahım çok amin
prenses bi gelsin tüm yorgunlukları gidicek yerini çok tatlı bi mutluluk alıcakyormaz mı kuzum 2 çocuk artı hamişsin
ama kızın doğunca farklı bir heyecan olacak inşallah geçecek tüm yorgunluklar
Bilmiyirm busum hiç heycanm hevesim yokyormaz mı kuzum 2 çocuk artı hamişsin
ama kızın doğunca farklı bir heyecan olacak inşallah geçecek tüm yorgunluklar
ben kar yağdımı heleki yerler de tuttumu atarım kendimi karlaraaAmin amin ins
Ayy kar yağdı mi valla kedi gbi pisilirim kalorifer dibine
O zaman gökten nuros düşer düşer düşer aglarizzzzben kar yağdımı heleki yerler de tuttumu atarım kendimi karlaraa
evet hep ismimi anarsınız sonradaO zaman gökten nuros düşer düşer düşer aglarizzzz
bencedeeeprenses bi gelsin tüm yorgunlukları gidicek yerini çok tatlı bi mutluluk alıcak
yaaa deli misin at şu ölü toprağını üzerindenBilmiyirm busum hiç heycanm hevesim yok
Daha bişey de almadım almak için de hevesim yok
Doğurmak için de yok
:d
Bacak arasina yastikla uyumustum bende uyuyabildigim zamanlar ama tam agustos sicaginda 8 aylik oldugum icin eylul de cok sicak gecmsti o sene uyku cok zorlasmistiayy kıyamam kuzummm hamile uyku yastığı görmüştüm e bebekte gezerken ben büyük ihtimalle alırım çünkü genele rahat pozisyon bulamazsam asslllllaa uyuyamayanlardanım bende, göbek ve sanırım ayak için bi minderdi
Eki Görüntüle 2586388
Bütün dogumlarm burnmdan geldibencedeee
yaaa deli misin at şu ölü toprağını üzerinden
minik bir Ross geliyor minik bir piremsesss
emin ol oğluşlarında çok sevinecek çok güzel günler bekliyor sizi yaa
demee çayım benimde eylülde olacak doğumum nasipseBacak arasina yastikla uyumustum bende uyuyabildigim zamanlar ama tam agustos sicaginda 8 aylik oldugum icin eylul de cok sicak gecmsti o sene uyku cok zorlasmisti
Kıyamam sana kuzum yaa evrene güzel enerji gönderelim belki bu seferki çok farklı olurBütün dogumlarm burnmdan geldi
Bu ara da akrosla pek iyi değiliz
Bir de aynı şeyleri tekrar yaşayacağım için heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?