Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Poncigim valla herkesin damak tadi farkli iste ben cay icinde kendime gelebiliyorum yorgunlugumu bile cayla gideriyorum acayip keyif veriyo icmesi hele bir arkadasinla oturup muhabbetle oldumu daha da cok guzel gidiyo

patilimmmmmmmmmm ben konuna da yazacaktım benim kardeşimin adı da Metehan o kadar sevdiğim bir isim ki
ve de 190 boyunda dalyan gibi yakışıklı delikanlı maşallahhhhhhhh
inşallah senin oğluşun da çok yakışıklı olacak

Ben diyorum abiii ismi Mete olanların gerçekten %80 i yakışıklı dalyan gibi çocuklar
Kesin kararlıyım artık

Ben diyorum abiii ismi Mete olanların gerçekten %80 i yakışıklı dalyan gibi çocuklar
Kesin kararlıyım artık
isimler çok güzel, benim eşimde de bende de var Türk kökenli isim olması hastalığı
o kadar beğendiğim isim vardı kökeni farsça arapça falan diye koydurmam dedi
Miray ismini çok seviyordum kız için, vazgeçirdi şimdi Türk kökenli isimlerden Duru yu beğendik kız olursa

ByNkoaLa uyuyormusun?
poncikvegece sana bişey sorucam ballı kaymağim son zamanlarda kafama takıldı hem sana sorayım hemde kızlar okusun kızlarda yazsın
Ben samimi bir kisimiyim senden duymak istiyorum konuşmalarımla yazmış olduğum mesajlarla sence nasılım

Yok kuzum uyumuyorum keyfim yok biraz

Bunu bana ayrıca sorman da çok aşikar gerçekten
Sorunun cevabını vereceğim ama neden soruyorsun ve neden direkt beni etiket edip soruyorsun merak ettim doğrusu

Neyse bence çok doğal ve gerçekten samimi birisin, yani benim senden aldığım enerji o yönde diloşummm İnsanlar hakkında da genelde yanılmam hergün 500 tane insanla muhattap olduğum için

Çok tatlısın sana sorma sebebim daha ciciye de soracam da senin fikirlerin önemliydi benim için ara da kulağıma geliyor Dilos çok samimi değil yazılıp çiziliyor felan diye geçenlerde oldu
Yeni uyandim yaaa uykunun da vermiş olduğu sersemlikle aklıma ilk isim sen geldin lahmacunun içine maydanoz pulbiber döküp kıvırıp yedigimmmm teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

Dün gece küçük oğluma nerdeyse araba çarpıyordu
Evde kırılan kırılana zaten
Hayır yapalim bari diyorm
Yaaa çok büyük Gecmis oldun gülommm Allah'ım korumuş çok şükür
Nazar fln mı var bir kan akitin canım benim tavuk flnda olur en azından kan aksın

Ulan diloş yaaa
Kız boşver sen kulağına gelenleri, bakk ders 1 elalem ne der diye düşünme, hele sanal ortam için hiç.. Gerek yok boşuna minnoş kalbini üzmeye.. kimseyi kendini kanıtlamak zorunda değilsin, anlatmak zrunda değilsin.
Samimi değilsen de değilsindir, burada kimse karnını doyurmuyor senin. Önemli değil yani..

Ama dediğim gibi ben senden pozitif elaktrikk alıyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…