Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Finfik fıstık yedim enerjim tavan yaptı dokandi zaaar yan etki yaptı gel biz Diktorya Secret sen ben karlara yatalim ağnayalımmm yerler deekartopusu kacanin topunu keserim bakk
Napiyim imzosum toton üşümüş seni duusnmemiz lagzim totonu usutmeyek kar topu oynarken lagzimsin bize , K Kendinisevenbirii
Totolar gıymatlı sahip cikalim
Ay ben iyiki dun yapmisim temizligi valla rahat oluyor cumadan yapinca hep yapmaliyim
Bende kahvaltilik hazirladim sosisli milfoy borek pisiyor cay demleniyor, kocisim geliyorr yiyip kaldirinca da vinnn turizmm yuruyus ve pazara kacarim
Çok güzel canım eline sağlık senin de benim evimde temiz sadece kahvaltı sonrası mutfağı toplayip temizledim bide yatak odasını işte,şimdi rahatım kahve yapıp oturcam birazdan

Bende kactim evden kuafordeym kas aldircam sonra pazara giderim cok tatli kar yagiyor

Akşam ki menüleriniz neler bide onu diyiverin hele

erişte bitti bu kadar dolap bombos çünkü eşim yok evde çocuk da hasta gibi çıkıp alma sansim yok. yarın gece gelcekmis yarın da taş kaynatirim artık

erişte bitti bu kadar dolap bombos çünkü eşim yok evde çocuk da hasta gibi çıkıp alma sansim yok. yarın gece gelcekmis yarın da taş kaynatirim artık
Ya samdanim eristeye bayılırım,hele ki peynirli eristeye yarın akşam da kahvaltılık hazırlarsin canim takma kafana eşin gelince de tek başına gönder yapsın alışverişini :)

Ya samdanim eristeye bayılırım,hele ki peynirli eristeye yarın akşam da kahvaltılık hazırlarsin canim takma kafana eşin gelince de tek başına gönder yapsın alışverişini :)

benim oğlan yemez kiz:) ama tabi şaka yaptım bide yemekle uğraşmak istemedim ondan erişte yaptım:) yarın balik çorba falan yaparım:) ya da dışardan söylerim

sen karar verdin mi ne yapacağına :) peynirli erişte ben de çok severim ama evde peynir de yok sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…