- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.221
İyi akşamlar büşüm valla nasıl oluyorsa konu hep oralara geliveriyor yaniİyi akşamlar kızlar
Yine ateşli konular hakim
Hahahahahaj valla cidden oralara geliveriyor konularİyi akşamlar büşüm valla nasıl oluyorsa konu hep oralara geliveriyor yaniyoksa bizim bişe ettiğimiz yok
Kiz sen hamilesin,sizin ateş hala yanıyor mu küllenmedi miydi bi araHahahahahaj valla cidden oralara geliveriyor konularEe ateşli hatunlarız napalım
Ahhh ahhh aralığın 29 undan beri tıkk yok tıkk korkudanKiz sen hamilesin,sizin ateş hala yanıyor mu küllenmedi miydi bi ara
Ayy çok fenaaAhhh ahhh aralığın 29 undan beri tıkk yok tıkk korkudanöyle böyle ateşli değilim kuzum
Aslında lekelenmeler falan hep kum döktüğüm içinmiş büyük ihtimalle izin çıkar ama cuma günü randevumuz eğer izin çıkarsa söndürürüz ateşimizi artıkAyy çok fenaadoktordan izin çıkıyorsa kırın o korkuyu büşüm, boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin böyle
Hazır 14 ŞubatAslında lekelenmeler falan hep kum döktüğüm içinmiş büyük ihtimalle izin çıkar ama cuma günü randevumuz eğer izin çıkarsa söndürürüz ateşimizi artık
Napiyorsunuz kızlar , eşim ve çocuklar erkenden yattılar, ben de iki saattir kk da takılıyorum,uykum geldi
Ahh sağol çayımAhanda geldimmm
kk birinci noteri im eve de paket balik geliyor elbet cnm dun aksamda biz oyle istedik , bugun de evde yoktuk 2 gn yemek jsjnden yirttjim gene
K Kendinisevenbirii gene atesler sarmiss
ByNkoaLa hala rosss diye konusuyoruz senle farkndamsn nasl gecti gnun yeni evnde iyi olmana sevndm
HayatSevinceGuzel kardesin gitti mi cnm ne zaman gidiyordu unuttum naptin bugun
Ooo yarin son gununuz smdilik demek dolu dolu gecirin insallah canim ... iyiym ben de canmAhh sağol çayım. Küçük kardeşim gitti, diğer kardeşim dee salı gidecek bugün ortaya karışık herşey yaptım vallahi. Sen naptın nasılsın
İnsn nasıl alisirsa öyle gidiyor çayAhanda geldimmm
kk birinci noteri im eve de paket balik geliyor elbet cnm dun aksamda biz oyle istedik , bugun de evde yoktuk 2 gn yemek jsjnden yirttjim gene
K Kendinisevenbirii gene atesler sarmiss
ByNkoaLa hala rosss diye konusuyoruz senle farkndamsn nasl gecti gnun yeni evnde iyi olmana sevndm
HayatSevinceGuzel kardesin gitti mi cnm ne zaman gidiyordu unuttum naptin bugun
Öyle vallahi çayım, yarın akşam güzel Bi yemek yerikKiz uyudu anneye ozgur vakit kafa dinleme hatta belki bide kahve icerim yahut midem tuhaf azcik mercimek corbasi yesemmi diye dusunuyorum
Evet aynen oyle hatta samdan nickini degisince bile bi alisamadik samdan a geri donunce bi sevndik yaİnsn nasıl alisirsa öyle gidiyor çay
İyiyim çok şükür yaa
Ictim benim de adeti degildir aslnda da az bisey isitip az da ekmek dogradm iyi gelsn diye normalde corbama ekmek te dogrmamÖyle vallahi çayım, yarın akşam güzel Bi yemek yerik
Ayy ben çok severim gece mercimek çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?