Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşbulduk güzelim
İnşallah kalırım bebeğim bdv fln daha girmem gerçi oralardan gitmedim ama neysee
Burdayım bakalım cnm
İnşaallah ,her gün birimiz bekçilik mi yapsak sana ne yapsak, bdv ye girdiğin gibi tutup getirsek seni

Ohooo canim maasallah sanaa hamileliginin son ayundasin bide ben de hic oturmadim aksam esim gelene dek 8 8 bucuk mu neydi smdi mutfagi topladimda cay icmeyw devam ediyorum belim agrimis benimde ama haftasonuna temiz bi ev ve ben rahat olarak giriyorum huzurluyum

Profiller mahvediyor bizi profillerr yoksa biz hanim kadin cizgimizden cikmiyoruz dimi dilosum
İvetttt imzoşumm biz görgülü hanimlariz ama bizim gorgumuzu mütavazi kişiliğimizi
Bir anda hırçın kanı deli akan piskopat agriza bir kadına çeviri veriyolllaaaaa

Daha çok iş var ya, bugün kaynım gelir belki diye camlara girişmedim, mutfak ve banyonun kapıları mutfak balkon camları silindi, kalan 3 odanın cam kapı,avize Petek, koltuklar silinecek, koltuk kırlent örtüleri tüller yıkanacak, bir veya iki günde hallederim inşaallah haftaya ,
Buz dolabı da kaldı, kalan işleri yavaş yavaş yaparım artık,
Bugün hastane çıkışı almak için girdiğim bir yerdeki kadın ilk çocuk galiba dedi, 3. Dedim şaşırdı, hiç bozulmamissin iyi korumussun kendini ilk çocuk gibi duyuyor dedi, bir şeyler satmak için mi dedi bilmiyorum, almadan çıktım o ayrı, ordaki hastane çıkışlarıni beğenmedim,
Bir de çoğu gören erkek Bebek mi diye soruyor, karnımın şeklinden anlaşılıyor demek ki

Hoşgeldin canım, ben doğum iznine ayrıldım ev temizliği vs uğraşıyorun,
Kayınvalidenler gitmedi mi

Amin Teşekkür, bekarlara da hayırlı kismetler nasib etsin

Hayırlısı

Gozlerim seni ariyor sen olmaynca benmde moralim bozuluyor ve orda kaynananla ugrastgni bilmek dha cok canmi skyo samdannn ya Allah yardmcn olsn

M mehlika nur yasini gistermiyosn ki biliyosun bunu dostum
Dikkat et yavas yavas yaparsin jsleri de bi defa aklina girince insan kafasi rahatlamiyor yapmadan ... aslnda cok tehlikeli su durumda cam perde vs isleri
Evet öyle deyolaa
Aklımda hep işler ama elim mahkum, eskisi gibi çevik ve hızlı olamıyorum,yavaş yavaş yapacağım artık, arkalarını eşime sildiririm,zaten benim kolum uzanmıyor normalde de,bir de cama cikamam çok korkarım, zeminle bodrumla birlikte 5. Kattayiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…