- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.761
Cekemiyolla bizi dilosumm bizim hic bi sucumuz yok aslinda gelip bize satasiyolla bizde karsilik verince polemikten ban veriyollaİvetttt imzoşumm biz görgülü hanimlariz ama bizim gorgumuzu mütavazi kişiliğimizi
Bir anda hırçın kanı deli akan piskopat agriza bir kadına çeviri veriyolllaaaaa
Aynen canım,eşim geldi iyi gecelerAynen esim hamileyken mavi suyu sakn kullanma diye soyluyordu bana harika bi icat ya ama icinde ne var km bilir ucuz da
Salon camida bana bakiyor yazmissinda Allah askina ne kadina bakmiyorki bak esin gbi calisip para kazaniyor ustune de bi cok sorumluluk yukleniyorsun bu kadinlarn cani ne cok yaa ... Cocuksuzken bende 4 4 bucuk yil calistim esimde isten gec gelirdi o siralar saati oyleydi ama cocklu hayatta ise gtmeyi goze alamiyorm almak istemiyorum yaparim ama icim hiddetlenir kendimi biliyorum hem ise git hem evde gene sorumluluklar ayni ... erkek cani isterse yardm edecekte lutfedecek ohoo ... zor valla hele 3 cocuklu olacam yaknda senn emeklilgne ne kdr prim odemen kaldi mehliKa
İzmirNerdesiniz kiii
Şifa olsunBu aksam bende cok ictim cay... dun aksamki icemememin acisini cikardm
Bakiiim Bi çayımSilinmez bence ama cc al istersen cok onemli yerlerj cokmu ki ... ayarlqrdan neden yapilmiyoki anlamadim int.ten bi bak cnm sen en iyisi
Bize her yer parisssss yolllayi virsinlerrrr imzommmmmmmmmCekemiyolla bizi dilosumm bizim hic bi sucumuz yok aslinda gelip bize satasiyolla bizde karsilik verince polemikten ban veriyolla
Dur bende isitaym da icelim kizimda uyudu ohİzmir
Şifa olsun☺bende şimdi içicem yine
Yok ööleee bundan sonra satasani aninda gozardi edicem cevap verme tenezzulunde bile bulunmam daha da ucu bize dokaniyo sonraBize her yer parisssss yolllayi virsinlerrrr imzommmmmmmmm
Harikasın imzoşum benimmYok ööleee bundan sonra satasani aninda gozardi edicem cevap verme tenezzulunde bile bulunmam daha da ucu bize dokaniyo sonra
Tabi dilosum takilsinlar kendi hallerinde biz boyle iyiz kimse bozamaz keyfimiziHarikasın imzoşum benimmen güzeli göz ardı etmek kendi kendini yesin sonra
Oh ohhhh yandan
Gozunaydinoooo limonsuzum
haydi şimdi bütün eller havayakop kop kop
Gozunaydin
Canimm inanmazsin gozlerim doldu ... ise baslarsam senin yanina gelirim insallah bu sehirde gene buralarda olursan tabiiki...ay sağol canım yaaa
kız ne zaman kadin muhasebeci gelse aklıma hep sen geliyosun
diyom çay işe başlasa ben bilirdim keşke çay olsa bu gelen falan diyorum içimden
Canimm inanmazsin gozlerim doldu ... ise baslarsam senin yanina gelirim insallah bu sehirde gene buralarda olursan tabiiki...
Insallah suan yerin nerede tam ozelden yazsana kurumu merak ettm bizim isimiz kocasinanda ve fatihte oluyordu hepbu gidişle sen bile gidersin ben kalırım çay
ama valla güler yüzlü tatlı bayan var tesettürlü muhasebeci özellikle o gelince sen geliyosun aklıma
inşallah herşey gönlünce olurama yolun düşerse beklerim
Burdayım tatlım ama çıkmam lazım eşim geliyorLimonsuzzcay nerdesnnn
Ooo senin esin de gece gec geliyor baya ... tmm cnm iyugecelerBurdayım tatlım ama çıkmam lazım eşim geliyor
Insallah suan yerin nerede tam ozelden yazsana kurumu merak ettm bizim isimiz kocasinanda ve fatihte oluyordu hep
Valla duygulandim samdan yerin bende hep ayri biliyosun burda herkesle olmasa da su sjcaklgi hissettiren gundelik hayatmda aklma gelen dostlar edinmis olmak cok mutluluk verici
Vardiyalı çalışıyor canım. İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin hepinizeOoo senin esin de gece gec geliyor baya ... tmm cnm iyugeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?