- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.041
İşte buna şanssız şansı denir. Dondurmadan bedava dondurma çıkar ama dondurmadan lamborgini çıkmaz. Öyle düşün balımAma olsun ilk ödülüm oldu
Niye böyle yaaa cicim, valla benmde öyle, dondurmalardan bedavalar filan hep bana çıkardıama gel gör ki istediğim şeyler de hiç öyle bedava çıkan dondurma gibi olmadı
Ahah yapıp edip pişman oluyor demekki enişte. Ama gebelikte öyle olmaz üzmeye kıyamazBana aman şu aman bu deyo cicim illallah ettim yarın gebe olsan pöff desem noldu diye sorup duracak canım sıkılıyor bee adam! Dün beni bırakıp gitti doğum günümde, gece kapıyı açar açmaz özür diledi vakkum gibi adam sarılınca bırakmıyor
Biz onu 5 yıl beklettik diye intikamlar hep bunlarBi cici prenses kolayına gelmiyor dünyaya
Ayy inşallah cicimİşte buna şanssız şansı denir. Dondurmadan bedava dondurma çıkar ama dondurmadan lamborgini çıkmaz. Öyle düşün balım
Ahah yapıp edip pişman oluyor demekki enişte. Ama gebelikte öyle olmaz üzmeye kıyamaz
Biz onu 5 yıl beklettik diye intikamlar hep bunlar
İyi geceler cicim ben de gidem bari adam çatlayacak meraktanKuzular ben progestanlandım uyku bastırdı
Ben kaçar öpüyorum hepinizi. İyi geceler
Cici bir de sonradan erkeğe dönüyormuş cici bebeİşte buna şanssız şansı denir. Dondurmadan bedava dondurma çıkar ama dondurmadan lamborgini çıkmaz. Öyle düşün balım
Ahah yapıp edip pişman oluyor demekki enişte. Ama gebelikte öyle olmaz üzmeye kıyamaz
Biz onu 5 yıl beklettik diye intikamlar hep bunlar
Ay Allah korusun.. Tövbe de kız.Cici bir de sonradan erkeğe dönüyormuş cici bebeben duydum öyle şeyler
Töbe Töbe cicim de hala görenler erkek bebe diyorlarmış ya sana aklıma da gelmedi değilAy Allah korusun.. Tövbe de kız.
Gelmesin kuzum tövbe tövbeTöbe Töbe cicim de hala görenler erkek bebe diyorlarmış ya sana aklıma da gelmedi değil
Cicim yakuza babaanneliği kabul edip sindirebildi miGelmesin kuzum tövbe tövbe
Her yanlış tahmin yapana bakıp böyle şeyler düşünürsek ülke nüfusunun yarısından fazlası dediğin gibi olurdu
Kız kardeşimin 2.gebeliği de erkek gibiydi. Karnı sivriydi, çok güzelleşmişti. Herkes erkek diyordu gayet normal kızı var
Olabilir böyle hatalar
Günaydın kızlar nasılsınız ☺ ☺
Günaydın sevimli pandalarımgunaydinnn yavru ceylanlarim
Kız olduğunu duyunca bir nebze limonsuzum. Geyşamın sülalesi Türkiye erkek nüfusunun 3 te 2 sine tekabül ediyorCicim yakuza babaanneliği kabul edip sindirebildi mi
Buna da şükür madonnam ya hergün arayıp bide kalmaya geleydiKız olduğunu duyunca bir nebze limonsuzum. Geyşamın sülalesi Türkiye erkek nüfusunun 3 te 2 sine tekabül ediyorsülalenin tek kadınları gelinler
Ondan kız çocuğa hasretler. Kızı duyunca epey sevindi. Ama sevindi de noldu efes zengin oldu arama skoru 4 ayda 2 kez
Kıyamam ya hasta mı olmak üzeresin acabaGünaydın sevimli pandalarım
Ben iyi değilim 3 saat uyuyabildim. Sizler nasılsınız
Gerçi evet orası da doğru cicimGelmesin kuzum tövbe tövbe
Her yanlış tahmin yapana bakıp böyle şeyler düşünürsek ülke nüfusunun yarısından fazlası dediğin gibi olurdu
Kız kardeşimin 2.gebeliği de erkek gibiydi. Karnı sivriydi, çok güzelleşmişti. Herkes erkek diyordu gayet normal kızı var
Olabilir böyle hatalar
Yaaaaa superrsiinnsen ona hediyenin alâsını vermişsin başka biseye gerek yok bence
Hahaha süper fikir bende cevizli baklava yiyim üç beş dilim madem
Hiçte reddetmezakrosa bu kadar gel dedin mi aceba jdhdjssjjs
Allah korusun mirandamBuna da şükür madonnam ya hergün arayıp bide kalmaya geleydi
Kıyamam ya hasta mı olmak üzeresin acaba
Sen eşittir ben demektir balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?