- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.341
Valla caydasim cayin verdigi hazzi hicbisey vermiyo hele sobada demlenmis cay yok muKalbimi tekrar fethettin
Poncigim valla herkesin damak tadi farkli iste ben cay icinde kendime gelebiliyorum yorgunlugumu bile cayla gideriyorum acayip keyif veriyo icmesi hele bir arkadasinla oturup muhabbetle oldumu daha da cok guzel gidiyo30 yaşındayım kendimi bildim bileli, sabah uyandığım gibi 2 koca bardak su ve 1 fincan şekersiz türk kahvesi içmeden kendime gelemem. gün içerisinde 2-3 fincan türk kahvesi içerim çünkü çok seviyorummm
Ama gebelikten sonra ancak 1 fincan içebiliyorum, çayı da ben hiç sevmemkahvaltılarda 1, bilemedin 2 bardak .. onun haricindeee ııı ıhhhh hayatta aramam çaydan zevk almıyorum bende niyeyse
Kızlar bu arada biz isme karar verdik
Mete Kağan olacak Allahın izni ile :)
B Brunello Cicinelli Mete Alp diye fikir vermişti, bu fikri de çok sevdik.. Ama Kağan koymasam içimde kalırdı :)
Kaan değil bu aradaKağan .. yani asıl olması gerektiği gibi :)
pipili bir bey = Mete Kağan ÖZTÜRK :)
Tanıdığım bütün Mete'ler yakışıklı uzun boylu esmer dalyan gibi delikanlı
İnşallah benim çocuuum da öyle olurÖnce sağlıklı, sonra huyu güzel, sonra yakışıklı
kızların dönüp dönüp bakacağı bir pipili bey olur inşallah
Ben diyorum abiii ismi Mete olanların gerçekten %80 i yakışıklı dalyan gibi çocuklarpatilimmmmmmmmmm ben konuna da yazacaktım benim kardeşimin adı da Metehan o kadar sevdiğim bir isim ki
ve de 190 boyunda dalyan gibi yakışıklı delikanlı maşallahhhhhhhh
inşallah senin oğluşun da çok yakışıklı olacak
isimler çok güzel, benim eşimde de bende de var Türk kökenli isim olması hastalığıBen diyorum abiii ismi Mete olanların gerçekten %80 i yakışıklı dalyan gibi çocuklar
Kesin kararlıyım artık
Mete ismi cok guzel kesinlikle koymalisin metehan da cok hos duruyorBen diyorum abiii ismi Mete olanların gerçekten %80 i yakışıklı dalyan gibi çocuklar
Kesin kararlıyım artık
Yok kuzum uyumuyorum keyfim yok birazByNkoaLa uyuyormusun?
poncikvegece sana bişey sorucam ballı kaymağim son zamanlarda kafama takıldı hem sana sorayım hemde kızlar okusun kızlarda yazsın
Ben samimi bir kisimiyim senden duymak istiyorum konuşmalarımla yazmış olduğum mesajlarla sence nasılım
Neden bitanemYok kuzum uyumuyorum keyfim yok biraz
Bunu bana ayrıca sorman da çok aşikar gerçektenByNkoaLa uyuyormusun?
poncikvegece sana bişey sorucam ballı kaymağim son zamanlarda kafama takıldı hem sana sorayım hemde kızlar okusun kızlarda yazsın
Ben samimi bir kisimiyim senden duymak istiyorum konuşmalarımla yazmış olduğum mesajlarla sence nasılım
Ne oldu damla çikolatalı kurabiyemmmYok kuzum uyumuyorum keyfim yok biraz
Dün gece küçük oğluma nerdeyse araba çarpıyorduNeden bitanem
Sen nerelerdesin Yaaa
CanımmmSen nerelerdesin Yaaa
Çok tatlısın sana sorma sebebim daha ciciye de soracamBunu bana ayrıca sorman da çok aşikar gerçekten
Sorunun cevabını vereceğim ama neden soruyorsunve neden direkt beni etiket edip soruyorsun merak ettim doğrusu
Neyse bence çok doğal ve gerçekten samimi birisin, yani benim senden aldığım enerji o yönde diloşummmİnsanlar hakkında da genelde yanılmam hergün 500 tane insanla muhattap olduğum için
Yaaa çok büyük Gecmis oldun gülommm Allah'ım korumuş çok şükürDün gece küçük oğluma nerdeyse araba çarpıyordu
Evde kırılan kırılana zaten
Hayır yapalim bari diyorm
Ulan diloş yaaaÇok tatlısın sana sorma sebebim daha ciciye de soracamda senin fikirlerin önemliydi benim için ara da kulağıma geliyor Dilos çok samimi değil yazılıp çiziliyor felan diye geçenlerde oldu
Yeni uyandim yaaa uykunun da vermiş olduğu sersemlikle aklıma ilk isim sen geldin lahmacunun içine maydanoz pulbiber döküp kıvırıp yedigimmmmteşekkür ederim güzel düşüncelerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?