Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İvetttt imzoşumm biz görgülü hanimlariz ama bizim gorgumuzu mütavazi kişiliğimizi
Bir anda hırçın kanı deli akan piskopat agriza bir kadına çeviri veriyolllaaaaa
Cekemiyolla bizi dilosumm bizim hic bi sucumuz yok aslinda gelip bize satasiyolla bizde karsilik verince polemikten ban veriyolla

Aynen canım,eşim geldi iyi geceler

ay sağol canım yaaa
kız ne zaman kadin muhasebeci gelse aklıma hep sen geliyosun
diyom çay işe başlasa ben bilirdim keşke çay olsa bu gelen falan diyorum içimden
Canimm inanmazsin gozlerim doldu ... ise baslarsam senin yanina gelirim insallah bu sehirde gene buralarda olursan tabiiki...

Canimm inanmazsin gozlerim doldu ... ise baslarsam senin yanina gelirim insallah bu sehirde gene buralarda olursan tabiiki...

bu gidişle sen bile gidersin ben kalırım çay

ama valla güler yüzlü tatlı bayan var tesettürlü muhasebeci özellikle o gelince sen geliyosun aklıma

inşallah herşey gönlünce olur ama yolun düşerse beklerim

Insallah suan yerin nerede tam ozelden yazsana kurumu merak ettm bizim isimiz kocasinanda ve fatihte oluyordu hep

Valla duygulandim samdan yerin bende hep ayri biliyosun burda herkesle olmasa da su sjcaklgi hissettiren gundelik hayatmda aklma gelen dostlar edinmis olmak cok mutluluk verici

hahaha hemen yazıyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…