- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.861
Ahaha olsun peynirsiz olsun salçalı tereyağlı da güzelbenim oğlan yemez kiz:) ama tabi şaka yaptım bide yemekle uğraşmak istemedim ondan erişte yaptım:) yarın balik çorba falan yaparım:) ya da dışardan söylerim
sen karar verdin mi ne yapacağına :) peynirli erişte ben de çok severim ama evde peynir de yok sanırım
Dilosumm canım gözümün ciceeegii. Beybim yeni gördüm etiketini ve mesajları okumadan yazıyorum profildeki sen misin
Ahaha olsun peynirsiz olsun salçalı tereyağlı da güzel
Bende tarhana çorbasıyla pilav üstü tavuk yapıyorum şimdi canim yanına da salata fln işte
Nihalim hangi resim acaba bu resim ise ben değilimDilosumm canım gözümün ciceeegii. Beybim yeni gördüm etiketini ve mesajları okumadan yazıyorum profildeki sen misin❤
Hastane çantamiz hazır
Misafirim var,yemek yedik, mutfağı toplayıp çay kahve Faslı yapacağım
Hayırlısı olsun canım ❤ Doğum sırasında bizlere de dua et.Hastane çantamiz hazır
Önceki ayool değiştirmişsin şimdiNihalim hangi resim acaba bu resim ise ben değilim
Yaa onlar resmen kendilerini gezdirmeye gitmişler pazara bence samdanimoh ellerine saglikbenim kaynanamlar vardı dün gece gittiler. pazar Çarşamba günü burda. pazara gitmisler evde üç tane havuç vardı havuç almamislar patates dört beş tane kalmıştı almamislar
biraz ispanak maydanoz almislar bide bitti demistim esime o yüzden sogan almışlar. be hey mübarekler madem pazar alışverişi yapiyonuz iki sebze meyve alın da iş çıkışı insani alışverişten kurtarin demieşim de baska bisey almamis alırım demişti:) o da sabah gitti mi yarın gece gelecek mok gibi kaldim kuzum boş dolapla
Ellerine sağlık canım hayırla doğsun miniğin inşallahHastane çantamiz hazır
Sagol be sende mesajima cevap yazmasan kimse yazmicak begenildi sadeceEve indim şimdi yavrummm
Sen napionnnn
Kizlaqaa bacimaaa mesaj yazinnnSagol be sende mesajima cevap yazmasan kimse yazmicak begenildi sadece
Bosver yavrm zorlami cevap yazdırcamKizlaqaa bacimaaa mesaj yazinnn
Yaa onlar resmen kendilerini gezdirmeye gitmişler pazara bence samdanimbilerek masraf etmemek için mi gidip boş döndüler aceba onlardan beklerim yani
Ellerine sağlık canım hayırla doğsun miniğin inşallah❤bizlere de dua etmeyi unutma mehlikam hayırlı sağlıklı evlatlar dile bizler içinde
Yasnazcim caağniimm benim tatlım nasılsınSagol be sende mesajima cevap yazmasan kimse yazmicak begenildi sadece
Aa öyle istediğin kişiye özel olarak kapatabiliyo muymuşuz dilosum kiz
Ahaha ayy kızBosver yavrm zorlami cevap yazdırcam
Ne ilginç insanlar samdanim ya iyi ki eşin onlar gibi değil :)ben de anlamadım valla kayınpederim eli açık adamdır hiç eli boş gelmez hava almaya bile çıksakaynanam var herşey diye aldirmadi sanırım. zaten kaynım diyomus esime annem hiç yemek yapmiyo diye. geldiğinde de bi tuhaftı yemek falan yapmadi. hep işten gelip yaptım
sen naptın bakalımeşin evde mi bugün:) nöbete mi yolladin
İzmirKızlar siz nerdeydiniz?
Buraya gecen sene o kadar çok kar yağdı ki ve baya bilmem kaç santim olmuştu her yağdığında inanın,geçen sene Kayseri kara kışa doymuştu resmen bu sene az az yağdı yine de soğuğu kesiyor bı yandan
Kuzum bayat ekmek köftesi yap çocuklar çok seviyor. Hemde malzeme azeriştebitti bu kadar dolap bombos çünkü eşim yok evde çocuk da hasta gibi çıkıp alma sansim yok. yarın gece gelcekmis yarın da taş kaynatirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?