- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.841
Napiyim imzosum toton üşümüş seni duusnmemiz lagzimhee dimi polarlı molarlı sıcak tutar iyi düşündün valla diloşum
Bend geri vites yok Allah ne verdiyse paldır küldür dalıyorum her konuyabdv sakin bugün
Yok görmedimDünkü çiçeğe zaafım var eski sevgilim gönderirse napicam konusunu gördün mü
ouy benim düşünceli bal diloşumNapiyim imzosum toton üşümüş seni duusnmemiz lagzimtotonu usutmeyek kar topu oynarken lagzimsin bize , K Kendinisevenbirii
Finfik fıstık yedim enerjim tavan yaptıdokandi zaaar yan etki yaptı gel biz Diktorya Secret sen ben karlara yatalim ağnayalımmm yerler dee kartopusu kacanin topunu keserim bakk
Totolar gıymatlıNapiyim imzosum toton üşümüş seni duusnmemiz lagzimtotonu usutmeyek kar topu oynarken lagzimsin bize , K Kendinisevenbirii
Çok güzel canım eline sağlık senin de benim evimde temiz sadece kahvaltı sonrası mutfağı toplayip temizledim bide yatak odasını işte,şimdi rahatım kahve yapıp oturcam birazdanAy ben iyiki dun yapmisim temizligi valla rahat oluyor cumadan yapinca hep yapmaliyim
Bende kahvaltilik hazirladim sosisli milfoy borek pisiyor cay demleniyor, kocisim geliyorr yiyip kaldirinca da vinnn turizmm yuruyus ve pazara kacarim
Bende kactim evden kuafordeym kas aldircam sonra pazara giderim cok tatli kar yagiyorTotolar gıymatlısahip cikalim
Çok güzel canım eline sağlık senin de benim evimde temiz sadece kahvaltı sonrası mutfağı toplayip temizledim bide yatak odasını işte,şimdi rahatım kahve yapıp oturcam birazdan
Yaa ne guzel,bizim bura sbha kadar yağdı şimdide güneş açtı erimeye bile başladı karlar.Bende kactim evden kuafordeym kas aldircam sonra pazara giderim cok tatli kar yagiyor
aynı burdada öyle eridi gitti karlarYaa ne guzel,bizim bura sbha kadar yağdı şimdide güneş açtı erimeye bile başladı karlar.
aynı burdada öyle eridi gitti karlar
Kızlar siz nerdeydiniz?Sizin yine iyi bizim buralara hiç yağmıyor
Akşam ki menüleriniz neler bide onu diyiverin hele
Ya samdanim eristeye bayılırım,hele ki peynirli eristeyeeriştebitti bu kadar dolap bombos çünkü eşim yok evde çocuk da hasta gibi çıkıp alma sansim yok. yarın gece gelcekmis yarın da taş kaynatirim artık
Ya samdanim eristeye bayılırım,hele ki peynirli eristeyeyarın akşam da kahvaltılık hazırlarsin canim takma kafana eşin gelince de tek başına gönder yapsın alışverişini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?