- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.281
Canımmm diloşummmNerdesinnnnn
geldi geldiiYaaa büşüm ponçik nerde
İyi olmuş canım arada ses ver giCanımmm diloşummm
Cuma cuma günü annemle birlikte idikk işten öğlen çıkmıştım; ana kız gezdik tozduk yedik içtikk
Sonracığımınactesi öğlen 1de kalkmıştım sonra da kahvaltı falan eşim il dışında idi o geldi hafta sonunu da onla geçirdim hafta sonları çok giremiyom bide ben ya kocama zaman ayırmak istiyom herhallll ondan yaniiiii
naberrr bebişimmmm banların güzeliiii ben yokkene ban yedin mi
Büşümmmm iyiiyimm bitanemmm sen nasılsın ?
iyiyim kuzucummm nolsun vallahi azıcık uykusuzluk dışında iyiyiz çok şükür cuma günü görücez bebişi inşallahBüşümmmm iyiiyimm bitanemmm sen nasılsın ?
Ne var ne yok;? kuzucuk nasılll
canımm 2 li taramayı yaptırmadım ben ama 3 lü taramayı yaptırmıştım down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar.poncikvegece kuzum bu 2li tarama 3lü tarama testleri ne zaman yapılıyor sanırım 11-14. haftalar arasındaymış 2li olan, önümüzdeki haftalarda çağıracak doktor tam olarak ne yapılıyor bi aydınlatır mısın benii taze yaptırmış biri olarak
sadece kan mı alıyorlar kuzum peki başka ne yapıyorlarcanımm 2 li taramayı yaptırmadım ben ama 3 lü taramayı yaptırmıştım down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar.
Ya her yere nasıl yetişiyor bu kadın
evet büşüm sadece kan alıyorlar başka bişey yapmıyorlarsadece kan mı alıyorlar kuzum peki başka ne yapıyorlar
Pro kırmızına ezgi mola nasıl da yakışmışgünaydınn bacılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?