- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.881
Canommmm sadece profil bilgileri kimler görsün var ya takip ettiğim üyeler dersen ben görürümYasnazcim caağniimm benim tatlım nasılsınhic yazmaz miyiz gel öpim
Aa öyle istediğin kişiye özel olarak kapatabiliyo muymuşuz dilosum kizbak bı aydınlanma daha yaşadım sayende nasıl ediliyorsa öyle anlat bı bana ahdjsdv
Bu ara huylandim nedense canim, içinden bı ses kapatmam gerektiğini söyledi.
İfşa korkusu oluştu bı an içimdeburda "akbabalar" ay pardon akrabalar var gibi hissettim
Ne ilginç insanlar samdanim ya iyi ki eşin onlar gibi değil :)
Senin Kaynanayi çözen beri gelsin
Bende temizlik ve Spor yaptım az önce de yemekeşim akşam üstü dışarı çıkmıştı gelir birazdan artık nöbette değil
Aaaa bu profil bilgilerimi bı güncelliyim ben dur mademCanommmm sadece profil bilgileri kimler görsün var ya takip ettiğim üyeler dersen ben görürüm
Kim var kız burdaaaaaaahani akbabalar pardon akrabalar
Yasnazcim caağniimm benim tatlım nasılsınhic yazmaz miyiz gel öpim
Aa öyle istediğin kişiye özel olarak kapatabiliyo muymuşuz dilosum kizbak bı aydınlanma daha yaşadım sayende nasıl ediliyorsa öyle anlat bı bana ahdjsdv
Bu ara huylandim nedense canim, içinden bı ses kapatmam gerektiğini söyledi.
İfşa korkusu oluştu bı an içimdeburda "akbabalar" ay pardon akrabalar var gibi hissettim
Sağ olun Canlar siz de olmasanızAhaha ayy kızkimse yok herhalde ben de çay içiyoruumm
Allah yardımcın olsun canım benim hayırlı doğumlar olsun inşAllahHastane çantamiz hazır
Misafirim var,yemek yedik, mutfağı toplayıp çay kahve Faslı yapacağım
Yaaa kıyamam gel öpeyim barışalımSagol be sende mesajima cevap yazmasan kimse yazmicak begenildi sadece
Hayallerini yıkmak istemem ama ben Erzurum luyumYaa sen İzmir güzeli misin
Yok kız gelir artık derken virgül atmamisim o kısmaeşim dün aşkım o artık komple kafayı kırmış kafana takma sen nasıl istersen öyle yaparız dedi kiyamadim adama da
artık nöbette değil derken büroya falan mı geçti:) :)
benim koca arada sinyal çakıyo kız yaşlanınca onlar gibi olma ihtimali var
sen bayadir spor yapıyosun sanırım demi kilo verdin mi bebisim var mi değişim:)
Allah yardımcın olsun canım benim hayırlı doğumlar olsun inşAllah ☺
Yaaa kıyamam gel öpeyim barışalımmillet nasıl yetişiyor anlamıyorum kız yetişemiyorum burda kimseye
Ay canm benm sagol geri dönuş yaptigin icinEvet ben de yetişemiyorum Bazen okuyamıyorum hiç
Aman dikkat et kuzucum, sıcak tut kendiniiiSağ olun Canlar siz de olmasanızBen de birazcık Boğazım ağrıyor Kış çay yaptım Onu içiyorum transfer öncesi hasta olmamam lazım
Evet canım dikkat et o kadar emek beklemesin,hayırla gerçekleşsin transferin inşallahSağ olun Canlar siz de olmasanızBen de birazcık Boğazım ağrıyor Kış çay yaptım Onu içiyorum transfer öncesi hasta olmamam lazım
Yaa olsun limonsuzum sen nereli olursan ol gül gibi kadınsındır eminimHayallerini yıkmak istemem ama ben Erzurum luyum☺
Vallahi öyle yapıyorum canım girdim battaniyenin altına Eşimi de gönderdim. Oh kebapAman dikkat et kuzucum, sıcak tut kendiniii
Senin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkürler bebişimEvet canım dikkat et o kadar emek beklemesin,hayırla gerçekleşsin transferin inşallah ❤
Yaa olsun limonsuzum sen nereli olursan ol gül gibi kadınsındır eminim
Evet canım dikkat et o kadar emek beklemesin,hayırla gerçekleşsin transferin inşallah ❤
İnşallah canım inşallah ❤
Fıstığım dikkat et kendine güzelimSağ olun Canlar siz de olmasanızBen de birazcık Boğazım ağrıyor Kış çay yaptım Onu içiyorum transfer öncesi hasta olmamam lazım
İzmir
Kuzum bayat ekmek köftesi yap çocuklar çok seviyor. Hemde malzeme az
Ay evet ya hic bisey kalmadiFıstığım dikkat et kendine güzelim❤ hasta olma canım benim şunun şurasında bişey kalmadı
Ya limonsuzum biz hepSenin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkürler bebişim
Yok kız gelir artık derken virgül atmamisim o kısmavirgüle noktoya dikkat etmezsek absürt şeyler çıkıyor meydana yaa spor yapıyorum da samdanim henüz 3 kilo gitti sıkılaştığımıda hissediyorum şükür
Kocan bile anasını öğrenmiş kızsinyal caksada öyle olmaktan korkar adam düzeltir kendini bence
Yok kuzum bayat ekmekle yapılıyor. Kıyma yok yani. Nefis yemek tariflerinden "bayat ekmek yoğurtlaması" yaz çıkar. Benim ufaklıklar bayılıyor.benimki et yemiyo limonsuzum köfte görünce direk isyana geçiyobayat ekmek köftesi kiymali mi ekmekli yumurtalı bisey mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?