Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kdr çok ki takı tuku
Sor bakalım aklına geliyor mu
Zaten çevremde çoluk çocuk olduğu için aaa bu da mı bekar demezler ama çocuksuz gidiyorsan illa beni bekar saniyirlar

gerdek gecesine hiç girmek istemiyordum direk eve gitme istegim vardi Diktorya Secret
ay aklıma küçük gelin nazmiye filmi geldi kız daha çok küçük gelin etmişler kaynanası odaya çıkarıyo kocan gelmeden sakın uyuyim deme he diye tembihliyo kızda olur demem diyo ama damat çıkıyo bakıyoki uyumuş bile
sende ay çok uykum var çöz artık şu kurdaleyi yatıp uyucam ben ya uff dedin dimi

eh biraz uyuduk adam gece uyandirdi

Kızlar napıyosunuzzz
Yine konular ateşli don mon havalarda uçuyor
Benim midem çok kötü bugün sabahtan beri ya hoff bitti dediğim anda geri başlıyor, kaç kere çıkardım ama hiçbir şey yiyemediğim için mide suyu sadece midem kasıla kasıla bi hal oldu

Oyy büşüm benim yaa kıyamam dikkat et kendine

kız gerdek gecesinde annemler kaynanama aramiş düğünden sonra noldu iş bitti mi diye.
kaynanam da ben ne bilim demiş.
geri mi alacakti napacakti bilmiyorum.
sonra sabah kaynanam geliyor ne oldufelan eşim de Tamam diyor.
kaynanam da annemi aramiş tamam demiş bende anlamamişim nolduğu

Son düzenleyen: Moderatör:
bulantı için bi önerisi varmı doktorun bişeyde yiyemezsin sen tabi şimdi ahh kuzum benim yaa belki 3 aydan sonra biraz rahatlarsın
aslında prilam diye bir ilaç verdi bizim eylül anneleri grubunda tüm kızlar kullanıyor nerdeyse bende onu içiyordum geceden günüm rahat geçiyordu, dün uykusuzluktan çok erken uyumuşum, içmeyi unutunca da oldu olanlar tabi, servisten indim yerime geldim direk tuvalete koştum artık asla unutmam alarm kurup içeceğim yani

aayy ahah o iş tmm dır halloldu tamam..
benimkindede sabahı gelip çarşafı kaldırçakmış kaynanam eski usul adet hiçde sevmem haberimde yok tabii kocacum anlamış hemen durumu sabah bi hayaşam koptu kapıda ilkin anlamadım ama kocacum da sevmez oyle eski adetleri bunların utanmasıda kalmamış diye diye odaya geldi de öyle anladım

ooy büşüm benimm rahatlatıyosa seni iç tabi kuzum ileriki zamanlarda dahada rahatlarsın inşallah tez vakitde gelsin meleğin dünyaya tüm dertlerin sıkıntıların bitsin ağrısız sızısız geçsin herşeyin inşallah

inşallah kuzum inşallah aminn.. şu 12. hafta gelseydi herkes birden kesiliyor diyor o günü bekliyorum 4 gözle

kızlık mendil istiyolar
kaynanam hiç merak etmedi mendili..
annem de bana çemkiriyor git göster mendili..
bende anne sus dedim zoruyla gösterdim..
kaynanam yüzüme baktı ben utandim.. hiç merak etmedim oğlum tamam dediyse tamam demiş.:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…