Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dimii kuzumm valla bende şaşırıyorum kalkar kalmaz kahve içenlere bende çaycıyımm

ayy maşallahh subhanallah canımm hadi bakalım ev temizlensin bebiş gelsin
İnşaallah canım , tülleri akşam atıp bekletmeye almıştım, kahvaltı masasından kslkabilirsem ise girisecegim
Çarşamba günü 38 hafta bitiyor, belki doğum gününü kararlastiririz, ben 20 sinde yani 39+1 de düşünüyorum inşaallah,
Annem de ayın 18 inde gelecek, önce doğmamasi gerekiyor

20.02.2020 güzel minnoş bir tarih olur vallahi

20.02.2020 güzel minnoş bir tarih olur vallahi
Aynen ben de o yüzden şeyettim, benim minnosta bekler o zamana kadar inşaallah,
Bir de 22 yi bulmamali, ağlak bir erkek olmasın, kova olsun mantıklı olsun kimseye eyvallahi olmasın

Aynen ben de o yüzden şeyettim, benim minnosta bekler o zamana kadar inşaallah,
Bir de 22 yi bulmamali, ağlak bir erkek olmasın, kova olsun mantıklı olsun kimseye eyvallahi olmasın
ahahahahah balık burcu cidden ağlak ama erkeklerde öyle mi bilmiyorum
kendim balığım ordan biliyorum
sezaryen mi olcak kuzum

ahahahahah balık burcu cidden ağlak ama erkeklerde öyle mi bilmiyorum
kendim balığım ordan biliyorum
sezaryen mi olcak kuzum
Evet canım malesef, ilk bebekte 9 cm açılmayla sezeryana girmek zorunda kaldım, o kadar çektiğim sancı yanıma kar kaldı,
İlkte ve ikincide normal doğumu çok istedim kısmet olmadı, bunda da hevesim kaçtı, kendiliğinden gelişirse amenna tabi

Ben de istiyorum yaaa biri arkadaslk etse demlicem de babami cagircam bakim
Kendi kendine de içilir ,ben şuan tek başıma afiyetle içiyorum,
Akşamları da tek içerim çoğu zaman,eşim çayı sevmiyor, 13 senedir alıştıramadım malesef

ay sağlıkla doğsun da hiç önemli değil kuzumm
ne güzel bitirdin serüveni darısı bizlere olsun inşallah

ay sağlıkla doğsun da hiç önemli değil kuzumm
ne güzel bitirdin serüveni darısı bizlere olsun inşallah
İnşaallah canım, sizin de gelecek bu günler, sağlıcakla doğar bütün kuzular inşaallah

Kızlar bu arada biz isme karar verdik
Mete Kağan olacak Allahın izni ile :)
B Brunello Cicinelli Mete Alp diye fikir vermişti, bu fikri de çok sevdik.. Ama Kağan koymasam içimde kalırdı :)
Kaan değil bu arada Kağan .. yani asıl olması gerektiği gibi :)

pipili bir bey = Mete Kağan ÖZTÜRK :)

Kendi kendine de içilir ,ben şuan tek başıma afiyetle içiyorum,
Akşamları da tek içerim çoğu zaman,eşim çayı sevmiyor, 13 senedir alıştıramadım malesef
Ben tek basima nadiren icerim babam gelecek smdi demliyorum
Evlendigimde hic cay sevmezdim ben esim alistirdi beni yalnz mi icicem eslik etmicenmi diyee diyee

Kalbimi tekrar fethettin

30 yaşındayım kendimi bildim bileli, sabah uyandığım gibi 2 koca bardak su ve 1 fincan şekersiz türk kahvesi içmeden kendime gelemem. gün içerisinde 2-3 fincan türk kahvesi içerim çünkü çok seviyorummm
Ama gebelikten sonra ancak 1 fincan içebiliyorum, çayı da ben hiç sevmem kahvaltılarda 1, bilemedin 2 bardak .. onun haricindeee ııı ıhhhh hayatta aramam çaydan zevk almıyorum bende niyeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…