- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.081
Ayy samdanım özlüyordur çalışıyosun ya artıkiyiyim bebisim kocasiz olunca girebildim topiklere
adam elimde telefon görse rahatsız oluyo yahu
.sen napiyosun bakalım:) bu güzel pazar gününde:)
Her halinle fıstık olduğun gerçeğine demek kuzum ya
tatlı yiyorum bazen
kilo almam lazım çay kilo
işe başladım zayıfladımhiç memnun değilim halimden
Ayy samdanım özlüyordur çalışıyosun ya artık
Ben de Bi yandan kahvaltı hazırlıyorum Bi yandan burdayım öyle
Her halinle fıstık olduğun gerçeği
Ohh iyi olmuş böyle kıymet biliyorlar dimiiben ona demistim ayrık otu gibi durma ise başlayınca ilgilenmem ben senle diye
kahvaltı mi :) geç kahvaltı mi var :) neler yaptın beybisi
Geçen yeğenim limon sürüyordu sivilce çıkan yerine. O geldi aklımaseni yerim
yok her halimde fıstık değilim ama her daim sivilceliyim limonsuzum
Kahvaltıya bayılırım bende gelem miOhh iyi olmuş böyle kıymet biliyorlar dimii
Aynen samdanım kardeşimde salı gidecek gitmeden son kahvaltılar. Tost, kızartma, köfte kahvaltılıklar menümüz
Gell tabiiki limonsuzum, ben de kalabalık yapılan kahvaltılara bayılırımKahvaltıya bayılırım bende gelem mi
İyiyim kuzumm valla aslında erken uyandım ama foruma anca girebildim malum pazarÖğlen oldu fıstığımnasılsın ☺
Dudaklar için çözüm geysanin öpücük kondurmasi olabilir be cicim münasebet yoksa öpücükte mi yokSaçlarım cansızlaştı ve inanılmaz dökülüyor. Tenim soluklaştı. Dudaklarım yara içinde. Ne bileyim gözümün feri gitti sanki
Aman napalım pamuğum kızım güzel olsun da benden gitsin mühim değilalan almış zaten kime beğendiricem kendimi
Abuk subuk rüyalar gördüm zaten hemen uyumasam daha iyiydi o saatte de bakmaBu saatte ne uykusu seksü şempazem
Günaydın balımGünaydın pıtırcıklar, bugün geyşam evde ve karlı bir güne uyandım çifte mutluluk🌨☃
herkese musmutlu bir pazar diliyorum
İyim kuzum kahvaltı yaptık iş yapcam biri beni ayağa kalkmaya ikna etse diye düşünüyorumİyiyim kuzumm valla aslında erken uyandım ama foruma anca girebildim malum pazarsen nasılsınn
Konum atGell tabiiki limonsuzum, ben de kalabalık yapılan kahvaltılara bayılırım ❤
Bunu da haşna fişna ya bağladın kız idolümsünDudaklar için çözüm geysanin öpücük kondurmasi olabilir be cicim münasebet yoksa öpücükte mi yoksaclarin ve tenin için çözümüm yok ajdhsj dudak kısmı ilgi alanına girdi bi
Kizçen güzel olsun da mühim değil sen doğum sonrası toparlarsin yine❤
Abuk subuk rüyalar gördüm zaten hemen uyumasam daha iyiydi o saatte de bakma
Günaydın balımKar geldiyse oraya da şahane çok yağarsa kar topu savaşı falan yapın geysayla
Ohh iyi olmuş böyle kıymet biliyorlar dimii
Aynen samdanım kardeşimde salı gidecek gitmeden son kahvaltılar. Tost, kızartma, köfte kahvaltılıklar menümüz
Günaydın ❤ bende çay koyucam birazdan kahvaltı Faslı için kızlar geç mi kaldım
Ben niye böyleyim bilmiyorum be limonsuzumBunu da haşna fişna ya bağladın kız idolümsün
Geçen yeğenim limon sürüyordu sivilce çıkan yerine. O geldi aklıma ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?