Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya samdanim böyle günlerim olur mu benim de acep

yaaaa olmaz mi hiç bebisim ya

senin tez zamanda pembe yanakli bi bebecigin olsun inşallah ama benimki gibi olmasin akıllı uslu uykulu olsun :) bizim yakindigimiz şeyleri yasamadan keyifle büyüt sen :) :)

Son düzenleme:
oooo ziyafet var desene ellerinize sağlık canım benim afiyet olsun. kardeşin gitmeden tabiki bol bol sofra kurmak lazım annem bana sofra hazırlayınca çok mutlu oluyorum ben :)
Teşekkür ettim samdanım

En sevdiğim yemek önüme gelen yemek ben de mutlu olurdum şimdi ben yapıyorum

Oğluşun nasıl bakalım

Teşekkür ettim samdanım

En sevdiğim yemek önüme gelen yemek ben de mutlu olurdum şimdi ben yapıyorum

Oğluşun nasıl bakalım

yok ben hazırlamayı da severim:) özellikle kahvaltılarim meshurdur benim ama çocuk olduğundan beri sevmemeye basladim çünkü ya agliyo ya sabotaj düzenliyo geçen leğene yesillik isladim tutmus elinde kuru soğan sağa sola firlatiyo evyeye ocağa yezgaha leğenin içine fırına hep soğan atti

konuşmayı iyice söktü o da onun mutluluğunu yaşıyo bisey diyorum tamam annecim diyo uzun cümleler kurmaya çalışıyo.
dün gece tıkırtı duydu. anne yok bişey komsu ses yaptı diyo bugün de çizgili yılan, balon, kare, salyangoz, nane falan çizmiş tek tek gösterdi

yaaaa olmaz mi hiç bebisim ya

senin tez zamanda pembe yanakli bi bebecigin olsun inşallah ama benimki gibi olmasin akıllı uslu uykulu olsun :) bizim yakindigimiz şeyleri yasamadan keyifle büyüt sen :) :)
Ya hayırlı sağlıklı olsunda inşallah samdanim aminn

Ayy yerim ben onuuuu şimdi babası olmadığını zamanlarda evin küçük adamı tabiii nasıl da annesine akıl veriiirr maşallah maşallah samdanım, çok akıllı ya Oğluşun

Ayy yerim ben onuuuu şimdi babası olmadığını zamanlarda evin küçük adamı tabiii nasıl da annesine akıl veriiirr maşallah maşallah samdanım, çok akıllı ya Oğluşun

kız korkuyo seslerden yok oğlum bişey diye ben ona o açıklamaları yapıyorum. o da kendi kendini tastikletip icini rahatlatiyo yok bişey anne komsu ses yaptı diyo evet oğlum komsu ses yaptı bisey yok sen korkma diyorum:) bu konuşma sürekli tekrarlaniyo çünkü korkuyo anne ben çok korktum sesten diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…