- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.321
dimii kuzumm valla bende şaşırıyorum kalkar kalmaz kahve içenlereİyi geceler Nur kız, iki dk daha bekleyemeden yatısa geçtim
Siz gelene kadar ben uyudum bile hıh
Ben de 7 de kalkıp çocukları okula gönderip 8 de tekrar totoyu devirdim
Bu ara gecede 3-4 defa kalkıyorum ya hu
Aynı ben
Temizlik heyecanı yaşıyorum, bugün de camlar silinecek
Sabah kalkar kalkmaz kahve mi içilir yahu kahvaltıdan sonra kahve keyfi yaparsın oh mis,
Çay vazgeçilmezim bu arada
İnşaallah canım , tülleri akşam atıp bekletmeye almıştım, kahvaltı masasından kslkabilirsem ise girisecegimayy maşallahh subhanallah canımm hadi bakalım ev temizlensin bebiş gelsin
20.02.2020 güzel minnoş bir tarih olur vallahiİnşaallah canım , tülleri akşam atıp bekletmeye almıştım, kahvaltı masasından kslkabilirsem ise girisecegim
Çarşamba günü 38 hafta bitiyor, belki doğum gününü kararlastiririz, ben 20 sinde yani 39+1 de düşünüyorum inşaallah,
Annem de ayın 18 inde gelecek, önce doğmamasi gerekiyor
Aynen ben de o yüzden şeyettim, benim minnosta bekler o zamana kadar inşaallah,20.02.2020 güzel minnoş bir tarih olur vallahi
ahahahahah balık burcu cidden ağlak ama erkeklerde öyle mi bilmiyorumAynen ben de o yüzden şeyettim, benim minnosta bekler o zamana kadar inşaallah,
Bir de 22 yi bulmamali, ağlak bir erkek olmasın, kova olsun mantıklı olsun kimseye eyvallahi olmasın
Ben de istiyorum yaaa biri arkadaslk etse demlicem de babami cagircam bakimSeni şuan içiyorum yudum yudum oh
Evet canım malesef, ilk bebekte 9 cm açılmayla sezeryana girmek zorunda kaldım, o kadar çektiğim sancı yanıma kar kaldı,ahahahahah balık burcu cidden ağlak ama erkeklerde öyle mi bilmiyorum
kendim balığım ordan biliyorum
sezaryen mi olcak kuzum
Kendi kendine de içilir ,ben şuan tek başıma afiyetle içiyorum,Ben de istiyorum yaaa biri arkadaslk etse demlicem de babami cagircam bakim
ay sağlıkla doğsun da hiç önemli değil kuzummEvet canım malesef, ilk bebekte 9 cm açılmayla sezeryana girmek zorunda kaldım, o kadar çektiğim sancı yanıma kar kaldı,
İlkte ve ikincide normal doğumu çok istedim kısmet olmadı, bunda da hevesim kaçtı, kendiliğinden gelişirse amenna tabi
Kadında duygusallık iyi de erkekte sulu göz olmak iyi olmaz gibiahahahahah balık burcu cidden ağlak ama erkeklerde öyle mi bilmiyorum
kendim balığım ordan biliyorum
sezaryen mi olcak kuzum
İnşaallah canım, sizin de gelecek bu günler, sağlıcakla doğar bütün kuzular inşaallahay sağlıkla doğsun da hiç önemli değil kuzumm
ne güzel bitirdin serüveni darısı bizlere olsun inşallah
Ahanda geldimmm
@samdan im eve de paket balik geliyor elbet cnm dun aksamda biz oyle istedik , bugun de evde yoktuk 2 gn yemek jsjnden yirttjim gene
K Kendinisevenbirii gene atesler sarmiss
@ByNkoaLa hala rosss diye konusuyoruz senle farkndamsn nasl gecti gnun yeni evnde iyi olmana sevndm
@HayatSevinceGuzel kardesin gitti mi cnm ne zaman gidiyordu unuttum naptin bugun
Ben tek basima nadiren icerim babam gelecek smdi demliyorumKendi kendine de içilir ,ben şuan tek başıma afiyetle içiyorum,
Akşamları da tek içerim çoğu zaman,eşim çayı sevmiyor, 13 senedir alıştıramadım malesef
Kalbimi tekrar fethettinsabah kalkar kalkmaz gözünü bile açmadan önce kahve içenlere çok imrenirdim hemen kendine getiriyomuş insanı diyevallaha denedim billlaha denedim ama yok olmiyür olmiyür içemiyorum şu mereti bitürlü beni anca çay paklıyo
30 yaşındayım kendimi bildim bileli, sabah uyandığım gibi 2 koca bardak su ve 1 fincan şekersiz türk kahvesi içmeden kendime gelemem. gün içerisinde 2-3 fincan türk kahvesi içerim çünkü çok seviyorummmsabah kalkar kalkmaz gözünü bile açmadan önce kahve içenlere çok imrenirdim hemen kendine getiriyomuş insanı diyevallaha denedim billlaha denedim ama yok olmiyür olmiyür içemiyorum şu mereti bitürlü beni anca çay paklıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?