Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bacım özelini ac baga mesaj atamadim

Bekarlık sultanlık

Evliler gelmeden erkekler s.refsizdir

Sen bı koca yap kendine, onun tadina bak hele ondan sonra konuşuruz tatlim
K Kendinisevenbirii nerdesn ula bu gece yoksun belliki kocan evde mantiyi attm msj olarak
İyi bildin kocam evde şimdi namaza durdu da kaçtım girdim burayageç vakite koydu yatsıyı biraz bugün gördüm mantıyı gördüüümm
Burdayım tatlım ama çıkmam lazım eşim geliyor
Demek kocan geliyor

Guldum gece gece senden inciler gene

Benee çok özledim güzelim geldim bak burdayım
Yaaaa yerim ben onlarin totuşunu
Ye, ye de akılları başlarına gelsin birini doyurdum tam gaz çıkaracakken tamamını kustu ve yeni banyo yapmıştı sonra benim üst baş mahvoldu git banyoya büyügu de yıkayacaktim yıkadım. Onu giydirdim sonra diğerini doyurdum sonra kusani bir daha doyurdum uyuttum diğer odadan taragimi alıp gelene kadar ikisi de uyandı şimdi uyutmaya çalışıyorum ama niyetleri yok . Çok yoruldum Kibar feyzodaki ninniyi mi söylesem

Erkekler standart bence ne babada ne abide ne de akraba anlamında bir erkeğin düzgün olduğuna şahit olmadım ilişkilerimde dahil. Ama 3 4 kişi onlarsa 30 40 kişisi akraba tanıdık ve yaşı benden ve benim kulvarımın üstünde olsa bile hep aynı renkleri farklı lacivert gibi mesela.

Önce tat alıp sonra ölümle tehtit edip çoluğum çocuğumla kovarsa ya da aldatıcaksa ben tat falan istemem.

Hahahahahahsjka berkesuboran tamam
Aaaaaa neden öyle diyorsun benle cici varız :)
anamm hiç burç muhabbeti dönmemiş demek ki kuzum artık var koç iki tane bebeyim
İç kuzum iç bol bol

Hahahahahahsjka berkesuboran tamam

anamm hiç burç muhabbeti dönmemiş demek ki kuzum artık var koç iki tane bebeyim

İç kuzum iç bol bol
Günaydınnn kızlarr
Gece yine 9-10 gibi uyumuşum erkenden uyandım kendi kendime. Bide diyordum haftasonu gelse de uyusam güzelce diye

Günaydın gece 3te uyuyup 7de uyandım bende kendimle ne zorum var acaba

Neysee sen ve berkesuborancığım napıyor

Günaydın gece 3te uyuyup 7de uyandım bende kendimle ne zorum var acaba

Neysee sen ve berkesuborancığım napıyor
Hep o saatte mi uyanıyorsun canım genelde vücut alışıyor valla napsın berkesuboran beni habire çişe sıkıştırıyor birazda ondan uyandım geri uyuyamadım sen napıyosunn

Gunaydinnn fıstık
Dün bende bekledim yağmasını ağzıma iki bal sürdü iki yağdı gitiiii
diloşumm gel yanıma yatalım uzanalım senle şöyle karın üzerine gerçi işe geldim buralarda yok benim evimin etrafı dolu valla iki gözümün çiçeği

diloşumm gel yanıma yatalım uzanalım senle şöyle karın üzerine gerçi işe geldim buralarda yok benim evimin etrafı dolu valla iki gözümün çiçeği
Abooooo senle yatmak mı seni şöyle kara yatiririm evire çevire kartopu oynarız imzoşumiste olmayadinn iyidii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…