Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fındığım fıstığım balım kaymağim ağzını gözünü yidigim göboşini hobbidi hobbidi hoplattigimmmm
Fındık fıstık yiyorumm
Sen napionnn ne güzel temizlik yapmışsın yavv
Şuan işlerimi bitirdim akrosun gitmesini bekliyirm
Salata yapicam bir tek o kaldı
Geri herşey hazır

Oooohh afiyet bal şeker olsun balimmmm

Şuan işlerimi bitirdim akrosun gitmesini bekliyirm
Salata yapicam bir tek o kaldı
Geri herşey hazır

Oooohh afiyet bal şeker olsun balimmmm
Ellerine sağlık küçük koalam benjm
Kim geliyor misafir balimmmmm

Bundan sonra eve habire misafr cagircam
Cagircam ki akros bari evden gitsin
Başka çarem kalmadı beni buna o mecbur etti

İki arkadaş balım
Ahshshhss iyi fikir bak gülommmmmmAkroş gitsin evden akrosu kov evden hergun temizlik yap sacmalamaa otur oturduğun yerde
Yaaa ne güzel canım benim iyi oturmalar cnm muhabbetiniz bol bol olsun

Neler yapacagusuuun

Yaaaa o gitsin yeter ki ben her gün misafir agirlarm temizlik yaparm ki yapiom da zaten boş boş oturamiyorm oturunca da telefona sariyirm
Ahshshhss iyi fikir bak gülommmmmmAkroş gitsin evden akrosu kov evden hergun temizlik yap sacmalamaa otur oturduğun yerde
Yaaa ne güzel canım benim iyi oturmalar cnm muhabbetiniz bol bol olsun

Finfik fıstık yedim enerjim tavan yaptı dokandi zaaar yan etki yaptı gel biz Diktorya Secret sen ben karlara yatalim ağnayalımmm yerler deekartopusu kacanin topunu keserim bakk

Finfik fıstık yedim enerjim tavan yaptı dokandi zaaar yan etki yaptı gel biz Diktorya Secret sen ben karlara yatalim ağnayalımmm yerler deekartopusu kacanin topunu keserim bakk
özlemişim iyi hoş güzelde diloşum totom donuyo benim onu napıcaz

Temizlikkahvaltıyı yeni yaptikya yemekte düşünmüyorum şuan hiç
Eşim saz tıngırdatıyor yine ☹ beni de yanından göndermiyor dur dinle calabiliyo muyum vs diye tutuyor dibinde
Daha spor yapicam bide
Ay ben iyiki dun yapmisim temizligi valla rahat oluyor cumadan yapinca hep yapmaliyim
Bende kahvaltilik hazirladim sosisli milfoy borek pisiyor cay demleniyor, kocisim geliyorr yiyip kaldirinca da vinnn turizmm yuruyus ve pazara kacarim

Hep o saatte mi uyanıyorsun canım genelde vücut alışıyor valla napsın berkesuboran beni habire çişe sıkıştırıyor birazda ondan uyandım geri uyuyamadım sen napıyosunn

Yok ya 2 gündür 6-8 arası uyanıyorum kardeşimin alarmina uyandım

Yeniden uyandım bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…