- 3 Haziran 2015
- 36.939
- 119.215
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.281
ben çok uğraştirdim :Ben pek hevesliydim heralde
Ugrastirmadm hiç adamı hahahahah
O kdr çok ki takı tukualyans hiç unutulurmu gülom
valla ben hiç çıkarmam parmağımdan zira kocacumm da öyle
eksrtadan alyansın yanına arada bi beştaş tektaş takarım
künyelerim vardr saatim fix zaten herzaman takarım
küpelerim vardır böyle tüylü müylü çok severim :)
En iyisini yapmışsın uğraşsın tabiben çok uğraştirdim :
ay aklıma küçük gelin nazmiye filmi geldi kız daha çok küçük gelin etmişler kaynanası odaya çıkarıyo kocan gelmeden sakın uyuyim deme he diye tembihliyo kızda olur demem diyo
ben giydim donumu gelinliğimin altina ama
oyy ben senin o bekar görünümlü evli hallerini yiriimmmO kdr çok ki takı tuku
Sor bakalım aklına geliyor mu
Zaten çevremde çoluk çocuk olduğu için aaa bu da mı bekar demezler ama çocuksuz gidiyorsan illa beni bekar saniyirlar
eh biraz uyuduk adam gece uyandirdiay aklıma küçük gelin nazmiye filmi geldi kız daha çok küçük gelin etmişler kaynanası odaya çıkarıyo kocan gelmeden sakın uyuyim deme he diye tembihliyo kızda olur demem diyoama damat çıkıyo bakıyoki uyumuş bile
sende ay çok uykum var çöz artık şu kurdaleyi yatıp uyucam ben ya uff dedin dimi
Ben pek hevesliydim heralde
Ugrastirmadm hiç adamı hahahahah
Benim donla girmiş olsaydın gerdek gecesine yıllarca o geceye giremezdin
Kopttummmadam donu yırtar be
Oyy büşüm benim yaa kıyamam dikkat et kendineKızlar napıyosunuzzz
Yine konular ateşli don mon havalarda uçuyor
Benim midem çok kötü bugün sabahtan beri ya hoff bitti dediğim anda geri başlıyor, kaç kere çıkardım ama hiçbir şey yiyemediğim için mide suyu sadece midem kasıla kasıla bi hal oldu
yaa valla bu bulantılar beni yidi bitirdi kuzumOyy büşüm benim yaa kıyamam dikkat et kendine
kız gerdek gecesinde annemler kaynanama aramiş düğünden sonra noldu iş bitti mi diye.ay aklıma küçük gelin nazmiye filmi geldi kız daha çok küçük gelin etmişler kaynanası odaya çıkarıyo kocan gelmeden sakın uyuyim deme he diye tembihliyo kızda olur demem diyoama damat çıkıyo bakıyoki uyumuş bile
sende ay çok uykum var çöz artık şu kurdaleyi yatıp uyucam ben ya uff dedin dimi
bulantı için bi önerisi varmı doktorun bişeyde yiyemezsin sen tabi şimdi ahh kuzum benim yaa belki 3 aydan sonra biraz rahatlarsınyaa valla bu bulantılar beni yidi bitirdi kuzum
aslında prilam diye bir ilaç verdi bizim eylül anneleri grubunda tüm kızlar kullanıyor nerdeyse bende onu içiyordum geceden günüm rahat geçiyordu, dün uykusuzluktan çok erken uyumuşum, içmeyi unutunca da oldu olanlar tabi, servisten indim yerime geldim direk tuvalete koştumbulantı için bi önerisi varmı doktorun bişeyde yiyemezsin sen tabi şimdi ahh kuzum benim yaa belki 3 aydan sonra biraz rahatlarsın
aayy ahah o iş tmm dır halloldu tamam..kız gece annemler kaynanama aramiş düğünden sonra noldu iş bitti mi diye.
kaynanam da ben ne bilim demiş.
geri mi alacakti napacakti bilmiyorum.
sonra sabah kaynanam geliyor ne oldufelan eşim de Tamam diyor.
kaynanam da annemi aramiş tamam demiş bende anlamamişim nolduğu
ooy büşüm benimm rahatlatıyosa seni iç tabi kuzum ileriki zamanlarda dahada rahatlarsın inşallah tez vakitde gelsin meleğin dünyaya tüm dertlerin sıkıntıların bitsin ağrısız sızısız geçsin herşeyin inşallahaslında prilam diye bir ilaç verdi bizim eylül anneleri grubunda tüm kızlar kullanıyor nerdeyse bende onu içiyordum geceden günüm rahat geçiyordu, dün uykusuzluktan çok erken uyumuşum, içmeyi unutunca da oldu olanlar tabi, servisten indim yerime geldim direk tuvalete koştumartık asla unutmam alarm kurup içeceğim yani
inşallah kuzum inşallah aminn.. şu 12. hafta gelseydi herkes birden kesiliyor diyor o günü bekliyorum 4 gözleooy büşüm benimm rahatlatıyosa seni iç tabi kuzum ileriki zamanlarda dahada rahatlarsın inşallah tez vakitde gelsin meleğin dünyaya tüm dertlerin sıkıntıların bitsin ağrısız sızısız geçsin herşeyin inşallah
kızlık mendil istiyolaraayy ahah o iş tmm dır halloldu tamam..
benimkindede sabahı gelip çarşafı kaldırçakmış kaynanam eski usul adet hiçde sevmem haberimde yok tabii kocacum anlamış hemen durumu sabah bi hayaşam koptu kapıda ilkin anlamadım ama kocacum da sevmez oyle eski adetleri bunların utanmasıda kalmamış diye diye odaya geldi de öyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?