- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.001
Kızlar size bişey sorucam
Hamilelere soruyorum bunu
Nasıl hamile kaldınız
Orda birbirimizi yeriz artık karilarlaBu konuyu bdv açsan olay olursun hahahahahah
Ahahahah aynenOrda birbirimizi yeriz artık karilarla
O ne demek gi
3 çocuk da da mı
Eyer öyleyse Gülom dolaptan su katılmış yanında salgamin da eşliğinde ayranimi çıkarma zamni geldi
Yaaaa yokkk beee hamile olsam niye soram giiDiloş hamile misin ulaa
Her pozisyona sokarlar
Yavrummmm beniiimmmşalgam rakı iyi gider diyor
Ayy iyi bari samdanım ne deyim:) şimdi işte ikinci kızlarıni aldilar kucaklarina:) daha bı kaç gün oldu:) mutlu bi evlilikleri var
Yavrummmm beniiimmmhem Türkçeden aldı Türkçe'ye çevirdii bakkk
Diloş al sana bombekadina bak hem kocasına börekler çörekler açacak hem fan fini fon yapacak
Hemde yazı yazmicakmisiz konuşmayacakmişiz biz susalım gözlerimiz konuşsun
O neydi gizBizimde bugün ibadet gecemiz ey müslüman kardeşlerim
Şuan mesajlarina bıraktığım komik ifadesi sadece bı komik ifadesi değildir bil istedimYaaaa sen uyandıktan sonra gör nerdeeeee diorm akros Dior ki neee nerde asliiiiii ve çocuğu diorm
Kim Kızım onlar diyor yaaa istanbullu belindeki surayya yok mu o diorm manyak mısın napicak burda o diyor dur diyirm kağıda numarasını yazmıştım
Şu getirdi içirdi neden açık kaldı senin diyor hahahahahaahah
Ayy iyi bari samdanım ne deyim
Kızlar ya 40 sayfa birikmiş hangi ara o kadar sohbet ettiniz,
Ben koltukları sandalyeleri, konsolu sildim, hatta hızımı alamadım duvarları da sildim,
Koltukların örtülerini kılıflarını yikamistim onları taktım,
Kocişkom gelmeden fırında ıspanak böreği yaptım, çorba çay vs sofrayı kurdum yedik içtik mutfağı topladım,
Bir kahve içeriz artık
Ulan bitmoji mi neyse onu hamile bırakıp bizimle paylaşınca sende hamile kalmışsın sandımYaaaa yokkk beee hamile olsam niye soram gii
Günler yaklaşıyor değerlendirme yapicam
Bilmiyorum ki samdanım ya inan benmde çevremde çok alakasız kişiler evli çocukları bile varben mustehak diyorum nurdengi dengini bulmuşlar helal olsun vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?