Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ictim benim de adeti degildir aslnda da az bisey isitip az da ekmek dogradm iyi gelsn diye normalde corbama ekmek te dogrmam

Dokturun yarin guzelce yemekleri sen tek kaliyodun dmi normalde ailenle yasamiyodn
mmm afiyet olsun çayım

Yok ailemle yaşıyorum ama gün içinde evde hep tekim, annem de çalışıyor

Kız kardeşim var çayım lise okuyor, erkek kardeşim de üniversite son sınıfta
Anladm canim ne guzel ben artemisle karistirdm demek oydu ailesnden ayri yasayan sanirim .
Neyse cann be kacar ve de yatar haydi iyigeceler

Uykulu
Sen nasılsın tatlimmmm
bende öyle maalesef kuzum
dün gece 11.30 gibi uyudum sonra gece 3.30 da bi uyandım kalkış o kalkış assssssla uyuyamadım geri o kadarcık uykuyla işe geldim serviste kestirmişim biraz o kadar

bende öyle maalesef kuzum
dün gece 11.30 gibi uyudum sonra gece 3.30 da bi uyandım kalkış o kalkış assssssla uyuyamadım geri o kadarcık uykuyla işe geldim serviste kestirmişim biraz o kadar
O saatten beri uyuyamayip nasıl ise gittin
Çok yorulursun yaa
Bende bütün gece döndüm durdum

Günaydın Buşracim .
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel bir bacımsın sen. Saglikla mutlulukla dolu bir pazartesin olsun. Hayırlı haberlerini beklerim.
yaa online kişilerde bir anda gözüme çarptın kırmızı kırmızı
inşallah ablacımm seninde
O saatten beri uyuyamayip nasıl ise gittin
Çok yorulursun yaa
Bende bütün gece döndüm durdum
valla nasıl geldim bende bilmiyorum rossum tek bildiğim şey var o da eve gider gitmez uyurum
dönüp durdun demek, ahh ahh bu gebelik, ilerleyen haftalarda ben nasıl olcam acaba

Benm gbi olma
Ayy tuvalete kalktım içimden dua ediyirm Allahım nolur saat daha 5 olsun iki saatte uyuyayım diye ama telefona baktığımda acı gercekke karşılaştım
Meğer 7 ymis

Benm gbi olma
Ayy tuvalete kalktım içimden dua ediyirm Allahım nolur saat daha 5 olsun iki saatte uyuyayım diye ama telefona baktığımda acı gercekke karşılaştım
Meğer 7 ymis
tuvalet artık benimde sıkıştırıyor biliyor musun ross
dediğin gibi saat kaçta yatarsam yatayım bi sızıyla uyanıyorum saat 2-3 gibi oraya baskı yapıyor ya hafiften
hele seninki daha büyük azıcık çişin gelse sıkıştırıyordur

Ayy valla öyle benmde hatta bazen anlamiyorm bile cisim olduğunu kasiklarm ağrıyor
Tuvalete gitmek aklıma gelmiyor ama enn kötüsü uykudan uyanıp çiş yapmak

Ayy valla öyle benmde hatta bazen anlamiyorm bile cisim olduğunu kasiklarm ağrıyor
Tuvalete gitmek aklıma gelmiyor ama enn kötüsü uykudan uyanıp çiş yapmak
bencede ya geri uyuyamıyor insan zor dalıyorum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…