- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.201
Dogumdan sonra ayri gulomm hamilelikte bambaska oluyoDoğumdan sonra yaptırırım belki diye düşünüyordum
Hamilelikte aklıma gelmedi hiç
Anlar da iş işten gecerBunu senin akrosta anlasa dünya güllük gülistanlık olur be ross
Yaaa digerlerine çok iyimser davranıyor elbette ama yine de yapacağını yapıyor bazenDogumdan sonra ayri gulomm hamilelikte bambaska oluyo
Evet kokulu mastika kuzumAman ben rosum boşver sen akroslarionlar için seni mi feda ederiz biz hic bir Ross kolay bulunmuyor
Ya balık şahane samdanim oğlusun da seviyomus madem dışarı yemeklerini, işin kolayafiyet olsun şimdiden
Sütlü türk kahvesinin yağ yaktığını duymamıştım hiç,ama artık genelde şekersiz ve çay kaşığının ucuyla tarçın ekleyip yapıyorum iştah kesiyor baya,bakalım olmazsa sütlüyü de denerim
Ahahahahahic çekilmez
Premses baska oluyo gulomYaaa digerlerine çok iyimser davranıyor elbette ama yine de yapacağını yapıyor bazen
O zmn şansına küsAnlar da iş işten gecer
İstemsiz koku geliyor burnumaaaaEvet kokulu mastika kuzum
Aahahaa benimde benimdeeO zmn şansına küs
İstemsiz koku geliyor burnumaaaakahretmesin
EvetPremses baska oluyo gulom
Evet dediğim gün küstüm zatenAahahaa benimde benimdee
Kime kustun gulom hat karistiEvet dediğim gün küstüm zaten
Ne kizzz
AhahahahNe kizzzşimdi de sen mi yürüyon bana anasını satiyim yürümeyen kaldı mı kizlaarr
Çok mu mavi boncuk dağıtıyom ney
Hangi konuda ki msjima denk geldin acebaa
Anlamam miiiAhahahahanladıııın kıız bu bildirimin altında komik ifadem gelmedi mi sanaaa
AhahshAnlamam miiine yani canına tak etmiştir tabi yazik
Ben o jenerasyonu bilmem efenim bizim ateş hep tavan akdbsjAhahshYa ben şeye katılıyorum bunlar evlenmeden önce böyleler sonra fos çıkıyorlar gibii yeni jenerasyon
En güzel zmnda evlenmişsiniz zaten sizden sonrası yangın yeriBen o jenerasyonu bilmem efenim bizim ateş hep tavan akdbsj
Allah gönlüne göre versin kizz bol ateslisindenEn güzel zmnda evlenmişsiniz zaten sizden sonrası yangın yerineyse inşallah içlerinde diğerlerine göre iyi kalana asılayım
Ah gidiiiiAllah gönlüne göre versin kizz bol ateslisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?