- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.821
Yaniiiii lutfeeeeennn bususmmHahahahahahsjka berkesuboran tamam
anamm hiç burç muhabbeti dönmemiş demek ki kuzum artık var koç iki tane bebeyim
İç kuzum iç bol bol
Şuan işlerimi bitirdim akrosun gitmesini bekliyirmFındığım fıstığım balım kaymağim ağzını gözünü yidigim göboşini hobbidi hobbidi hoplattigimmmm
Fındık fıstık yiyorumm
Sen napionnn ne güzel temizlik yapmışsın yavv
Ellerine sağlık küçük koalam benjmŞuan işlerimi bitirdim akrosun gitmesini bekliyirm
Salata yapicam bir tek o kaldı
Geri herşey hazır
Oooohh afiyet bal şeker olsun balimmmm
Bundan sonra eve habire misafr cagircamEllerine sağlık küçük koalam benjm
Kim geliyor misafir balimmmmm
Ahshshhss iyi fikir bak gülommmmmmBundan sonra eve habire misafr cagircam
Cagircam ki akros bari evden gitsin
Başka çarem kalmadı beni buna o mecbur etti
İki arkadaş balım
Dilosumm fındık fıstık yiyormussun okudum
Neler yapacagusuuunDilosumm fındık fıstık yiyormussun okudumondan mi bu enercik halın
Bide gel sen benle kartopu oyna imzoş çalışıyormuş yazık onu daha fazla yormaben gömerim seni karlara
Bizde yeni kahvaltı başından kalktık mutfaga girdim simdi
Ahshshhss iyi fikir bak gülommmmmmAkroş gitsin evden akrosu kov evden hergun temizlik yap sacmalamaa otur oturduğun yerde
Yaaa ne güzel canım benim iyi oturmalar cnm muhabbetiniz bol bol olsun
TemizlikNeler yapacagusuuun
Finfik fıstık yedim enerjim tavan yaptıDilosumm fındık fıstık yiyormussun okudumondan mi bu enercik halın
Bide gel sen benle kartopu oyna imzoş çalışıyormuş yazık onu daha fazla yormaben gömerim seni karlara
Bizde yeni kahvaltı başından kalktık mutfaga girdim simdi
özlemişim iyi hoş güzelde diloşum totom donuyo benim onu napıcazFinfik fıstık yedim enerjim tavan yaptıdokandi zaaar yan etki yaptı gel biz Diktorya Secret sen ben karlara yatalim ağnayalımmm yerler dee kartopusu kacanin topunu keserim bakk
İçlik don giyersin imzossss sana alırız giderkene giyersin ayağına da yün çorapözlemişim iyi hoş güzelde diloşum totom donuyo benim onu napıcaz
hee dimi polarlı molarlı sıcak tutar iyi düşündün valla diloşumİçlik don giyersin imzossss sana alırız giderkene giyersin ayağına da yün çorap
Ay ben iyiki dun yapmisim temizligi valla rahat oluyor cumadan yapinca hep yapmaliyimTemizlikkahvaltıyı yeni yaptikya yemekte düşünmüyorum şuan hiç
Eşim saz tıngırdatıyor yine ☹ beni de yanından göndermiyor dur dinle calabiliyo muyum vs diye tutuyor dibinde
Daha spor yapicam bide
Hep o saatte mi uyanıyorsun canım genelde vücut alışıyorvalla napsın berkesuboran beni habire çişe sıkıştırıyor birazda ondan uyandım geri uyuyamadım sen napıyosunn
Günaydın fıstıklı kadayiflarrrrrrr
Yok daha burdayım ses var görüntü var suand aDiloş ben seni mapısa girmissindir diye düşünmüştüm
Allah bozmasınYok daha burdayım ses var görüntü var suand a
Bend geri vites yok Allah ne verdiyse paldır küldür dalıyorum her konuyaAllah bozmasın
3 günden fazla sürer mi
Ben BDV'de giderim diye bazen konulara yorum yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?