Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa çok iyi valla içine sine sine oturman gibisi yok maşallah
Bı kaç sene içinde ev almayı düşünüyodunuz dimi burayı alırsınız belki severseniz rosum
Adam satmaz gbi ama yaa üç çocuk olunca daha büyük ev alır akros
Kıza ayrı oda yapacakmış pek bı hevesli

Gerçekten içine sine sine oturmak gibisi yok yaa öteki evde resme bunalım takikiyorduk

Adam satmaz gbi ama yaa üç çocuk olunca daha büyük ev alır akros
Kıza ayrı oda yapacakmış pek bı hevesli

Gerçekten içine sine sine oturmak gibisi yok yaa öteki evde resme bunalım takikiyorduk
Kız ev alıyım diyene kadar bidaha hamile kalırsan o büyük ev dediğin villaya dönüşür kesin bak sırf kızına ayrı oda yapmak uğruna bile alır gibi, akros bu

Kız ev alıyım diyene kadar bidaha hamile kalırsan o büyük ev dediğin villaya dönüşür kesin bak sırf kızına ayrı oda yapmak uğruna bile alır gibi, akros bu
Deme deme geecen diyor daha üçüncüyü cikarmamisim dördüncüsü yap sana kraliçe elbisesi diktircem
Dedm üçüncü de kraliçe niye yaptirmiyorsun iki kız iki erkek olcakmis
Yürü git dedm

Deme deme geecen diyor daha üçüncüyü cikarmamisim dördüncüsü yap sana kraliçe elbisesi diktircem
Dedm üçüncü de kraliçe niye yaptirmiyorsun iki kız iki erkek olcakmis
Yürü git dedm
Kız eyvah senin ki plani kurmuş, doğurduktan sonra çok dikkatli olman lazım bakan büyüten anneden çok emek veren kendileri gibi,sürekli çocuk isteyen erkeklere ne demeli bilmiyorum,annenin ömründen ömür gidiyor haberleri yok

Dedm zaten Amerika da erkekler doğum yapabiliyirmus git dördüncüyi de sen doğur
Nokta atışını yapmış oluruz hahahahaah
Yalan habermis o

Deniz atı kadar olamadnz dedm

Dedm zaten Amerika da erkekler doğum yapabiliyirmus git dördüncüyi de sen doğur
Nokta atışını yapmış oluruz hahahahaah
Yalan habermis o

Deniz atı kadar olamadnz dedm
Ahahaha adamın yüreğine indirecen akdbsj

Ahahaha adamın yüreğine indirecen akdbsj
Şu doğsun yürek inmesini o zaman yaşayacak
Bana bnzerse evde kalir dedi burnundan depresyona girer diyo dedm estetik diye bişey var heralde
Sen iyi misin Yaaa bn estetik falan yaptirtmam diyor
Çocuk doğdu ona benzedi estetiği kaldı sen düşün muhabbetleri

Ayy Allahıımm yaaaa valla pekk bii tatlı yaaaa bizim komşumuz olsaydınız ya samdanım

kız sesten korkuyo ama çok gürültü yapıyo sıpa ders çalıştırmaz sana ama çok güzel olurdu komsu olsak

Dün yeni başladı canısı ama şükür suan yok agrım geçen ay kötüydüm de :) ay seninki bidaha olmayacak insallah

benimki eline limon almış havlu kağıda limon sıkıyo

iki dk dursa gam yemicem ya

senin kız da böyle mi çay
Yok canim benimki masallah takinti derecesnde duzenli biraz fazla ama bazen bu da can skabiliyo inan bana ... benim kiz hc yaramaz olmadi huysuz mizmiz ve tutturan bi cocuk oldu ... bu yonlerden cok cektim mesela aglamaktan asla bikmaz ... eskiye gore cok cok duzeldi ama hala devam ediyor tabi cocuk neticede ...

Suan beni acayip dusunen bi cocuk beni mutlu etmek hep derdi 3 yastan sonra ccocklar bambaska bi boyut kazanjyor bence ama erkek cocuklar icin hep duyduklarim benzer seyler canim hareketli yaramaz vs diye yani normal yasarken tabiiki insanin sinir sistemi yikiliyor ama canlari sag olsun onlar bizim herswyimiz

Ahahah ya cidden ama inşallah büyük burnu olmaz çocuğun,babasinin korkusuna bişey de yaptıramaz ilerde kocası da babası gibi kıskanç çıkarsa yandı bu küçük gülo

Öyle samdanim bı spor+duş var halletmem gereken şimdi ona kalkicam sonra sizinim

ben de benim poncigi uyuttum:) kahvemi içtim. uyaninca bi evi süpürüp yemek yaparım:) bugün menüde taş kaynatma var biliyosun

ben de benim poncigi uyuttum:) kahvemi içtim. uyaninca bi evi süpürüp yemek yaparım:) bugün menüde taş kaynatma var biliyosun
Hahahah samdanim ya kocanın önüne gece gelince tabağın içinde taş koyuyomussun bide,adam şok
Ya canım kahve istedii önce onu içiyim bari

Kızıma tek tavsiyem akrep burclarndan uzak dur demek olacak
Kız kardesmn de vardı akros bı erkek arkadaşı anında ayrdim hahahahaha
Hahahha rossu dinleyin pişman olmayın sloganıyla gez sen en iyisi sokakta kızlarımızın başı daha fazla yanmasın
Sonra erkekler "akrep erkeği düşmanı rossu alt etme derneği" kurarlarmis ajdgaksb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…