- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.161
Hahahah samdanim ya kocanın önüne gece gelince tabağın içinde taş koyuyomussun bide,adam şok
Ya canım kahve istedii önce onu içiyim bari
Hahahha rossu dinleyin pişman olmayın sloganıyla gez sen en iyisi sokaktakızlarımızın başı daha fazla yanmasın
Sonra erkekler "akrep erkeği düşmanı rossu alt etme derneği" kurarlarmis ajdgaksb
En iyisi samdanim çatır çatır ye hemde sefan olsun boşa mı çalışıyosunmantıklı olan o zatende burda taş da bulamiyom vay anasını
eşim gelince yemez sanırım ya. ben ona mesaj atarım yiyecek zırnık yok diye
biraz daha geçsin de bakalım biseyler gelmezse aklıma dışardan söylerim. param var nasılsa artik harcamam lazım demi
Ahaha kaçarı yok yanikesin benim sıpa kurar o derneğirosssun kızına göz koyar
En iyisi samdanim çatır çatır ye hemde sefan olsun boşa mı çalışıyosun
Ahaha kaçarı yok yani
Ya samdanim harca gitsin dünyaya kaç kere geliniyor hep planlı yaşamak yoruyor insanı arada kaçamak iyidirdemi kızbirazdan netten arastirayim o zaman:) inşallah balık getiriyolardir evlere paket :)
yok benim oğlum güzel kız severo yüzden rosun kızını almamiz lazım
anam senin lavantalarini yerim yaaaaafiyet olsun balım
Ne demiştik imzoş totolar gıymatlıHerkeslere merabayn.. bi pazarim var ondada kahvalti temizlik derken gun bitiyor yahu disari cikip geziyim dedim valla gunese aldanmamak lazim totom dondu kosa kosa geri eve geldik
Herkeslere merabayn.. bi pazarim var ondada kahvalti temizlik derken gun bitiyor yahu disari cikip geziyim dedim valla gunese aldanmamak lazim totom dondu kosa kosa geri eve geldik
Akroslarin intikamı acı olur kendimi sizin için feda edicemHahahha rossu dinleyin pişman olmayın sloganıyla gez sen en iyisi sokaktakızlarımızın başı daha fazla yanmasın
Sonra erkekler "akrep erkeği düşmanı rossu alt etme derneği" kurarlarmis ajdgaksb
Ya samdanim harca gitsin dünyaya kaç kere geliniyor hep planlı yaşamak yoruyor insanı arada kaçamak iyidir
Senin oglus ağzının tadını biliyor şimdidengüzel istiyorsa rooss kaptırdı bile kızını o zmn şimdi rosun akrosu düşünsün
Saol canım lavantasiz olmaz dedim
Evet fistigim totolar giymatlii haklisin usutursek allah korusun mazallah uluorta pirt veriyollaNe demiştik imzoş totolar gıymatlıboşver dışarıyı kocaciginla sana güzel bı kahve yap karşılıklı için bence
Samdanimm valla haftanin 6 gunu ful calisiyorum bi pazarim var ondada supur sil toz al dedimmi hiic dinlenmis olmuyosun yine yorgun argin pazartesi ise gidiyorumyaaa çok tatlısın. biz pencereden bile bakmıyoruz soğuk diye
evden cikmayinca anca yetisiyo isler pazar günü hepsini yapabiliyosan helal olsunhaftai içine yayabiliyosan iki kere helal olsun
Akroslarin intikamı acı olur kendimi sizin için feda edicem
Beni ozleyin anacim
Onun acıması yokAkros acir sana gulom kiyamaz yaa
Yok yokk soz konusu sen oldummu kiyamaz malum premses var gobisindeOnun acıması yok
Samdanimm valla haftanin 6 gunu ful calisiyorum bi pazarim var ondada supur sil toz al dedimmi hiic dinlenmis olmuyosun yine yorgun argin pazartesi ise gidiyorumaslinda cumartesi aksami supursem sabahta silsemmi ama eve gelince un cuvali gibi atiyorum kendimi koltuga valla hiic ayaga kalkasim gelmiyo
hadi ins öyledirYok yokk soz konusu sen oldummu kiyamaz malum premses var gobisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?