Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy çok fenaa doktordan izin çıkıyorsa kırın o korkuyu büşüm, boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin böyle
Aslında lekelenmeler falan hep kum döktüğüm içinmiş büyük ihtimalle izin çıkar ama cuma günü randevumuz eğer izin çıkarsa söndürürüz ateşimizi artık

Ahanda geldimmm
kk birinci noteri im eve de paket balik geliyor elbet cnm dun aksamda biz oyle istedik , bugun de evde yoktuk 2 gn yemek jsjnden yirttjim gene
K Kendinisevenbirii gene atesler sarmiss
ByNkoaLa hala rosss diye konusuyoruz senle farkndamsn nasl gecti gnun yeni evnde iyi olmana sevndm
HayatSevinceGuzel kardesin gitti mi cnm ne zaman gidiyordu unuttum naptin bugun

Ahh sağol çayım. Küçük kardeşim gitti, diğer kardeşim dee salı gidecek bugün ortaya karışık herşey yaptım vallahi. Sen naptın nasılsın

Ahh sağol çayım. Küçük kardeşim gitti, diğer kardeşim dee salı gidecek bugün ortaya karışık herşey yaptım vallahi. Sen naptın nasılsın
Ooo yarin son gununuz smdilik demek dolu dolu gecirin insallah canim ... iyiym ben de canm

Öyle vallahi çayım, yarın akşam güzel Bi yemek yerik

Ayy ben çok severim gece mercimek çorbası
Ictim benim de adeti degildir aslnda da az bisey isitip az da ekmek dogradm iyi gelsn diye normalde corbama ekmek te dogrmam

Dokturun yarin guzelce yemekleri sen tek kaliyodun dmi normalde ailenle yasamiyodn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…