- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.141
Atistirdim kız biseyler yoksa duramam kiHeee o zamn rosum 2 vakte kadar geliyoryee yee çabuk gelsin aç kalmasn bebik
Adam satmaz gbi ama yaa üç çocuk olunca daha büyük ev alır akrosYaa çok iyi valla içine sine sine oturman gibisi yok maşallah
Bı kaç sene içinde ev almayı düşünüyodunuz dimi burayı alırsınız belki severseniz rosum
Kız ev alıyım diyene kadar bidaha hamile kalırsan o büyük ev dediğin villaya dönüşür kesin bakAdam satmaz gbi ama yaa üç çocuk olunca daha büyük ev alır akros
Kıza ayrı oda yapacakmış pek bı hevesli
Gerçekten içine sine sine oturmak gibisi yok yaa öteki evde resme bunalım takikiyorduk
Deme deme geecen diyor daha üçüncüyü cikarmamisim dördüncüsü yap sana kraliçe elbisesi diktircemKız ev alıyım diyene kadar bidaha hamile kalırsan o büyük ev dediğin villaya dönüşür kesin baksırf kızına ayrı oda yapmak uğruna bile alır gibi, akros bu
Kız eyvah senin ki plani kurmuş, doğurduktan sonra çok dikkatli olman lazımDeme deme geecen diyor daha üçüncüyü cikarmamisim dördüncüsü yap sana kraliçe elbisesi diktircem
Dedm üçüncü de kraliçe niye yaptirmiyorsun iki kız iki erkek olcakmis
Yürü git dedm
Dedm zaten Amerika da erkekler doğum yapabiliyirmus git dördüncüyi de sen doğurKız eyvah senin ki plani kurmuş, doğurduktan sonra çok dikkatli olman lazımbakan büyüten anneden çok emek veren kendileri gibi,sürekli çocuk isteyen erkeklere ne demeli bilmiyorum,annenin ömründen ömür gidiyor haberleri yok
Ahahaha adamın yüreğine indirecen akdbsjDedm zaten Amerika da erkekler doğum yapabiliyirmus git dördüncüyi de sen doğur
Nokta atışını yapmış oluruzhahahahaah
Yalan habermis o
Deniz atı kadar olamadnz dedm
Şu doğsun yürek inmesini o zaman yaşayacakAhahaha adamın yüreğine indirecen akdbsj
Ayy Allahıımm yaaaa valla pekk bii tatlı yaaaa bizim komşumuz olsaydınız ya samdanım
Yok samdanim ise gitti sbh
Gel demene ne hacet kız,Seni baştacı yapmayan akros utansın rossumm
Kız Allah seni dilos
Dün yeni başladı canısıNasıl geçti kuzum
Başladı mı yoksa geliş aşaması mı4 aydır regl olmamak çok güzel demek isterdim ama reglken ayda 1 kez kanıyordum böyle haftada 1 kez bazen 2. Tamamen zarardayım
Hayalimdeki çocuk
Malesef balım
4 aydır münasebet yok. Geyşam artık dünya ahiret bacanağımdır
Yok canim benimki masallah takinti derecesnde duzenli biraz fazla ama bazen bu da can skabiliyo inan bana ... benim kiz hc yaramaz olmadi huysuz mizmiz ve tutturan bi cocuk oldu ... bu yonlerden cok cektim mesela aglamaktan asla bikmaz ... eskiye gore cok cok duzeldi ama hala devam ediyor tabi cocuk neticede ...benimki eline limon almış havlu kağıda limon sıkıyo
iki dk dursa gam yemicem ya
senin kız da böyle mi çay
Ahahah ya cidden ama inşallah büyük burnu olmaz çocuğun,babasinin korkusuna bişey de yaptıramazŞu doğsun yürek inmesini o zaman yaşayacak
Bana bnzerse evde kalir dedi burnundan depresyona girer diyo dedm estetik diye bişey var heralde
Sen iyi misin Yaaa bn estetik falan yaptirtmam diyor
Çocuk doğdu ona benzedi estetiği kaldı sen düşün muhabbetleri
Öyle samdanimbizimsin o zaman bugüntabi planin yoksa:)
Öyle samdanimbı spor+duş var halletmem gereken şimdi ona kalkicam sonra sizinim
Biriktirir paralarını yine yaptırır anası gbi inatçı oAhahah ya cidden ama inşallah büyük burnu olmaz çocuğun,babasinin korkusuna bişey de yaptıramazilerde kocası da babası gibi kıskanç çıkarsa yandı bu küçük gülo
Sen gibi baş gelir yani kocasınaBiriktirir paralarını yine yaptırır anası gbi inatçı o
Hahahah samdanim ya kocanın önüne gece gelince tabağın içinde taş koyuyomussun bide,adam şokben de benim poncigi uyuttum:) kahvemi içtim. uyaninca bi evi süpürüp yemek yaparım:) bugün menüde taş kaynatma var biliyosun
Kızıma tek tavsiyem akrep burclarndan uzak dur demek olacakSen gibi baş gelir yani kocasınaoda bı akros bulmasa bari kız
Hahahha rossu dinleyin pişman olmayın sloganıyla gez sen en iyisi sokaktaKızıma tek tavsiyem akrep burclarndan uzak dur demek olacak
Kız kardesmn de vardı akros bı erkek arkadaşı anında ayrdim hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?