Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canommmm sadece profil bilgileri kimler görsün var ya takip ettiğim üyeler dersen ben görürüm
Kim var kız burdaaaaaaahani akbabalar pardon akrabalar

eşim dün aşkım o artık komple kafayı kırmış kafana takma sen nasıl istersen öyle yaparız dedi kiyamadim adama da

artık nöbette değil derken büroya falan mı geçti:) :)

benim koca arada sinyal çakıyo kız yaşlanınca onlar gibi olma ihtimali var

sen bayadir spor yapıyosun sanırım demi kilo verdin mi bebisim var mi değişim:)

Canommmm sadece profil bilgileri kimler görsün var ya takip ettiğim üyeler dersen ben görürüm
Kim var kız burdaaaaaaahani akbabalar pardon akrabalar
Aaaa bu profil bilgilerimi bı güncelliyim ben dur mademondan sonra uğrayabilirsin profilime istediğin kadar dilosum

Ya kim var bilmem de hislerim kuvvetlidir canım özellikle eşimin akrabalardan var gibi ama çıkar yakında piyasaya

Ahaha ayy kız kimse yok herhalde ben de çay içiyoruumm
Sağ olun Canlar siz de olmasanız Ben de birazcık Boğazım ağrıyor Kış çay yaptım Onu içiyorum transfer öncesi hasta olmamam lazım

Hastane çantamiz hazır
Misafirim var,yemek yedik, mutfağı toplayıp çay kahve Faslı yapacağım
Allah yardımcın olsun canım benim hayırlı doğumlar olsun inşAllah
Sagol be sende mesajima cevap yazmasan kimse yazmicak begenildi sadece
Yaaa kıyamam gel öpeyim barışalımmillet nasıl yetişiyor anlamıyorum kız yetişemiyorum burda kimseye
Yaa sen İzmir güzeli misin
Hayallerini yıkmak istemem ama ben Erzurum luyum

Yok kız gelir artık derken virgül atmamisim o kısma virgüle noktoya dikkat etmezsek absürt şeyler çıkıyor meydana yaa spor yapıyorum da samdanim henüz 3 kilo gitti sıkılaştığımıda hissediyorum şükür

Kocan bile anasını öğrenmiş kız sinyal caksada öyle olmaktan korkar adam düzeltir kendini bence

Sağ olun Canlar siz de olmasanız Ben de birazcık Boğazım ağrıyor Kış çay yaptım Onu içiyorum transfer öncesi hasta olmamam lazım
Evet canım dikkat et o kadar emek beklemesin,hayırla gerçekleşsin transferin inşallah
Hayallerini yıkmak istemem ama ben Erzurum luyum☺
Yaa olsun limonsuzum sen nereli olursan ol gül gibi kadınsındır eminim

Evet canım dikkat et o kadar emek beklemesin,hayırla gerçekleşsin transferin inşallah ❤

Yaa olsun limonsuzum sen nereli olursan ol gül gibi kadınsındır eminim
Senin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkürler bebişim

Fıstığım dikkat et kendine güzelim ❤ hasta olma canım benim şunun şurasında bişey kalmadı

İzmir
Kuzum bayat ekmek köftesi yap çocuklar çok seviyor. Hemde malzeme az

benimki et yemiyo limonsuzum köfte görünce direk isyana geçiyo bayat ekmek köftesi kiymali mi ekmekli yumurtalı bisey mi:)

Senin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkürler bebişim
Ya limonsuzum biz hep ByNkoaLa rossla yürüyoruz birbirimize arada,şimdi senle yürüsüyoruz gibi oldu heycanlandim teşekkürler canım güzel bakan güzel görür

üç kiloyu sen az önce küçümsedin mi kız maşallah ne kadar güzel yavaş yavaş ver almazsin onları işte:) zaten güzelsin artık iyicene yakarsin adami soba gibi heeee

hmm onlarda da kurum içi yükselme sınavı falan oluyo ya :) nöbetten normal sekiz bese dönüyor öyle bisey oldu sandım:) hadi gene kavusuyon kocana birazdan:) benimki yarın gece gelecek

benimki et yemiyo limonsuzum köfte görünce direk isyana geçiyo bayat ekmek köftesi kiymali mi ekmekli yumurtalı bisey mi:)
Yok kuzum bayat ekmekle yapılıyor. Kıyma yok yani. Nefis yemek tariflerinden "bayat ekmek yoğurtlaması" yaz çıkar. Benim ufaklıklar bayılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…