- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.301
geçer kuzumm hep böyle gitmicek tez vakitte gelsin sağlıkla sıhhatle :) bizde burda kızlarla toplaşır bebek görmeye geliriz kk dan sanainşallah kuzum inşallah aminn.. şu 12. hafta gelseydi herkes birden kesiliyor diyor o günü bekliyorum 4 gözle
ayy inşallah kuzummgeçer kuzumm hep böyle gitmicek tez vakitte gelsin sağlıkla sıhhatle :) bizde burda kızlarla toplaşır bebek görmeye geliriz kk dan sana
kızlık mendil istiyolar
kaynanam hiç merak etmedi mendili..
annem de bana çemkiriyor git göster mendili..
bende anne sus dedim zoruyla gösterdim..
kaynanam yüzüme baktı ben utandim.. hiç merak etmedim oğlum tamam dediyse tamam demiş.:)
Koalanin icinde at yatiyorsa demekİyi yapmışsın canm kafanı toplamissindir
Minik koala iyi büyüyor işte tekme falan sallıyor içerden öyle
yakın olsak toplaşıp şöyle dışarda güzel havalarda piknik yapmak vardı nede iyi olurdu çayımız çekirdeğmiz yanımızda gırgır şamataayy inşallah kuzumm
gelin valla keşke yakın olsakta görüşsek hep
mis olurdu vallayakın olsak toplaşıp şöyle dışarda güzel havalarda piknik yapmak vardı nede iyi olurdu çayımız çekirdeğmiz yanımızda gırgır şamata
iş kocada bitiyor canim..valla bizim o gece banyoda geçtiği için nası akla hizmetse kafada biton sprey olduğu gibi duşa attım kendimi kocacumda dayanamadı yanıma geldi tabisi nolduysa duşta oldu bizim ne çarşafı kaldı ne mendili gelde ıspatla hadi kocacum biliyo o yeter bize
Canim direk kendni odaklama o zamana kesilmesse hayal kirikligi olmasn cok uzu n surmez gecer insallah benm 17 haftada bitmistiinşallah kuzum inşallah aminn.. şu 12. hafta gelseydi herkes birden kesiliyor diyor o günü bekliyorum 4 gözle
Allah askina kaldmi hala bu seyler inanamiyorm ya ...kızlık mendil istiyolar
kaynanam hiç merak etmedi mendili..
annem de bana çemkiriyor git göster mendili..
bende anne sus dedim zoruyla gösterdim..
kaynanam yüzüme baktı ben utandim.. hiç merak etmedim oğlum tamam dediyse tamam demiş.:)
aynen canım iş kocada bitiyo kesinliklee benim tarafımda yok böyle ama eşimin tarafında kalmış bellki benim kocacumda iyi fırçaladı zaten milleti ne saçma sapan meraklarınız var böyle diyeiş kocada bitiyor canim..
aileler neye merak ediyor bilmiyorum
ben anneme çok fena firçalamışım karışma hakkın mı vardi dedim.
kalmazmıı çaydaşım nerden çıkıcakları belli bile olmuyorr hatta bu devirde hala çocuk evlilikleri devam ediyor ve çocuk evlilikleri durdurulmaya çalışıldığı için bu depremlerin olduğunu fetva veren hocalar bile var.. dünyada kara cahil okadar insan var ki.. aahh aaahh..Allah askina kaldmi hala bu seyler inanamiyorm ya ...
Sana kizmadim tatlisim kaynvaldene
eşimin tarafi hiç merak etmedi ama benim taraf adetlere merakli..aynen canım iş kocada bitiyo kesinliklee benim tarafımda yok böyle ama eşimin tarafında kalmış bellki benim kocacumda iyi fırçaladı zaten milleti ne saçma sapan meraklarınız var böyle diye
ogün aldı zaten cevabını çaydaşımmSana kizmadim tatlisim kaynvaldene
elazığ da çocuk gelinleri fazla olduğu şehirmiş haklısın .kalmazmıı çaydaşım nerden çıkıcakları belli bile olmuyorr hatta bu devirde hala çocuk evlilikleri devam ediyor ve çocuk evlilikleri durdurulmaya çalışıldığı için bu depremlerin olduğunu feta veren hocalar bile var.. dünyada kara cahil okadar insan var ki.. aahh aaahh..
Evet guzelm en dogru laf kara cahillik baska bisey degil... ozel hayat ama ozelligi kalmamis gunumuzde konusulanlari yasananlari alenen duyup biliyoruz Allah affetsin ne diyeyim ...kalmazmıı çaydaşım nerden çıkıcakları belli bile olmuyorr hatta bu devirde hala çocuk evlilikleri devam ediyor ve çocuk evlilikleri durdurulmaya çalıştığı için bu depremlerin olduğunu feta veren hocalar bile var.. dünyada kara cahil okadar insan var ki.. aahh aaahh..
Kara cahillikten başka birşey degil eşimin annesi o kadar iyi ki asla böyle şeyleri takmaz kesinlikle kara cahillik bunlar der benim oğlum seni sevdiyse sende onu sevdiysen birbirinize güvenininiz sonsuzsa hersekilde birbirinizi kabul edeceksiniz dedikalmazmıı çaydaşım nerden çıkıcakları belli bile olmuyorr hatta bu devirde hala çocuk evlilikleri devam ediyor ve çocuk evlilikleri durdurulmaya çalışıldığı için bu depremlerin olduğunu feta veren hocalar bile var.. dünyada kara cahil okadar insan var ki.. aahh aaahh..
Ya hele hele o bakilmasina izin veren kocalara ne diyeyim ben ... resmen ezilip gecilip cignenilmis oluyorogün aldı zaten cevabını çaydaşımmsonra kızını everdi dedimki senin kızın çarşafına bakmışlar mıı aaa ne ayıp dedi bana niye benimkine bakmak istediğin zaman bana ayıp olmuyomuydu dedim.. sanki baktımmı kocan ortalığı yaygaraya verdi dedi.. ee vermeseydi bakcaktın yani dedim bişey diyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?