Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaaaa ne güzel en güzel tarafı alışveriş sanırım hamileliğin gerçi ben eşimle kanlı bıçaklı olma durumuna gelmiştim. anasından babasından bişey görmeyen adamla biseyleri yapmaya çalışmak çok zordu

odayi Montessori mi yapacaksın cici:)

Allah korusun mirandam
Ama istese de hergün gelemez başka şehirde yaşıyor tayinleri çıktı da gittiler ya
Bilmiyorum ki kuzum ateşim de yok. Neden üşür bir insan
İşte o yüzden dedim gelip uzun kalmak isterse diye
Canım vitamin takviyesi yap kendine

Eneee şamdanım ne zamandır denk gelmiyorduk nasılsın fıstığım
Vallahi para varsa alışveriş çok güzel de biz şu sıralar biraz batmış olabiliriz ondan yeterli zevk doyumuna ulaşamadım
Odayı napıcam hiç bilmiyorum şamdanım karar veremiyorum içime hiçbirşey sinmiyor.
Odayı en sona bıraktık
Bir gebe çantası bile beğenemedim kendime alışveriş konusunda beğeni eşiğim çok düşük geyşa da benimle çıldırıyor

İşte o yüzden dedim gelip uzun kalmak isterse diye
Canım vitamin takviyesi yap kendine
Takviye yapa yapa bir hal oldum be limonsuzum
Progestan+ proluton iğne+ pregnacare multivitamin+ osteocare kalsiyum magnezyum takviyesi kullanıyorum.
Daha ne içeyim bıktım
Yiyorum da gırtlağım da durmuyor.

Bir KPSS kaç çocuk eder
Ben cevabı biliyorum örtmenim sıfır çocuk zıfır zıfır
Hatta göreve başladıktan sonra %95 çocuklardan soğuyacağın için çocuğa karar vermende birkaç seneni alabilir

Kuzularım ben camışımı uyandırmaya gidiyorum 11 de uyandır demişti 11.13 e kadar uyuma hakkı tanıdım ona. Annelik hormonlu bir insan olduğum için bazen kıyamayabiliyorum. Ama ana olsam da çoğunlukla kıyıyorum neyse bunun konuyla bir ilgisi yok
Şimdi onun 45 dk sürecek kış uykusundan uyanma ritüelleri var. Gözünde canlandıramayanlar için geyşanın uyanış serüveni:

Hadi öptüm hepinizi

Takviye yapa yapa bir hal oldum be limonsuzum
Progestan+ proluton iğne+ pregnacare multivitamin+ osteocare kalsiyum magnezyum takviyesi kullanıyorum.
Daha ne içeyim bıktım
Yiyorum da gırtlağım da durmuyor.
Çok kanın gitti balım normal değil mi

ay ssorma cici en son üzerimden bi kaynana geçti işte hala toplamaya çalışıyorum kendimi

zaten evlen borç, çocuk yap borç, doğur borç hiç biseyi tam alamıyo ki insan

ama kız bebek için o kadar çok şey var ki ben olsam ben de mütemadiyen alışveriş yapardım sanırım boşver geyşanı sen alışverişe devam et

odayı da İskandinav tarzına baktin mi kuzum:) onlar da güzel geliyo bana:) odasını zaten kafana göre yapsan da bebek ta doğduğu anda başlıyo kendine göre duzenletmeye

benimki mesela bazada yatiyo bir yaşından beri. Koca beşiğe sigamdi sıpa. kenarını açtık yatak yaptık öyle de sigamadi

renkli ve çok objeli olmasi bebeğin ilk zamanları için olumsuz etki eder diye bişey kalmis aklimda:)

Sen çok yaşa emi

Videoyaaaa bittim ayyyyyyyy oldum gülmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…