Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan bitmoji mi neyse onu hamile bırakıp bizimle paylaşınca sende hamile kalmışsın sandım
Pogoca yanaklı pogoçalarin çok güzel kabarmış mikemmel görünüyor tadı da senin gibi tatlıdır
Yok yavrum içimde kalmasın diye yaptım o direk dansını

Ahhahaha
Farkettim aslnda hissettim
Ben yasarken pek hoykuremedm ama olsun

Ellerine sağlık kuzummm harika gözüküyorlar

Pogoca yanaklı pogoçalarin çok güzel kabarmış mikemmel görünüyor tadı da senin gibi tatlıdır
Yok yavrum içimde kalmasın diye yaptım o direk dansını
Ya ikram da edebilsem keşke dilosum saol
Önemli olan direk dansı diyosun
Ahhahaha
Farkettim aslnda hissettim
Ben yasarken pek hoykuremedm ama olsun

Ellerine sağlık kuzummm harika gözüküyorlar
Saol canım
Farketmene sevindim baya baya höykürdüm ben okurken

Ahhahaha
Hani benm hayallerm hani benm gencligim. Ahh ahh
Aslı yaktın beni ardında da Teo
Kız akros iyi bişe demiyo,benim ki böyle birini görsem diyemem bile rüyamda şunu gördüm diye katliam çıkarabilir Allah korusun
Kiz nasıl bişey olduğunu biliyorumm çıktım tepesine
Hamileyken nasıl oluyormuş bir de ona baktım
Vay be dilosum o kdr fantezilerle doluyum,rengarenk bı fantezi dünyam var bı direk dansı yapmadim sen iyi yine biliyo muşsun

Vay be dilosum o kdr fantezilerle doluyum,rengarenk bı fantezi dünyam var bı direk dansı yapmadim sen iyi yine biliyo muşsun
İnternette satılıyor yavrum sipariş ver kocanla kurun dönüp dönüp durrr

İnternette satılıyor yavrum sipariş ver kocanla kurun dönüp dönüp durrr
Oha bizim ki kurulu dersen düşer bayılırım girme bak aklıma daha farklı şeyler düşünüyodum ama şimdi bı sap gibi direğe para verdirtme bana

Oha bizim ki kurulu dersen düşer bayılırım girme bak aklıma daha farklı şeyler düşünüyodum ama şimdi bı sap gibi direğe para verdirtme bana
Yok beee evde kuralim desem Allah belami versin o direk girer bana
Bosver lüzumsuz şey işte

Yok beee evde kuralim desem Allah belami versin o direk girer bana
Bosver lüzumsuz şey işte
Kız tövbe
Zaten ona para mı verecez kız istesek sanayide demir kestirir getirir yere montelettiririm bence de boşver asjhsjsg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…