- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.181
Erken kalkamiyorum bende istee erken yatiyorum ama erken kalkamiyorum kuzumimkanin varsa yarım gün birini tut bacim. haftada altı gün çalışmak çok ağırbi dönem ben de calismistim hafta içi bi gün izinli oluyodum. hiç bisey yapmadan yatiyodum sen yine biseyler yapmaya ugrasiyosun. Allah kolaylık versin.
ben en çok sabah enerjik oluyorum o yüzden sabah erken kalkar yaparim yapmam gereken şeyleri:) mesela utuyu pazartesi sabahlari yapıyorum bi saat kadar. evi de Perşembe akşam süpürüp cuma sabah silerdim sanırım
Oyle oylee sen premsese yat kalkt sukret gulomhadi ins öyledir
Erken kalkamiyorum bende istee erken yatiyorum ama erken kalkamiyorum kuzumsabah erken kalkmak mecburiyetindeyim yinede kizimi krese birakip ordan ise gidiyorum ben en kotu ihtimalle cuma aksami supurup cumartesi aksamida siliyim pazar gunude toz alirim hemencik biter zaten bolmem lazim isi gun bitiyo obur turlu diger gunler aksamdan aksama utu yapiyorum camasir topluyorum aksamlari yikiyorum kisa programda hemen asiyorum ertesi aksami kuruyo utulencekleri utuluyorum digerleri katlayip kaldiriyorum bi cam silme olayini dusunuyorum iste nasil yapicam diye ama su kis bi bitsin baharda silerim heralde
Ayy dimi samdanım olsun, ben alırdım oğluşunu vallahi yok bi çocuk hiiç olsa biraz sevicem oynicam dakız sesten korkuyo ama çok gürültü yapıyo sıpaders çalıştırmaz sana ama çok güzel olurdu komsu olsak
Ayy dimi samdanım olsun, ben alırdım oğluşunu vallahi yok bi çocuk hiiç olsa biraz sevicem oynicam da
Bildim o komşu türlerini samdanımbizim komşular da istiyo ama cagirmiyorum da gitmiyorum da kuzum:) sen olsan komsuluk ederdim senle ama
benimki daha çok kosuyo özgür özgür oynamaz pek
Yemek isimiz kayinvalidede samdanimm sagolsun calistigim icin sen yemek yapma gel bende ye diyo altli ustlu oturuyoruz isten gelmemi bekler geldinmo diye arar sorar allah razi olsunay evin işi hiç bitmiyo ki normal yani altı gün çalışınca sabah kalkamaman çocuğu krese hazirlayip birakmak bile ekstra yorucu zaten.
camlari boşvericerden siler gecersin. en iyisi dediğin gibi günlere yaymak. ya da işten gelince yemek yapmicaksin ev işlerini yapacaksın iki saat dışardan yemek soyliceksin bulaşık falan da cikmicak yiyip yaticaksin ben öyle yapıyorum. mutfağı temziledigim gün yemek yapmıyorum esimle temizlik yaptığımız gün de yemek yapmayiz dışardan söyleriz
Bildim o komşu türlerini samdanımAhh ne güzel olurdu yaa seviyorum seni
Yemek isimiz kayinvalidede samdanimm sagolsun calistigim icin sen yemek yapma gel bende ye diyo altli ustlu oturuyoruz isten gelmemi bekler geldinmo diye arar sorar allah razi olsunyemek konusunda bi sorunumuz yok tek derdim ev isi iste onuda gunlere yaymaya calisicam artik
Onu kullanayim bari herşeydeOyle oylee sen premsese yat kalkt sukret gulom
Aminn samdanimm cumlemizinnyaaaa ne güzelmaşallah Süphan allah :) Allah bozmasın dirliginizi kuzum.
o zaman dediğin gibi günlere yaymaya çalışirsan rahat edersin biraz daha:)
Ee tabi gulom yoksa simdiye kadar hic kullanmadinmi premsesi akrosa karsiOnu kullanayim bari herşeyde
YoooooEe tabi gulom yoksa simdiye kadar hic kullanmadinmi premsesi akrosa karsi
Oo cok sey kacirmisin ozaman gulom simdiye kadarYooooo
Hiç aklıma gelmedi valla
Doğumdan sonra yaptırırım belki diye düşünüyordumOo cok sey kacirmisin ozaman gulom simdiye kadar
Belli mii olur samdanımben de seni seviyorum fıstık ezmem
atan da belki komsu olurukbelli mi olur kız
Belli mii olur samdanımayy aramayın komsu olamasak da bulurum kiii ben sizii gezgin olcam ben
Aman ben rosum boşver sen akroslariAkroslarin intikamı acı olur kendimi sizin için feda edicem
Beni ozleyin anacim
Ya balık şahane samdanim oğlusun da seviyomus madem dışarı yemeklerini, işin kolayaynen ben teeee cinsiyetini belli etmeden talip olmuştum ama ross da haklı bi akrosa kız verebilmesi için çıldırmış falan olmasi lazim sanırım
harcayacam valla hemi de gözüme izgara balık kestirdim biraz da çorba var :) benim oğlan pek sever dışardan yemeyi
sütlü türk kahvesi yağ yakiyomus biliyo musun:) ama yarım yağlı sütle yapcakmissin:)
AhahahahaEvet fistigim totolar giymatlii haklisin usutursek allah korusun mazallah uluorta pirt veriyolla
Ahahhahahaha dimi neslin tükenme üzere Ross Lara bişe olmasinAman ben rosum boşver sen akroslarionlar için seni mi feda ederiz biz hic bir Ross kolay bulunmuyor
Ya balık şahane samdanim oğlusun da seviyomus madem dışarı yemeklerini, işin kolayafiyet olsun şimdiden
Sütlü türk kahvesinin yağ yaktığını duymamıştım hiç,ama artık genelde şekersiz ve çay kaşığının ucuyla tarçın ekleyip yapıyorum iştah kesiyor baya,bakalım olmazsa sütlüyü de denerim
Ahahahahahic çekilmez
Bunu senin akrosta anlasa dünya güllük gülistanlık olur be rossAhahhahahaha dimi neslin tükenme üzere Ross Lara bişe olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?