Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah samdanim ya kocanın önüne gece gelince tabağın içinde taş koyuyomussun bide,adam şok
Ya canım kahve istedii önce onu içiyim bari

mantıklı olan o zatende burda taş da bulamiyom vay anasını

eşim gelince yemez sanırım ya. ben ona mesaj atarım yiyecek zırnık yok diye
biraz daha geçsin de bakalım biseyler gelmezse aklıma dışardan söylerim. param var nasılsa artik harcamam lazım demi

Hahahha rossu dinleyin pişman olmayın sloganıyla gez sen en iyisi sokakta kızlarımızın başı daha fazla yanmasın
Sonra erkekler "akrep erkeği düşmanı rossu alt etme derneği" kurarlarmis ajdgaksb

kesin benim sıpa kurar o derneği rosssun kızına göz koyar

En iyisi samdanim çatır çatır ye hemde sefan olsun boşa mı çalışıyosun

En iyisi samdanim çatır çatır ye hemde sefan olsun boşa mı çalışıyosun

demi kız birazdan netten arastirayim o zaman:) inşallah balık getiriyolardir evlere paket :)

Ahaha kaçarı yok yani

yok benim oğlum güzel kız sever o yüzden rosun kızını almamiz lazım

Eki Görüntüle 2587366
Duramadim bı kahve de ben patlattımen sunumlusundan

anam senin lavantalarini yerim yaaaa afiyet olsun balım

Ya samdanim harca gitsin dünyaya kaç kere geliniyor hep planlı yaşamak yoruyor insanı arada kaçamak iyidir

Senin oglus ağzının tadını biliyor şimdiden güzel istiyorsa rooss kaptırdı bile kızını o zmn şimdi rosun akrosu düşünsün
Saol canım lavantasiz olmaz dedim

Herkeslere merabayn.. bi pazarim var ondada kahvalti temizlik derken gun bitiyor yahu disari cikip geziyim dedim valla gunese aldanmamak lazim totom dondu kosa kosa geri eve geldik
Ne demiştik imzoş totolar gıymatlı boşver dışarıyı kocaciginla sana güzel bı kahve yap karşılıklı için bence

Herkeslere merabayn.. bi pazarim var ondada kahvalti temizlik derken gun bitiyor yahu disari cikip geziyim dedim valla gunese aldanmamak lazim totom dondu kosa kosa geri eve geldik

yaaa çok tatlısın. biz pencereden bile bakmıyoruz soğuk diye

evden cikmayinca anca yetisiyo isler pazar günü hepsini yapabiliyosan helal olsun haftai içine yayabiliyosan iki kere helal olsun

Hahahha rossu dinleyin pişman olmayın sloganıyla gez sen en iyisi sokakta kızlarımızın başı daha fazla yanmasın
Sonra erkekler "akrep erkeği düşmanı rossu alt etme derneği" kurarlarmis ajdgaksb
Akroslarin intikamı acı olur kendimi sizin için feda edicem
Beni ozleyin anacim

aynen ben teeee cinsiyetini belli etmeden talip olmuştum ama ross da haklı bi akrosa kız verebilmesi için çıldırmış falan olmasi lazim sanırım

harcayacam valla hemi de gözüme izgara balık kestirdim biraz da çorba var :) benim oğlan pek sever dışardan yemeyi

sütlü türk kahvesi yağ yakiyomus biliyo musun:) ama yarım yağlı sütle yapcakmissin:)

yaaa çok tatlısın. biz pencereden bile bakmıyoruz soğuk diye

evden cikmayinca anca yetisiyo isler pazar günü hepsini yapabiliyosan helal olsun haftai içine yayabiliyosan iki kere helal olsun
Samdanimm valla haftanin 6 gunu ful calisiyorum bi pazarim var ondada supur sil toz al dedimmi hiic dinlenmis olmuyosun yine yorgun argin pazartesi ise gidiyorum aslinda cumartesi aksami supursem sabahta silsemmi ama eve gelince un cuvali gibi atiyorum kendimi koltuga valla hiic ayaga kalkasim gelmiyo

imkanin varsa yarım gün birini tut bacim. haftada altı gün çalışmak çok ağır bi dönem ben de calismistim hafta içi bi gün izinli oluyodum. hiç bisey yapmadan yatiyodum sen yine biseyler yapmaya ugrasiyosun. Allah kolaylık versin.

ben en çok sabah enerjik oluyorum o yüzden sabah erken kalkar yaparim yapmam gereken şeyleri:) mesela utuyu pazartesi sabahlari yapıyorum bi saat kadar. evi de Perşembe akşam süpürüp cuma sabah silerdim sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…