- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.301
Yetişmeye çalışıyorumGünaydın şeker candyyyy napionnn
hmmm anladım kuzucum kolay bişey o zaman, sonuçlar ne zaman çıkıyor pekiievet büşüm sadece kan alıyorlar başka bişey yapmıyorlar
çaydaşımm benimm yerim seniiPro kırmızına ezgi mola nasıl da yakışmış
Yavrumm ben 13. hafta da yaptırdımm. Ultrason ile bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar, bir de anneden kan örneği alıyorlar. Yarım saatlik bir iş, sonra da sonuçlar çıkınca gidip doktorlar görüşüyorsun benım 2-3 gün için de çıkmıştı, doktor beni arayıp bilgi vermişti herşey normal diye. 3 lü teste girmedim gerek görmedi doktorumponcikvegece kuzum bu 2li tarama 3lü tarama testleri ne zaman yapılıyor sanırım 11-14. haftalar arasındaymış 2li olan, önümüzdeki haftalarda çağıracak doktor tam olarak ne yapılıyor bi aydınlatır mısın benii taze yaptırmış biri olarak
bonncuğum benim zamanımda 3 gün sonra çıkar dedilerdi ama şimdi belki ertesi gün çıkıyordur çok kolay öyle ekstra bişey yapmıyorlar ilerleyen zamanlarda 4 lü tarama var biraz daha büyüdüğünde ozamanda kalbine kafatasının büyüklüğünü ölçüyorlar oda renkli ultrason oluyor hem bebeğini renkli görmüş oluyosunhmmm anladım kuzucum kolay bişey o zaman, sonuçlar ne zaman çıkıyor pekii
Ahhhh yavrummm beni merak ettiğini bilseydimmm saat başı gelir rapor verirdim sana kızzzİyi olmuş canım arada ses ver gisen orta da gorunmeyince bir tarafım eksik kalıyor
Yohh yohhhh daha ban yemedim henüz burdayım poncikim
Bannn dimeee bağaAhhhh yavrummm beni merak ettiğini bilseydimmm saat başı gelir rapor verirdim sana kızzznerden bilem minnoşumm ben dedim diloş gene kesin banlıdır hahahah
Evet gördümm bebeğimmm vallahiiii tebrik ederim beni bu kadar sevdgni blmiyordumBannn dimeee bağa
Çok mirakkkk ettim seni kaç kere etiket ettimmmmponçik de ponçik ponçik de ponçik
10.haftamın içindeyim haftaya şehirdışında olacağım diğer hafta yaptırırım bende o zamanYavrumm ben 13. hafta da yaptırdımm. Ultrason ile bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar, bir de anneden kan örneği alıyorlar. Yarım saatlik bir iş, sonra da sonuçlar çıkınca gidip doktorlar görüşüyorsun benım 2-3 gün için de çıkmıştı, doktor beni arayıp bilgi vermişti herşey normal diye. 3 lü teste girmedim gerek görmedi doktorum
14. haftaya kadar yaptırabilirsin yavrummm
Ay hadi inşallah bende 2 haftaya kadar yaptırırım bakalımbonncuğum benim zamanımda 3 gün sonra çıkar dedilerdi ama şimdi belki ertesi gün çıkıyordur çok kolay öyle ekstra bişey yapmıyorlar ilerleyen zamanlarda 4 lü tarama var biraz daha büyüdüğünde ozamanda kalbine kafatasının büyüklüğünü ölçüyorlar oda renkli ultrason oluyor hem bebeğini renkli görmüş oluyosun
her bir adımı ayrı zevklii kuzumm Rabbim sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin10.haftamın içindeyim haftaya şehirdışında olacağım diğer hafta yaptırırım bende o zamanteşekkür ederimm balım ❤❤
Ay hadi inşallah bende 2 haftaya kadar yaptırırım bakalım
amin inşallah kuzummher bir adımı ayrı zevklii kuzumm Rabbim sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin
Tabi seviommmm niyeee sevmiyimmmm heeeEvet gördümm bebeğimmm vallahiiii tebrik ederim beni bu kadar sevdgni blmiyordum
ama ben de seni etiket ediyorum hep banlıykene görüyorsundur zaten
Bizde böyle delikanlı bir karıyızzz işteee ey yavrummm eyyyyTabi seviommmm niyeee sevmiyimmmm heee
Gordum gördüm hep etiket ettin beni okudum özledimler mi yazmadın bana ulaşabilmek için yaznazimi cagirmadin neleer yapmadın ki susamlı ekmegimmmmmm
Seni ısssırırımmmmmnBizde böyle delikanlı bir karıyızzz işteee ey yavrummm eyyyy
İyi geceler Nur kız, iki dk daha bekleyemeden yatısa geçtimİyi geceler mehloşş
10 sayfa birikmis birazdan okuyup geLecegim insss
Ahanda geldimmm
@samdan im eve de paket balik geliyor elbet cnm dun aksamda biz oyle istedik , bugun de evde yoktuk 2 gn yemek jsjnden yirttjim gene
@Kendinisevenbirii gene atesler sarmiss
@ByNkoaLa hala rosss diye konusuyoruz senle farkndamsn nasl gecti gnun yeni evnde iyi olmana sevndm
@HayatSevinceGuzel kardesin gitti mi cnm ne zaman gidiyordu unuttum naptin bugun
Siz gelene kadar ben uyudum bile hıh
Ben de 7 de kalkıp çocukları okula gönderip 8 de tekrar totoyu devirdimBenm gbi olma
Ayy tuvalete kalktım içimden dua ediyirm Allahım nolur saat daha 5 olsun iki saatte uyuyayım diye ama telefona baktığımda acı gercekke karşılaştım
Meğer 7 ymis
Bu ara gecede 3-4 defa kalkıyorum ya huAyy valla öyle benmde hatta bazen anlamiyorm bile cisim olduğunu kasiklarm ağrıyor
Tuvalete gitmek aklıma gelmiyor ama enn kötüsü uykudan uyanıp çiş yapmak
Aynı benBende hele sagimdan soluma geçene kdr bir merasm zaten sonrası da uyumak için merasim
Temizlik heyecanı yaşıyorum, bugün de camlar silinecek
Sabah kalkar kalkmaz kahve mi içilir yahu kahvaltıdan sonra kahve keyfi yaparsın oh mis,sabah kalkar kalkmaz gözünü bile açmadan önce kahve içenlere çok imrenirdim hemen kendine getiriyomuş insanı diyevallaha denedim billlaha denedim ama yok olmiyür olmiyür içemiyorum şu mereti bitürlü beni anca çay paklıyo
ayy maşallahh subhanallah canımm hadi bakalım ev temizlensin bebiş gelsinİyi geceler Nur kız, iki dk daha bekleyemeden yatısa geçtim
Ben de 7 de kalkıp çocukları okula gönderip 8 de tekrar totoyu devirdim
Bu ara gecede 3-4 defa kalkıyorum ya hu
Aynı ben
Sabah kalkar kalkmaz kahve mi içilir yahu kahvaltıdan sonra kahve keyfi yaparsın oh mis,
Çay vazgeçilmezim bu arada
Benden vazgecemezsinİyi geceler Nur kız, iki dk daha bekleyemeden yatısa geçtim
Ben de 7 de kalkıp çocukları okula gönderip 8 de tekrar totoyu devirdim
Bu ara gecede 3-4 defa kalkıyorum ya hu
Aynı ben
Sabah kalkar kalkmaz kahve mi içilir yahu kahvaltıdan sonra kahve keyfi yaparsın oh mis,
Çay vazgeçilmezim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?