- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.101
Hadi kalk işlerini bitiriver kızİyim kuzum kahvaltı yaptık iş yapcam biri beni ayağa kalkmaya ikna etse diye düşünüyorum
Konum at
Ya samdanim böyle günlerim olur mu benim de acepmesela ben öğle yemeği yiyom fıstığım:) ama benim bebe var altı yedi gibi kalktik sekiz olmadan bitmisti kahvaltı isleri
Ya samdanim böyle günlerim olur mu benim de acep
Teşekkür ettim samdanımoooo ziyafet var deseneellerinize sağlık canım benim afiyet olsun. kardeşin gitmeden tabiki bol bol sofra kurmak lazım annem bana sofra hazırlayınca çok mutlu oluyorum ben :)
Teşekkür ettim samdanım
En sevdiğim yemek önüme gelen yemekben de mutlu olurdum şimdi ben yapıyorum
Oğluşun nasıl bakalım
Ya hayırlı sağlıklı olsunda inşallah samdanim aminnyaaaaolmaz mi hiç bebisim ya
senin tez zamanda pembe yanakli bi bebecigin olsun inşallahama benimki gibi olmasin akıllı uslu uykulu olsun :) bizim yakindigimiz şeyleri yasamadan keyifle büyüt sen :) :)
Ya hayırlı sağlıklı olsunda inşallah samdanim aminn❤
Günaydın kuzum, yok gibi var gibi bi değişik valla anlamadım kiK Kendinisevenbirii cidde akrosa bu kdr kossam baş tacı olur muydum ki
D Dilos06 naber bebek
B Brunello Cicinelli topifin açan Manolyasi kıymetlim
poncikvegece nerelerde gezion acaba
B BUSR4 bulantılar ne alemde
HayatSevinceGuzel naber
kk birinci noteri evini toola geyik yapma ahahahhahaahahhaah
İyilik güzellik yavrum sen nasılsın nasıl geçti günK Kendinisevenbirii cidde akrosa bu kdr kossam baş tacı olur muydum ki
D Dilos06 naber bebek
HayatSevinceGuzel naber
İns yoktur olmaz da kuzummmGünaydın kuzum, yok gibi var gibi bi değişik valla anlamadım kiÇubuk kraker ayva yiyip duruyorum
Daha yeni uyandımİyilik güzellik yavrum sen nasılsın nasıl geçti gün
Ayy yerim ben onuuuuyok ben hazırlamayı da severim:) özellikle kahvaltılarim meshurdur benimama çocuk olduğundan beri sevmemeye basladim çünkü ya agliyo ya sabotaj düzenliyo geçen leğene yesillik isladim tutmus elinde kuru soğan sağa sola firlatiyo evyeye ocağa yezgaha leğenin içine fırına hep soğan atti
konuşmayı iyice söktü o da onun mutluluğunu yaşıyobisey diyorum tamam annecim diyo uzun cümleler kurmaya çalışıyo.
dün gece tıkırtı duydu. anne yok bişey komsu ses yaptı diyobugün de çizgili yılan, balon, kare, salyangoz, nane falan çizmiş tek tek gösterdi
Arkadaşlarinin yanın da mı uyudunDaha yeni uyandım
Uyuyarak geçti
K Kendinisevenbirii cidde akrosa bu kdr kossam baş tacı olur muydum ki
D Dilos06 naber bebek
HayatSevinceGuzel naber
Heeee dünü diyorsunArkadaşlarinin yanın da mı uyudun
Ayy yerim ben onuuuuşimdi babası olmadığını zamanlarda evin küçük adamı tabiii nasıl da annesine akıl veriiirr maşallah maşallah samdanım, çok akıllı ya Oğluşun
Heeee dünü diyorsun
Dün güzeldi yAa özlemişiz sohbet muhabbet girlaaa
Heaaa vurdukYaaa ne güzel canım muhabbetin dibine vurdunuz demek
Ahahhahaaman be rosssçocuk bugün evde yarın kreşe gitcek birak dagitsin aksama kadar:) akşam toplariz beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?