- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.721
Hoşbulduk güzelimDilos hoşgeldin,artık bizimle kal lütfen
Yani fotodaki kadın yüzünü kapatinca demek istedim
İyi biri varsa da bize denk gelmedi malesef, şans denk gelir inşaallah
Profiller mahvediyor bizi profillerr yoksa biz hanim kadin cizgimizden cikmiyoruz dimi dilosumHoşbulduk güzelim❤
İnşallah kalırım bebeğim bdv fln daha girmem gerçi oralardan gitmedim ama neysee
Burdayım bakalım cnm
İnşaallah ,her gün birimiz bekçilik mi yapsak sana ne yapsak, bdv ye girdiğin gibi tutup getirsek seniHoşbulduk güzelim❤
İnşallah kalırım bebeğim bdv fln daha girmem gerçi oralardan gitmedim ama neysee
Burdayım bakalım cnm
Ohooo canim maasallah sanaa hamileliginin son ayundasin bide ben de hic oturmadim aksam esim gelene dek 8 8 bucuk mu neydi smdi mutfagi topladimda cay icmeyw devam ediyorum belim agrimis benimde ama haftasonuna temiz bi ev ve ben rahat olarak giriyorum huzurluyumEşimin isyerinde işi uzadı daha gelmedi, onun için kardeşini bu akşam çağırmamis, yarın davet edeceğiz,
Bugün kahvaltıdan son bir iki saate kadar hiç oturmadim diyebilirim,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp bebisin kıyafetlerini yerleştirdim,akşam katlamıştim, evi süpürüp sildim,
Banyoyu temizledim, banyo da lavabo dolabının haricinde 2 dolap var havlu tuvalet kağıdı falan koyduğum ,dolapları fayanslari kapıyı , duşakabini falan komple sildim,WC yıkadım,
banyo yapıp kargoya gittim eşimin aldığı hastane çıkışı eksik parçalı olanı almış iade ettim, dönüşte 5-6 durak yürüdüm hastane çıkışı bakarım diye, eve yakın bir yerden aldım artık, bime uğradım, eve geldim, karışık kuru dolma yapacaktım kaynım gelmicek olunca vazgeçtim, çorba, tavuk göğsü tatlısı, kıymalı karnıbahar yemeği yaptım, çocuklarla yedik, yarın lahmacun yaptırırız muhtemelen, çorbam ve tatlım hazır,salata meze bir şeyler yaparım,
Şimdi de çay içiyorum, bir sürü yürüyüp bir de ayakta yemek tatlı falan yapınca çok yoruldum belim ağrıdi,
Bu posta daha bebek kıyafeti yıkadım onları serecem biraz sonra,yarın da fırsat bulursam ütüler hazırlarim çantayı,
Çok büyük sorunlar yok ama bu çoğu erkeğin öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyorSana da mı denk gelmedi sanırım evlisin bir sorunu var ?
Ben çok korkuyorum
İvetttt imzoşumm biz görgülü hanimlariz ama bizim gorgumuzu mütavazi kişiliğimiziProfiller mahvediyor bizi profillerr yoksa biz hanim kadin cizgimizden cikmiyoruz dimi dilosum
Sağ sola saldırmaya kalkarsan Kirbaçlayin beniiiiİnşaallah ,her gün birimiz bekçilik mi yapsak sana ne yapsak, bdv ye girdiğin gibi tutup getirsek seni
Çok büyük sorunlar yok ama bu çoğu erkeğin öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyor
İvetttt imzoşumm biz görgülü hanimlariz ama bizim gorgumuzu mütavazi kişiliğimizi
Bir anda hırçın kanı deli akan piskopat agriza bir kadına çeviri veriyolllaaaaa
Daha çok iş var ya, bugün kaynım gelir belki diye camlara girişmedim, mutfak ve banyonun kapıları mutfak balkon camları silindi, kalan 3 odanın cam kapı,avize Petek, koltuklar silinecek, koltuk kırlent örtüleri tüller yıkanacak, bir veya iki günde hallederim inşaallah haftaya ,Ohooo canim maasallah sanaa hamileliginin son ayundasin bide ben de hic oturmadim aksam esim gelene dek 8 8 bucuk mu neydi smdi mutfagi topladimda cay icmeyw devam ediyorum belim agrimis benimde ama haftasonuna temiz bi ev ve ben rahat olarak giriyorum huzurluyum
Amin Teşekkür, bekarlara da hayırlı kismetler nasib etsinHerkese Allah geçim versin sıkıntılıların çözümü olsun
Hoşgeldin canım, ben doğum iznine ayrıldım ev temizliği vs uğraşıyorun,kaynanasini görünce kuyruğunu bırakıp kaçan, işe başlayınca iki ayağını kaydedip hızını solucandan halliceye ceviren samdan geldi kızlar
sohbete yetisemiyom moralim bozuluyo
napiyosunuz nasılsınız bakalım
Ohooo canim maasallah sanaa hamileliginin son ayundasin bide ben de hic oturmadim aksam esim gelene dek 8 8 bucuk mu neydi smdi mutfagi topladimda cay icmeyw devam ediyorum belim agrimis benimde ama haftasonuna temiz bi ev ve ben rahat olarak giriyorum huzurluyum
Amin Teşekkür, bekarlara da hayırlı kismetler nasib etsin
Tamam kulağından tuttuğumuz gibi getiririzSağ sola saldırmaya kalkarsan Kirbaçlayin beniiiimehlikamm lütfen
Gozlerim seni ariyor sen olmaynca benmde moralim bozuluyor ve orda kaynananla ugrastgni bilmek dha cok canmi skyo samdannn ya Allah yardmcn olsnkaynanasini görünce kuyruğunu bırakıp kaçan, işe başlayınca iki ayağını kaydedip hızını solucandan halliceye ceviren samdan geldi kızlar
sohbete yetisemiyom moralim bozuluyo
napiyosunuz nasılsınız bakalım
Evet öyle deyolaaM mehlika nur yasini gistermiyosn ki biliyosun bunu dostum
Dikkat et yavas yavas yaparsin jsleri de bi defa aklina girince insan kafasi rahatlamiyor yapmadan ... aslnda cok tehlikeli su durumda cam perde vs isleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?