Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
klasik balık falan derken ne demek istiyorsun canım burçdaşım enişteciğime
bende klasik balığım ne yalan söyliyim çok romantik şeyler yaparım ama eşim 14 şubata hep bi karşıydı o yüzden yıldönümü (bizim başladığımız tarih ve evlendiğimiz tarih aynı o yüzden çok önemli bizim için) ve doğum günleri dolu dolu geçer

Ay yok bir şey demek istemedim yaniii o anlamda dimek istemedim
Yani gerçekten bazen çok duygusal ve romantik bu bazen fazla geliyor bana büşüm.. ve çenesi çok kuvvetlii diyorum ya Allah zeval vermesin. Bir insan mesela düğününde halay başında bile bana bir şeyler anlatmaya açıklamaya calısır mı hiç susmuyor, çok şükür
Ya doğum günü, yıldönümü falan benim içnde önemli bende dolu dolu geçsin isterim ama çok romantiklik en bileyim bazen fazla geliyor bana yani sabah uyandgmda evde notlar, işyerine gelen çiçekler akşamına program gece devam eden durumlar yani fazla romantık değil mi sence yoksa bende yıldönümü ve doğum günü atlamam mesela ama ne bileyim yaa ben biraz odunum kabul edıorm

özel büyüyen kardeş istemez çünkü ilgilenmeyecekleri biliyorlar. bizden akıllıdirlar maşallah :)
gerçekten çok akıllılar o küçük akıllarında neler hesaplıyorlar varyaa bazen dumur ediyor bizi laflarıyla :)

hahahaha patilim yaaaaa
ama zaten böyle olmasa olmaz biliyor musun
bizde de eşim daha az romantiktir
denge böyle bişey işte
aman adamcağız yapsın be sus onu bulamayanlar var

hahahaha patilim yaaaaa
ama zaten böyle olmasa olmaz biliyor musun
bizde de eşim daha az romantiktir
denge böyle bişey işte
aman adamcağız yapsın be sus onu bulamayanlar var
Ya işte bana fazla geliyor, kararında olmalı bence büşüm.
Yani bak sabah ben eşimden geç çıkıyorum o daha erken çıkıyor evden, bir gün doğum günümde mesela banyoda ki aynaya bir şeyler yazmış hemde benim rujumlahemde mat rujumla cinnet geçirecektimmm yani bunlara gerek yok tabi ben durur muyum ? bir güzel haşladım sonra neyse ki aynaya rujla yazılar yazmayı bıraktı

amanınnn cidden bir tık fazlaymış patilimm

amanınnn cidden bir tık fazlaymış patilimm
Bunu anlatmaya çalışıyorum işte Bana diyor ki aşk kadını değilsin romantizmden anlamıyorsun, diyorum bir eve 2 tane fazla sende böyle romantik olacaksan olma rujla aynaya yazılar yazmak nedir ya bir de mat ruj, bir ruj olmuş kaç para azıcık mantık yani doğum gününü kutlarsın bir yemeğe çıkarsın bir hediye alırsın ufak tamam, böyle sanki kanuni sultan süleyman doğmuş gibi bir haller mıç mıç mıç
Bence erkek balık burcu olmamalı ya he belki de her balık böyle değildir bilmiyorum ama.
Bu arada bende ikizlerim

hiç balık burcu erkek tanıdığım olmadı ama ben kendimden bildiğim için az çok anlıyorum seni sevgimizle boğabiliyoruz bazen benim eşimde oğlak erkeği göstermez ama çok düşünür oda bana yetiyor zaten. Mesela burda kızlar gebelik süreçlerinde eşlerini anlattılar çok üzüldüm onlar adına, kendi adıma da şükrettim gerçekten çok ilgili her şeyi benden önce düşünüyor romantik mi? asla değil ama

bende ikizlerim eşim terazi..;
terazi de çok romantik oluyor bacim

bu iyimiş folik asit bebelere
gerçekten önceden folik asitmi varmış
eksik gedik doğmuşuz hepimiz
şimdi dayıyorlar bize folik asiti
bebeler enerjik zekii oldu
şimdiki zamanın çocukları fenaaa diyor herkes bundan işte

İyi ki değil bence büşüm, yoksa senin rujların da madara olabilirdi

İyi ki değil bence büşüm, yoksa senin rujların da madara olabilirdi
benim bebiş başak olcak düzen hastalığı olacak annesinin kuzusu derli toplu olur benim gibi inşallah
seninki yengeç mi oluyor patilim yengeçlerde biraz duygusaldır ha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…