- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.041
İlk başlarda bende demiyordumKız akros iyi bişe demiyo,benim ki böyle birini görsem diyemem bile rüyamda şunu gördüm diye katliam çıkarabilir Allah korusun
Vay be dilosum o kdr fantezilerle doluyum,rengarenk bı fantezi dünyam varbı direk dansı yapmadim sen iyi yine biliyo muşsun
Ben bı soru sorcam şimdi olmayacakSorunun güzelliğine gel benden de bi soru gelsin ozaman hamile kaldığınızı nasıl anladiniz
Hadi gel bdv ye konu açalımSorunun güzelliğine gel benden de bi soru gelsin ozaman hamile kaldığınızı nasıl anladiniz
Canım hayırlı olsun coook sevindimmmm harika bir görüntü ben de ilk gordugumde çok şaşırmış ve mutlu olmuştumKizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
Şimdi belli etmez ama büyük ihtimalle çok bulantın olacak. İkizlerin genelinde oluyormuş yani öyle böyle değil korkutmak gibi olmasın ama ilacı kullanmadan geçiremedim ben ki geçmedi hariflemisti. 20. Haftaya kadar da geçmişti inşaallah sende olmaz olursa da hemen geçer ama malesef ikizlerin çok ağır oluyorCanim cift yumurta ikizi dedi
Evet 3 canliyim ❤❤
Mide bulantisi ilaci verdi istersen kullan bebege zarari olmaz dedi ama bilemiyorum kullansam mi ki
Haydi sor sorBen bı soru sorcam şimdi olmayacak
vay beÇeyizini bile aldı en son yemek takımı alıyordu
ssnin kpss var benim daha okul bitmediYok balım sen evlenirsin ben daha evlenmemKPSS var benm
Hiç gözüm kesiyo bev ye konu açmakHadi gel bdv ye konu açalım
Evlenince beraber yapılır acaba nedir nedirHaydi sor sor
Cici gelince bizim ateşi söndürecekEvlenince beraber yapılır acaba nedir nedir
AhahhahaCici gelince bizim ateşi söndürecek
Ahahhaha
Ban ban ban
İns bana kıyamaz
Evet o konuda haklısın yaparsana kıymak mı sana kiyani kıyar yeminlen kıyma çekme makinesi ile çeker piskopat çünkü
Hangisi kız
Vay anasını sadece fiyatı uygun diye aldığım anlatamıııyoruuuummvay be
ssnin kpss var benim daha okul bitmedihadi hadi diğer soruyu niye görmezden geldin sevgili oldunuzmu kiiz
Bilion sennnHangisi kız
Muhabbet e sonradan katıldım ama bir yengeç olmakla hep ovunmusumdur
Hiç dikkat etmemişim.ki sende izlemion beni galiba sanırsamBilion sennnkaç aydır konuşuyoruz simdimi izledin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?