Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrumm ben 13. hafta da yaptırdımm. Ultrason ile bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar, bir de anneden kan örneği alıyorlar. Yarım saatlik bir iş, sonra da sonuçlar çıkınca gidip doktorlar görüşüyorsun benım 2-3 gün için de çıkmıştı, doktor beni arayıp bilgi vermişti herşey normal diye. 3 lü teste girmedim gerek görmedi doktorum
14. haftaya kadar yaptırabilirsin yavrummm

hmmm anladım kuzucum kolay bişey o zaman, sonuçlar ne zaman çıkıyor pekii
bonncuğum benim zamanımda 3 gün sonra çıkar dedilerdi ama şimdi belki ertesi gün çıkıyordur çok kolay öyle ekstra bişey yapmıyorlar ilerleyen zamanlarda 4 lü tarama var biraz daha büyüdüğünde ozamanda kalbine kafatasının büyüklüğünü ölçüyorlar oda renkli ultrason oluyor hem bebeğini renkli görmüş oluyosun

İyi olmuş canım arada ses ver gi sen orta da gorunmeyince bir tarafım eksik kalıyor
Yohh yohhhh daha ban yemedim henüz burdayım poncikim
Ahhhh yavrummm beni merak ettiğini bilseydimmm saat başı gelir rapor verirdim sana kızzz nerden bilem minnoşumm ben dedim diloş gene kesin banlıdır hahahah

Ahhhh yavrummm beni merak ettiğini bilseydimmm saat başı gelir rapor verirdim sana kızzz nerden bilem minnoşumm ben dedim diloş gene kesin banlıdır hahahah
Bannn dimeee bağa
Çok mirakkkk ettim seni kaç kere etiket ettimmmm ponçik de ponçik ponçik de ponçik

Bannn dimeee bağa
Çok mirakkkk ettim seni kaç kere etiket ettimmmm ponçik de ponçik ponçik de ponçik
Evet gördümm bebeğimmm vallahiiii tebrik ederim beni bu kadar sevdgni blmiyordum
ama ben de seni etiket ediyorum hep banlıykene görüyorsundur zaten

10.haftamın içindeyim haftaya şehirdışında olacağım diğer hafta yaptırırım bende o zaman teşekkür ederimm balım
Ay hadi inşallah bende 2 haftaya kadar yaptırırım bakalım

10.haftamın içindeyim haftaya şehirdışında olacağım diğer hafta yaptırırım bende o zaman teşekkür ederimm balım ❤❤

Ay hadi inşallah bende 2 haftaya kadar yaptırırım bakalım
her bir adımı ayrı zevklii kuzumm Rabbim sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin

Evet gördümm bebeğimmm vallahiiii tebrik ederim beni bu kadar sevdgni blmiyordum
ama ben de seni etiket ediyorum hep banlıykene görüyorsundur zaten
Tabi seviommmm niyeee sevmiyimmmm heee
Gordum gördüm hep etiket ettin beni okudum özledimler mi yazmadın bana ulaşabilmek için yaznazimi cagirmadin neleer yapmadın ki susamlı ekmegimmmmmm

Tabi seviommmm niyeee sevmiyimmmm heee
Gordum gördüm hep etiket ettin beni okudum özledimler mi yazmadın bana ulaşabilmek için yaznazimi cagirmadin neleer yapmadın ki susamlı ekmegimmmmmm
Bizde böyle delikanlı bir karıyızzz işteee ey yavrummm eyyyy

Ve yine bir gün birbirine yürümeler ,içinde yemek geçen iltifatlar, birbirini yemeler vs vs havada uçuşuyordu Mehlika topiğe giriş yaptı
Nasılsınız kızlar,
Ben uyanalı yaklaşık 1 saat oldu kahvaltı yapıyorum, açlıktan kıvransam da uyku tatlı geldi, eccük daha uyuyayım diye diye saat 10:30 da kalkış yapabildim

İyi geceler mehloşş
İyi geceler Nur kız, iki dk daha bekleyemeden yatısa geçtim
10 sayfa birikmis birazdan okuyup geLecegim insss
Siz gelene kadar ben uyudum bile hıh
Benm gbi olma
Ayy tuvalete kalktım içimden dua ediyirm Allahım nolur saat daha 5 olsun iki saatte uyuyayım diye ama telefona baktığımda acı gercekke karşılaştım
Meğer 7 ymis
Ben de 7 de kalkıp çocukları okula gönderip 8 de tekrar totoyu devirdim
Ayy valla öyle benmde hatta bazen anlamiyorm bile cisim olduğunu kasiklarm ağrıyor
Tuvalete gitmek aklıma gelmiyor ama enn kötüsü uykudan uyanıp çiş yapmak
Bu ara gecede 3-4 defa kalkıyorum ya hu
Bende hele sagimdan soluma geçene kdr bir merasm zaten sonrası da uyumak için merasim
Aynı ben
M mehlika nur nasılsın kuzumm son günler artık heyecan dorukta dimi, her an gelebilir
Temizlik heyecanı yaşıyorum, bugün de camlar silinecek
Sabah kalkar kalkmaz kahve mi içilir yahu kahvaltıdan sonra kahve keyfi yaparsın oh mis,
Çay vazgeçilmezim bu arada

ayy maşallahh subhanallah canımm hadi bakalım ev temizlensin bebiş gelsin

Benden vazgecemezsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…