- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.781
Insallah suan yerin nerede tam ozelden yazsana kurumu merak ettm bizim isimiz kocasinanda ve fatihte oluyordu hep
Valla duygulandim samdan yerin bende hep ayri biliyosun burda herkesle olmasa da su sjcaklgi hissettiren gundelik hayatmda aklma gelen dostlar edinmis olmak cok mutluluk verici
Bekarlık sultanlık
Evliler gelmeden erkekler s.refsizdir
İyi bildin kocam evde
Demek kocan geliyorBurdayım tatlım ama çıkmam lazım eşim geliyor
Guldum gece gece senden inciler gene
Sen bı koca yap kendine, onun tadina bak hele ondan sonra konuşuruz tatlim
İyi bildin kocam evdeşimdi namaza durdu da kaçtım girdim buraya geç vakite koydu yatsıyı biraz bugün gördüm mantıyı gördüüümm
Demek kocan geliyor
Ye, ye de akılları başlarına gelsin birini doyurdum tam gaz çıkaracakken tamamını kustuBenee çok özledim güzelimgeldim bak burdayım
Yaaaa yerim ben onlarin totuşunu
Sen bı koca yap kendine, onun tadina bak hele ondan sonra konuşuruz tatlim
İyi bildin kocam evdeşimdi namaza durdu da kaçtım girdim buraya geç vakite koydu yatsıyı biraz bugün gördüm mantıyı gördüüümm
Demek kocan geliyor
Hahahahahahsjka berkesuboran tamamBebişin adı doğana kadar berkesuboran olsun mu
Bence olsun
Kabul ettiğini tahmin ettiğimden oldu artık
Yükselen etkiliyorsa eğer ben oğlaklarla da anlaşamam
Heeelllppppp
Çocuğu içinde tut uysalların saati gelince fırlat
anamm hiç burç muhabbeti dönmemiş demek ki kuzum artık var koç iki tane bebeyimAaaaaa neden öyle diyorsun benle cici varız :)
İç kuzum iç bol bolSana yürümeyen de ne biliyimB Brunello Cicinelli den heber var mı nasılmış? Kanaması yok değil mi
Tavuk çorbası ve bayat ekmek köftesi yaptım bebişim. Eşim yoktu menuyu kızım belirledi
İyim kuzum. Dert etme ben senin yerine de içerim
Hahahahahahsjka berkesuboran tamam
anamm hiç burç muhabbeti dönmemiş demek ki kuzum artık var koç iki tane bebeyim
İç kuzum iç bol bol
Günaydınnn kızlarr
Gece yine 9-10 gibi uyumuşum erkenden uyandım kendi kendime. Bide diyordum haftasonu gelse de uyusam güzelce diye
Hep o saatte mi uyanıyorsun canım genelde vücut alışıyorGünaydın gece 3te uyuyup 7de uyandım bende kendimle ne zorum var acaba
Neysee sen ve berkesuborancığım napıyor
Gunaydinnn fıstıkgünaydınlarrr karlı bi güne uyandım bugün bendee
diloşumm gel yanıma yatalım uzanalım senle şöyle karın üzerine gerçi işe geldim buralarda yok benim evimin etrafı dolu valla iki gözümün çiçeğiGunaydinnn fıstık
Dün bende bekledim yağmasını ağzıma iki bal sürdü iki yağdı gitiiii
Abooooo senle yatmak mıdiloşumm gel yanıma yatalım uzanalım senle şöyle karın üzerine gerçi işe geldim buralarda yok benim evimin etrafı dolu valla iki gözümün çiçeği
allah senii hep aklın oralarda heeAbooooo senle yatmak mıseni şöyle kara yatiririm evire çevire kartopu oynarız imzoşum iste olmayadinn iyidii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?