- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.061
Amin miniğimGerçi evet orası da doğru cicimSağlıkla gelsin de cici prenses
Çukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
Neden yoktum durun açıklayabilirim
Şimdi en son biz tahlile gittik, sonra geyşam evdeydi. Bugün de misafirler geldi ondan giremedim. Anca narin ve ipeksi popişimi yatağa koydumgeldim hemencik.
Soran pıtırcıklarım için ; çok şükür kanamam gelmedi o günden sonra.
Cici bebem için alışverişe başladık bu aradaGöğüs pedi, göğüs ucu kremi, süt saklama poşetleri, bebek kışlık tulumu, altlı üstlü kıyafetler, çatlak kremi, çoraplar, alt açma örtüsü, kuracağım odanın konseptine uygun birkaç şey vs. aldım. Bir yerden başlamak lazımdı
Sizler nasılsınız görüşmeyeli
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
İşte o yüzden dedim gelip uzun kalmak isterse diyeAllah korusun mirandam
Ama istese de hergün gelemez başka şehirde yaşıyor tayinleri çıktı da gittiler ya
Bilmiyorum ki kuzum ateşim de yok. Neden üşür bir insan
İyiyim limonsuzum, bu ara Bi erken uyanamamaya başladımGünaydın kızlar nasılsınız ☺ ☺
Eneee şamdanım ne zamandır denk gelmiyorduk nasılsın fıstığımyaaaaa ne güzelen güzel tarafı alışveriş sanırım hamileliğin gerçi ben eşimle kanlı bıçaklı olma durumuna gelmiştim. anasından babasından bişey görmeyen adamla biseyleri yapmaya çalışmak çok zordu
odayi Montessori mi yapacaksın cici:)
Yav çoluk yok çocuk yok yat uyu işteİyiyim limonsuzum, bu ara Bi erken uyanamamaya başladımyine uyanıp geri uyumuşum misler gibi
Sen nasılsın
Takviye yapa yapa bir hal oldum be limonsuzumİşte o yüzden dedim gelip uzun kalmak isterse diye
Canım vitamin takviyesi yap kendine
Bir KPSS kaç çocuk ederYav çoluk yok çocuk yok yat uyu işte
Ben cevabı biliyorum örtmenimBir KPSS kaç çocuk eder
Dogru sen tatli bile sevmezdin pek dostm k bakma unutmusum
Çok kanın gitti balım normal değil miTakviye yapa yapa bir hal oldum be limonsuzum
Progestan+ proluton iğne+ pregnacare multivitamin+ osteocare kalsiyum magnezyum takviyesi kullanıyorum.
Daha ne içeyim bıktım
Yiyorum da gırtlağım da durmuyor.
Eneee şamdanım ne zamandır denk gelmiyorduk nasılsın fıstığım
Vallahi para varsa alışveriş çok güzel de biz şu sıralar biraz batmış olabiliriz ondan yeterli zevk doyumuna ulaşamadım
Odayı napıcam hiç bilmiyorum şamdanımkarar veremiyorum içime hiçbirşey sinmiyor.
Odayı en sona bıraktık
Bir gebe çantası bile beğenemedim kendimealışveriş konusunda beğeni eşiğim çok düşük geyşa da benimle çıldırıyor
Sen çok yaşa emiKuzularım ben camışımı uyandırmaya gidiyorum11 de uyandır demişti 11.13 e kadar uyuma hakkı tanıdım ona. Annelik hormonlu bir insan olduğum için bazen kıyamayabiliyorum. Ama ana olsam da çoğunlukla kıyıyorum neyse bunun konuyla bir ilgisi yok
Şimdi onun 45 dk sürecek kış uykusundan uyanma ritüelleri var. Gözünde canlandıramayanlar için geyşanın uyanış serüveni:
Hadi öptüm hepinizi
Ben hiç böyle hayal etmiyordum ya örtmenimBen cevabı biliyorum örtmenimsıfır çocuk zıfır zıfır
Hatta göreve başladıktan sonra %95 çocuklardan soğuyacağın için çocuğa karar vermende birkaç seneni alabilir
Videoyaaaa bittim ayyyyyyyy oldum gülmektenKuzularım ben camışımı uyandırmaya gidiyorum11 de uyandır demişti 11.13 e kadar uyuma hakkı tanıdım ona. Annelik hormonlu bir insan olduğum için bazen kıyamayabiliyorum. Ama ana olsam da çoğunlukla kıyıyorum neyse bunun konuyla bir ilgisi yok
Şimdi onun 45 dk sürecek kış uykusundan uyanma ritüelleri var. Gözünde canlandıramayanlar için geyşanın uyanış serüveni:
Hadi öptüm hepinizi
Bilme limonsuzum bilen pişman hiiç bilmeBen var bilmemek
Dogru sen tatli bile sevmezdin pek dostm k bakma unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?