- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.741
Daha ne cam cam deyip durma ozamanEvet öyle deyolaa
Aklımda hep işler ama elim mahkum, eskisi gibi çevik ve hızlı olamıyorum,yavaş yavaş yapacağım artık, arkalarını eşime sildiririm,zaten benim kolum uzanmıyor normalde de,bir de cama cikamam çok korkarım, zeminle bodrumla birlikte 5. Kattayiz
Üzülme tatlım bugün gidiyormuşGozlerim seni ariyor sen olmaynca benmde moralim bozuluyor ve orda kaynananla ugrastgni bilmek dha cok canmi skyo samdannn ya Allah yardmcn olsn
İşin çoğu bana bakıyor yine, salondaki boydan olan cam arkalı önlü bende, ama çabuk hallederim inşaallah, zaten çok kirli değil,ara ara silmiştim, aha bak sandalyelere gözüm çarptı, sandalyeler de silinecekDaha ne cam cam deyip durma ozaman
Sana yürümeyen de ne biliyimVouwwww bana yürüyen bir canlı
Tavuk çorbası ve bayat ekmek köftesi yaptım bebişim. Eşim yoktu menuyu kızım belirlediTamam atta bakiyimellerine sağlık bence de söyle yavaş yesin kocan, zor yapılıyor mantılar sarmalar
Bende 11den 12 bucuga kadar komşuda kahve günü vardı bugün ordaydim,sonra koştur koştur geldim son hazirliklarimi yaptım 2 büyük gibi de misafirim geldi derken kafam patlıyor şimdi yatlfnu yeni aldım elime daha
Ne yiycen limonsuzum
İyim kuzum. Dert etme ben senin yerine de içerimÖyledir tabii çayım bende güzel yönlerini düşünmeye çalışıyorum sorumluluklarına kendimi hazırlıyorum
Ay çok anladığımdan değilde sorulur ya öylebalık ben canımm kendi burcumun tüm özelliklerini taşırım
Ayy evet kuzum hiç çay içemiyorumm dediğin gibi boyuna süt kefir ayran vssen nasılsın napıyosun
Benim için de izleAn itibariyle istanbula kar yagisi basladi
Oo superÜzülme tatlım bugün gidiyormuş☺
Anam burda yağmur yagiiAn itibariyle istanbula kar yagisi basladi
Kocisimi uyuttum , kizimi uyutmaya calisiyorum kar yagdigini gordu ici icine sgmiyor sabaha oynayacak kadr bari dokunacak kdr bari olsa keske cock oyle hevesli ki..İşin çoğu bana bakıyor yine, salondaki boydan olan cam arkalı önlü bende, ama çabuk hallederim inşaallah, zaten çok kirli değil,ara ara silmiştim, aha bak sandalyelere gözüm çarptı, sandalyeler de silinecek
Halıları da haftaya yıkamaya göndereceğim ,
E sen anlat biraz da ,kızın uyudu mu, kocişin evde mi, yarın neler yapmayı planlıyorsun
Benim için de izle☺buraya hiç yagmıyor.
Nerdesiniz kiiiAnam burda yağmur yagii
Bayağı iş yapmışsın yorulman normal, tertemiz olmuştur ne güzel,Kocisimi uyuttum , kizimi uyutmaya calisiyorum kar yagdigini gordu ici icine sgmiyor sabaha oynayacak kadr bari dokunacak kdr bari olsa keske cock oyle hevesli ki..
Bugun bende toz aldim evi supurup sildim . Banyo lavabo ovdum , derz temizleyip mutlu oldumcikmayan kararan yerler vardi mavi suyla cikarttim .
Fortmantoyu sildim , koltuk ve hali ortulerini yikadim . Sonra da benim minnakla mantiya giristik, kocam geldi yedik ictik yatma fasli iste cnm benden bu.
Yarin esim oglen gelecek o gelnce ben pazara ve biraz kafa dinleyip yuruyuse ckmayi planliyorum bakalim...
Bu aksam bende cok ictim cay... dun aksamki icemememin acisini cikardmSana yürümeyen de ne biliyimB Brunello Cicinelli den heber var mı nasılmış? Kanaması yok değil mi
Tavuk çorbası ve bayat ekmek köftesi yaptım bebişim. Eşim yoktu menuyu kızım belirledi
İyim kuzum. Dert etme ben senin yerine de içerim
Aynen esim hamileyken mavi suyu sakn kullanma diye soyluyordu bana harika bi icat ya ama icinde ne var km bilir ucuz daBayağı iş yapmışsın yorulman normal, tertemiz olmuştur ne güzel,
Banyo dolaplarını temizlerken derz temizleyiciyi gördüm içim gitti kullanmak için, ama hamileyken onu solumaya cesaret edemem, zaten banyoyu temizlerken çamaşır suyu bile çok solumus oldum
Blmiyrmki durduk yerde mi oldu int.ten arastir cnm istersen ya da sil yeniden yukle ya da guncelleKızlar ya benim WhatsApp yazılarım kocaman kocaman oldu hiç düzelmiyor ayarlardan filan, nasıl yapcam bileniniz var mıı
Aynen çayım Bi baktım teee uzaktan bakan bile okur yaniBlmiyrmki durduk yerde mi oldu int.ten arastir cnm istersen ya da sil yeniden yukle ya da guncelle
Silinmez bence ama cc al istersen cok onemli yerlerj cokmu ki ... ayarlqrdan neden yapilmiyoki anlamadim int.ten bi bak cnm sen en iyisiAynen çayım Bi baktım teee uzaktan bakan bile okur yanisilince bütün konuşma geçmişi filan siliniyor mu kii. Ders grubum var hep not yazdığımız hiç bilmiyorum
Gozlerim seni ariyor sen olmaynca benmde moralim bozuluyor ve orda kaynananla ugrastgni bilmek dha cok canmi skyo samdannn ya Allah yardmcn olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?