Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha olsun peynirsiz olsun salçalı tereyağlı da güzel
Bende tarhana çorbasıyla pilav üstü tavuk yapıyorum şimdi canim yanına da salata fln işte

Ahaha olsun peynirsiz olsun salçalı tereyağlı da güzel
Bende tarhana çorbasıyla pilav üstü tavuk yapıyorum şimdi canim yanına da salata fln işte

oh ellerine saglik benim kaynanamlar vardı dün gece gittiler. pazar Çarşamba günü burda. pazara gitmisler evde üç tane havuç vardı havuç almamislar patates dört beş tane kalmıştı almamislar
biraz ispanak maydanoz almislar bide bitti demistim esime o yüzden sogan almışlar. be hey mübarekler madem pazar alışverişi yapiyonuz iki sebze meyve alın da iş çıkışı insani alışverişten kurtarin demi eşim de baska bisey almamis alırım demişti:) o da sabah gitti mi yarın gece gelecek mok gibi kaldim kuzum boş dolapla

Hastane çantamiz hazır
Misafirim var,yemek yedik, mutfağı toplayıp çay kahve Faslı yapacağım

hadi bakalım mehlikam:) Allah sağlıkla kavuştursun artık yavruna:) çanta da çok güzelmiş

Yaa onlar resmen kendilerini gezdirmeye gitmişler pazara bence samdanim bilerek masraf etmemek için mi gidip boş döndüler aceba onlardan beklerim yani
Hastane çantamiz hazır
Misafirim var,yemek yedik, mutfağı toplayıp çay kahve Faslı yapacağım
Ellerine sağlık canım hayırla doğsun miniğin inşallah bizlere de dua etmeyi unutma mehlikam hayırlı sağlıklı evlatlar dile bizler içinde

ben de anlamadım valla kayınpederim eli açık adamdır hiç eli boş gelmez hava almaya bile çıksa kaynanam var herşey diye aldirmadi sanırım. zaten kaynım diyomus esime annem hiç yemek yapmiyo diye. geldiğinde de bi tuhaftı yemek falan yapmadi. hep işten gelip yaptım

sen naptın bakalım eşin evde mi bugün:) nöbete mi yolladin

Sagol be sende mesajima cevap yazmasan kimse yazmicak begenildi sadece
Yasnazcim caağniimm benim tatlım nasılsın hic yazmaz miyiz gel öpim
K Kendinisevenbirii profilin neden kapalı hemde banaa
Aa öyle istediğin kişiye özel olarak kapatabiliyo muymuşuz dilosum kizbak bı aydınlanma daha yaşadım sayende nasıl ediliyorsa öyle anlat bı bana ahdjsdv

Bu ara huylandim nedense canim, içinden bı ses kapatmam gerektiğini söyledi.
İfşa korkusu oluştu bı an içimdeburda "akbabalar" ay pardon akrabalar var gibi hissettim

Ne ilginç insanlar samdanim ya iyi ki eşin onlar gibi değil :)
Senin Kaynanayi çözen beri gelsin

Bende temizlik ve Spor yaptım az önce de yemek eşim akşam üstü dışarı çıkmıştı gelir birazdan artık nöbette değil

İzmir
erişte bitti bu kadar dolap bombos çünkü eşim yok evde çocuk da hasta gibi çıkıp alma sansim yok. yarın gece gelcekmis yarın da taş kaynatirim artık
Kuzum bayat ekmek köftesi yap çocuklar çok seviyor. Hemde malzeme az

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…