- 3 Haziran 2015
- 36.939
- 119.215
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.261
bende baya saldığımı düşünüyorumEyeliner her daim cekermseverm de
Yani hamile ve çocuk olmadan önce çekiyordum
Şimdi saldik tabi
aaaa gülom valla taş çıkartırsın sen 20 liklere 3 bebeyleEyeliner her daim cekermseverm de
Yani hamile ve çocuk olmadan önce çekiyordum
Şimdi saldik tabi
Aynen kuzu tesetture gerek yok namz kiliyorsan da oje sorun oluyor . Ben duymustum ama arastirmadim cnm bi arastir istersenaa vallamıı su geçiren ojemi varmışş bi bakıyım bende oje sürmeyi çok severim ama namaz kıldığım için abdest sorun oluyor diye süremiyorum suda akmayan makyaj malzemesi kullanıyorum abdest alınca sorun olmuyor :) zaten öyle çok aşırı makyaj yapan biri değilim eyeliner mascara ve ruj sürerim oldu bitti arada biraz allık renk versin diye :) tesettürlü değilim bu arada ama namaz kılıyorum 10 senedir :)
merak ettim valla bakıcam kuzumm namaz kıldığım için oje sorun oluyo regl günümdede epi topu 4 gün için oje sürmeye eriniyorumAynen kuzu tesetture gerek yok namz kiliyorsan da oje sorun oluyor . Ben duymustum ama arastirmadim cnm bi arastir istersen
Geçmiş olsin canmbende baya saldığımı düşünüyorum
plan yazmadan güne merhaba demezdim..
evişlerim iş işlerim hepsi ayrı düzenli tutuyordum nolduysa bende bilmiyorum
bu aralar pek canim istemiyor
uyumak istegim var.
çocuk hasta oldu atlattı şükür sonra ben...
3-4 gündür hastaydim..
çubuk tarçin iste yaradi gibi gripi 2 günde atlattim şükür.
ben düğün gününde kırmızı kurdelayı sıkı sıkı bağlamişim kociş çözmesin diye adam 10 dk uğraştı çözmek için hahahaahahah aaay koptumm valla ne yalan diyim bende ilk beyaz iç çamaşırımı gelinliğimin altına giydim ama benimki jartiyerli falandı korseli morseli gelinliğin içinde dipçik sağlam durabilmek için sonrası malum çıkarmada baya uğraştık tabiikocacumm sağolsun yardım ettide öyle çıkardık
aah yaa valla hastalık bizdede var bitiyo bidaha başlıyo bitiyo bidaha.. daha bana babasına serpmedi aman serpmesin valla sabah erken kalk kızı okula bırak işe git derken bide hastalıkla uğraşamam hiçbende baya saldığımı düşünüyorum
plan yazmadan güne merhaba demezdim..
evişlerim iş işlerim hepsi ayrı düzenli tutuyordum nolduysa bende bilmiyorum
bu aralar pek canim istemiyor
uyumak istegim var.
çocuk hasta oldu atlattı şükür sonra ben...
3-4 gündür hastaydim..
çubuk tarçin iste yaradi gibi gripi 2 günde atlattim şükür.
Evet taş cikartmistim ama şimdi öyle değilimaaaa gülom valla taş çıkartırsın sen 20 liklere 3 bebeylene salmasıı eyeliner candır yaa büyük kurtarıcı ben hiç far sürmem sevmem sürmeyi sadece eyeliner sürer bitiririm işi yetiyor her haliyle gözleri ön plana çıkarmak için
aayyy ahahaha ama iyi taktikk bakalım çözmek için uğraşcakmı yoksa pesmi edicek oanda bile insan gıcık olur kurdalede nerden çıktı şimdi diye ama helal olsun enişte beye çözmüş demekkiben düğün gününde kırmızı kurdelayı sıkı sıkı bağlamişim kociş çözmesin diye adam 10 dk uğraştı çözmek için hahaha
süsü kim sevmez gülom ben şıkır şıkır takılara bayılırım kolyesi küpesiEvet taş cikartmistim ama şimdi öyle değilim
Kaya cikartiyorm
Duba gbi
Ahhahaahahahh
Ben seviyorm süsü pusu
Hatta ojelerm renk renk çoktur
Sürmeyi de severm :)
evet çok sıkıca bağlamişim çözmeye çalıştı Tam 10 dkaayyy ahahaha ama iyi taktikk bakalım çözmek için uğraşcakmı yoksa pesmi edicek oanda bile insan gıcık olur kurdalede nerden çıktı şimdi diye ama helal olsun enişte beye çözmüş demekki
Takabilsemsüsü kim sevmez gülom ben şıkır şıkır takılara bayılırım kolyesi küpesi
Çıkarttın tabi sonra özüme döndümahahah aaay koptumm valla ne yalan diyim bende ilk beyaz iç çamaşırımı gelinliğimin altına giydim ama benimki jartiyerli falandı korseli morseli gelinliğin içinde dipçik sağlam durabilmek için sonrası malum çıkarmada baya uğraştık tabiikocacumm sağolsun yardım ettide öyle çıkardık
süper taktikmiş ama hee yeni evlenecek olanlara örnek olsun buevet çok sıkıca bağlamişim çözmeye çalıştı Tam 10 dk
benim gülecegim yoktu
Ben pek hevesliydim heralde
Benim donla girmiş olsaydın gerdek gecesine yıllarca o geceye giremezdin
adam donu yırtar beBenim donla girmiş olsaydın gerdek gecesine yıllarca o geceye giremezdin
alyans hiç unutulurmu gülomTakabilsem
Ya da unutuyorm takmayı bazen aklıma gelmiyor
Alyansimi bile zor takiyorm hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?