Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canim
Tesetturluyum o sicakta calismak bide bayilacak gbi oluyor insan ya ki okdr az kilo almisti m ama can tasiyoruz yaa kolaymi gene de hamilelik hayatimin en guzel gunlerindenndi bence bambaska bi duygu
dimi yaa hamilelik çok başka bi duygu gerçekten de bazen hamilelik hallerimi özlüyorum aklıma geldikçe bidaha hamile kalmak istiyorum
Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

kesinlikle doğru kuzum eş desteği çok önemli
hem duygusal olarak hem hormonlar olarak komple değişiyoruz
Allah eşimden razı olsun o konuda hiç sıkıntım yok ama olsaydı düşünemiyorum birde ben normalde de balık burcuyum duygusalım şimdi ekstra alıngan duygusal oldum

Daha dur hele busra ah ahhh en cok dogum sonrasi lohusa kafasiyla yasanilan hisler bi can sana emanet bakabilcekmiyim korkusu vs ... neyse korkutmak icin demiyorum cok guzell ama cok cok zor

Daha dur hele busra ah ahhh en cok dogum sonrasi lohusa kafasiyla yasanilan hisler bi can sana emanet bakabilcekmiyim korkusu vs ... neyse korkutmak icin demiyorum cok guzell ama cok cok zor
demekki erkeklerin hepsinde aynı şeyler var benimde baya stresli geçmişti bunda rahat edicem allah izin verirse çok sinir ederse gelmesin eve düzelene kadar uğraşamıcam valla

Bunda daha üstüme düşkün daha sevecen daha ilgili
Ama taşındığımizdan beri çok kalp kırıyor o kdr
Herşeyi zorluğunu hep kadın çekiyor
Kimseyi istemiyorum yanımda bu ara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…