- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.641
dimi yaa hamilelik çok başka bi duygu gerçekten de bazen hamilelik hallerimi özlüyorum aklıma geldikçe bidaha hamile kalmak istiyorumAynen canim
Tesetturluyum o sicakta calismak bide bayilacak gbi oluyor insan ya ki okdr az kilo almisti m ama can tasiyoruz yaa kolaymi gene de hamilelik hayatimin en guzel gunlerindenndi bence bambaska bi duygu
kesinlikle doğru kuzum eş desteği çok önemliIste bazilari anlamasa da hamilelik ve sonrasinda es ve esle iliskiler cok dha onem arz ediyorByNkoaLa erkeklerin cok azi hamileligi ve lohusaligi anlayabiliyordur anlayamiyorlar gerekli ozeni destegi veremiyorlar ... cocktan soguma sebeplerim vol 1
Daha dur hele busra ah ahhh en cok dogum sonrasi lohusa kafasiyla yasanilan hisler bi can sana emanet bakabilcekmiyim korkusu vs ... neyse korkutmak icin demiyorum cok guzell ama cok cok zorkesinlikle doğru kuzum eş desteği çok önemli
hem duygusal olarak hem hormonlar olarak komple değişiyoruz
Allah eşimden razı olsun o konuda hiç sıkıntım yok ama olsaydı düşünemiyorum birde ben normalde de balık burcuyum duygusalım şimdi ekstra alıngan duygusal oldum
Hazır aynı değil ya ben hazır sevmiyorumNe guzel ben ugrasmak jcjn yapicam sirf bugun istesem hazir alirim da
demekki erkeklerin hepsinde aynı şeyler var benimde baya stresli geçmişti bunda rahat edicem allah izin verirse çok sinir ederse gelmesin eve düzelene kadar uğraşamıcam vallaDaha dur hele busra ah ahhh en cok dogum sonrasi lohusa kafasiyla yasanilan hisler bi can sana emanet bakabilcekmiyim korkusu vs ... neyse korkutmak icin demiyorum cok guzell ama cok cok zor
Bunda daha üstüme düşkün daha sevecen daha ilgiliIste bazilari anlamasa da hamilelik ve sonrasinda es ve esle iliskiler cok dha onem arz ediyorByNkoaLa erkeklerin cok azi hamileligi ve lohusaligi anlayabiliyordur anlayamiyorlar gerekli ozeni destegi veremiyorlar ... cocktan soguma sebeplerim vol 1
Hoşbuldum canımhoşgeldin sefa getirdin canımm
Azrail de bir melektir neticede dmj
Hosgeldin de eski uyelerdenim demissin ama yeni uye diyor profiljn
burcun ne canım
Hoşgeldin tatlımHoşbuldum canım
Aynen öyle
Yeni hesap yeni bir kullanıcı adı yeni bir ben
Koç senin
Hoşgeldin. Eski adın neydi belki hatırlarız.Hoşbuldum canım
Aynen öyle
Yeni hesap yeni bir kullanıcı adı yeni bir ben
Koç senin
AhahahahahHangi mantiyi kix
Hele bi yapayim da yiyelim birlikte ayip ettin ..
En son yaptigimda esime yavas ye bak 2 dk da bitirme tabagi aksama kdr ugrastim filan demistim
Yaaa bak ne kadar güzel kabul ettinAynen canim
Tesetturluyum o sicakta calismak bide bayilacak gbi oluyor insan ya ki okdr az kilo almisti m ama can tasiyoruz yaa kolaymi gene de hamilelik hayatimin en guzel gunlerindenndi bence bambaska bi duygu
LimonsuzumHayatSevinceGuzel nasılsın tatlım
K Kendinisevenbirii bebişim
B BUSR4 canım nasılsın. Farkındaysan çay içiyor musun diye sormuyorum buaralar. Süt iç sen sütçayı ben içerim
Yaptim kocisimi bekliyorum kiymali ucgen seklinde yapiyorum... afiyet olsun size deHazır aynı değil ya ben hazır sevmiyorumBiz yedik bile sende yaptın mı :) sen neyli yapıyosun
Limonsuzum caanımHayatSevinceGuzel nasılsın tatlım
K Kendinisevenbirii bebişim
B BUSR4 canım nasılsın. Farkındaysan çay içiyor musun diye sormuyorum buaralar. Süt iç sen sütçayı ben içerim
Üstüne de yağ salça sosu yapıyor musun çayımYaptim kocisimi bekliyorum kiymali ucgen seklinde yapiyorum... afiyet olsun size de
Hoşbulduk güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?