Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ne cam cam deyip durma ozaman

Daha ne cam cam deyip durma ozaman
İşin çoğu bana bakıyor yine, salondaki boydan olan cam arkalı önlü bende, ama çabuk hallederim inşaallah, zaten çok kirli değil,ara ara silmiştim, aha bak sandalyelere gözüm çarptı, sandalyeler de silinecek
Halıları da haftaya yıkamaya göndereceğim ,
E sen anlat biraz da ,kızın uyudu mu, kocişin evde mi, yarın neler yapmayı planlıyorsun

Vouwwww bana yürüyen bir canlı
Sana yürümeyen de ne biliyim B Brunello Cicinelli den heber var mı nasılmış? Kanaması yok değil mi Tavuk çorbası ve bayat ekmek köftesi yaptım bebişim. Eşim yoktu menuyu kızım belirledi İyim kuzum. Dert etme ben senin yerine de içerim

Kocisimi uyuttum , kizimi uyutmaya calisiyorum kar yagdigini gordu ici icine sgmiyor sabaha oynayacak kadr bari dokunacak kdr bari olsa keske cock oyle hevesli ki..

Bugun bende toz aldim evi supurup sildim . Banyo lavabo ovdum , derz temizleyip mutlu oldum cikmayan kararan yerler vardi mavi suyla cikarttim .
Fortmantoyu sildim , koltuk ve hali ortulerini yikadim . Sonra da benim minnakla mantiya giristik, kocam geldi yedik ictik yatma fasli iste cnm benden bu.

Yarin esim oglen gelecek o gelnce ben pazara ve biraz kafa dinleyip yuruyuse ckmayi planliyorum bakalim...

Bayağı iş yapmışsın yorulman normal, tertemiz olmuştur ne güzel,
Banyo dolaplarını temizlerken derz temizleyiciyi gördüm içim gitti kullanmak için, ama hamileyken onu solumaya cesaret edemem, zaten banyoyu temizlerken çamaşır suyu bile çok solumus oldum

Bu aksam bende cok ictim cay... dun aksamki icemememin acisini cikardm

Aynen esim hamileyken mavi suyu sakn kullanma diye soyluyordu bana harika bi icat ya ama icinde ne var km bilir ucuz da
Salon camida bana bakiyor yazmissinda Allah askina ne kadina bakmiyorki bak esin gbi calisip para kazaniyor ustune de bi cok sorumluluk yukleniyorsun bu kadinlarn cani ne cok yaa ... Cocuksuzken bende 4 4 bucuk yil calistim esimde isten gec gelirdi o siralar saati oyleydi ama cocklu hayatta ise gtmeyi goze alamiyorm almak istemiyorum yaparim ama icim hiddetlenir kendimi biliyorum hem ise git hem evde gene sorumluluklar ayni ... erkek cani isterse yardm edecekte lutfedecek ohoo ... zor valla hele 3 cocuklu olacam yaknda senn emeklilgne ne kdr prim odemen kaldi mehliKa

Kızlar ya benim WhatsApp yazılarım kocaman kocaman oldu hiç düzelmiyor ayarlardan filan, nasıl yapcam bileniniz var mıı
Blmiyrmki durduk yerde mi oldu int.ten arastir cnm istersen ya da sil yeniden yukle ya da guncelle

Blmiyrmki durduk yerde mi oldu int.ten arastir cnm istersen ya da sil yeniden yukle ya da guncelle
Aynen çayım Bi baktım teee uzaktan bakan bile okur yani silince bütün konuşma geçmişi filan siliniyor mu kii. Ders grubum var hep not yazdığımız hiç bilmiyorum

Aynen çayım Bi baktım teee uzaktan bakan bile okur yani silince bütün konuşma geçmişi filan siliniyor mu kii. Ders grubum var hep not yazdığımız hiç bilmiyorum
Silinmez bence ama cc al istersen cok onemli yerlerj cokmu ki ... ayarlqrdan neden yapilmiyoki anlamadim int.ten bi bak cnm sen en iyisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…