Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama olsun ilk ödülüm oldu

Niye böyle yaaa cicim, valla benmde öyle, dondurmalardan bedavalar filan hep bana çıkardı ama gel gör ki istediğim şeyler de hiç öyle bedava çıkan dondurma gibi olmadı
İşte buna şanssız şansı denir. Dondurmadan bedava dondurma çıkar ama dondurmadan lamborgini çıkmaz. Öyle düşün balım
Ahah yapıp edip pişman oluyor demekki enişte. Ama gebelikte öyle olmaz üzmeye kıyamaz
Bi cici prenses kolayına gelmiyor dünyaya
Biz onu 5 yıl beklettik diye intikamlar hep bunlar

Ayy inşallah cicim

Cici bir de sonradan erkeğe dönüyormuş cici bebe ben duydum öyle şeyler

Töbe Töbe cicim de hala görenler erkek bebe diyorlarmış ya sana aklıma da gelmedi değil
Gelmesin kuzum tövbe tövbe
Her yanlış tahmin yapana bakıp böyle şeyler düşünürsek ülke nüfusunun yarısından fazlası dediğin gibi olurdu
Kız kardeşimin 2.gebeliği de erkek gibiydi. Karnı sivriydi, çok güzelleşmişti. Herkes erkek diyordu gayet normal kızı var
Olabilir böyle hatalar

Cicim yakuza babaanneliği kabul edip sindirebildi mi

Cicim yakuza babaanneliği kabul edip sindirebildi mi
Kız olduğunu duyunca bir nebze limonsuzum. Geyşamın sülalesi Türkiye erkek nüfusunun 3 te 2 sine tekabül ediyor sülalenin tek kadınları gelinler
Ondan kız çocuğa hasretler. Kızı duyunca epey sevindi. Ama sevindi de noldu efes zengin oldu arama skoru 4 ayda 2 kez

Buna da şükür madonnam ya hergün arayıp bide kalmaya geleydi
Günaydın sevimli pandalarım
Ben iyi değilim 3 saat uyuyabildim. Sizler nasılsınız
Kıyamam ya hasta mı olmak üzeresin acaba

Gerçi evet orası da doğru cicim Sağlıkla gelsin de cici prenses

Yaaaaa superrsiinnsen ona hediyenin alâsını vermişsin başka biseye gerek yok bence

Hahaha süper fikir bende cevizli baklava yiyim üç beş dilim madem

Hiçte reddetmez akrosa bu kadar gel dedin mi aceba jdhdjssjjs

ye tabi

C Cay6 ben öyle erişte yiyemem kuzum:) toz şeker serpilmiş kurabiye bile yiyemem ben

Buna da şükür madonnam ya hergün arayıp bide kalmaya geleydi

Kıyamam ya hasta mı olmak üzeresin acaba
Allah korusun mirandam
Ama istese de hergün gelemez başka şehirde yaşıyor tayinleri çıktı da gittiler ya
Bilmiyorum ki kuzum ateşim de yok. Neden üşür bir insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…