- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.521
AhahahahaAllah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Lanet olsun ben 10.000. Msjımı toplu etiketle hepinize aşkımı ilan ederek yapacaktım hiç böyle bir msjla ödül almayı hayal etmemiştim
Eki Görüntüle 2589390
Gurur duymuyorum
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Ah sagol bebegm ne haldeydim gorsen smdi misssler gbym... darisi sanaDoktor yasak deyince cesaret edemiyoruzama her an niyeti bozabilirim
Hoşgeldin çayım.
Yeni kaşların hayırlı olsun inşallah bende gidip bir gün aldıracağım
Bebişim opera kullanmıyor musun?
Hmm hayirli olsun
Sağol şamdanımbu da heyecanlı bir koç burcunun anısıdırhayırlı olsun canım benim
Allah iyiliğini versinAllah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Lanet olsun ben 10.000. Msjımı toplu etiketle hepinize aşkımı ilan ederek yapacaktım hiç böyle bir msjla ödül almayı hayal etmemiştim
Eki Görüntüle 2589390
Eki Görüntüle 2589396
Gurur duymuyorum
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Bizim ki daha 1 yıllık yeni bina canım teslim edilir edilmez temizleyip taşındım,catının eriyen kar suyu gider borusu buz tuttuğu için aşağı akamıyor benim balkon giderinden fışkırıyorgeçmiş olsun canim.
doğalgazı petegi 4 yılda bi temizletmek gerekiyor. bizde 5 yıl oldu ne zaman temizletcez bilmem..
tıkaniyor bide orada boru patlıyor :/
Saol canım uğraşıyoruz hala bakalimaah kzum benim ya sizde hava güzel diye 40 yılın başı bi gezek dediniz tabi gelen haberle oda mahvolduinşallah çok zorlamadan sizi üstesinden gelirsiniz güzelliğim
Minik kuşlarımm ben geldim
1 gün girmedim yine neler kaynatmışsınızOkunamayacak kadar fazlaydı sayfalar hoplaya zıplaya geldim ama pozisyon seçme zarı gibi siyah iç çamaşırı gibi çarşaf adetleri gibi konuşmalara hasıl oldum
Sizi gidi azgınlar, hani komşusu açken tok yatan bizden değildi. Hiç kocalarınızla aşnafişne yaparken Cici oruçlu deyip utanmıyor musunuz yaptığınızdaGerçekten insanlık ölmüş
Bu arada bakmayın güldüğüme berbat bir gün geçirdim. Okulda bir sürü sıkıntı ile uğraştım. Tansiyonum da yüksek
Geyşamla da daha iyi gibiyiz. Şu birkaç gündür sorun ettiğim davranışları sergilemiyor pek ilgili ama önemli olan bu halini sürdürmesi. Onu da zamanla göreceğim
Sizler nasılsınız çukulatalarım?
Yeni üyeler mi var yoksa nick değişikliği mi?
@MigiMadid @_Hiram_
________
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Cicim geldim ama ne hallerde geldim sorma
Silmişler miYani eger bahsedilen ve diğer üyeler tarafından görülen o fotolari görmezsem catlayabilirimhatta gerçek şu ki ortadan ikiye yarıladabilirim,öbür dünyada yakaniza da yapışırım her türlü vicdan azabıniz olurum
Nütfen dilosum@Dilos06
Doktor yasak deyince cesaret edemiyoruzama her an niyeti bozabilirim
Hoşgeldin çayım.
Yeni kaşların hayırlı olsun inşallah bende gidip bir gün aldıracağım
Bebişim opera kullanmıyor musun?
E tabiSilmişler mi
Kaşlar frida kahlo bıyıklar İbrahim tatlıses şuan benimAh sagol bebegm ne haldeydim gorsen smdi misssler gbym... darisi sana
Ne fotosu ben de görmedim, geçmiş artık okunacak durumdan çıktıYani eger bahsedilen ve diğer üyeler tarafından görülen o fotolari görmezsem catlayabilirimhatta gerçek şu ki ortadan ikiye yarıladabilirim,öbür dünyada yakaniza da yapışırım her türlü vicdan azabıniz olurum
Nütfen dilosum@Dilos06
Aman Allahım seksü şempazemBizim ki daha 1 yıllık yeni bina canım teslim edilir edilmez temizleyip taşındım,catının eriyen kar suyu gider borusu buz tuttuğu için aşağı akamıyor benim balkon giderinden fışkırıyoren üst katta oturuyorum bende, üstüm çatı
Saol canım uğraşıyoruz hala bakalim
Cicim geldim ama ne hallerde geldim sormaçatıdan eriyip akan kar suyu mutfak balkonundan çıkıyor benim, malesef gider borusu buz tuttuğu için aşağı akacağı yerde gidemeyip benim giderden balkona vuruyor su, resmen kaynak gibi kaynıyor gider☹ diğer komşuların mutfak tavanları da damlıyor bu dertten maalesef nolacak hiç bilmiyoruz sbha kdr evi su basmasin diye kontrol edicez bakalım benim evim 15.kat yani üstüm çatı
Sağol şamdanımbana ödül vermeyin para verin diye heşteg açasım geldi
Biz seninle gurur duyuyoruz cicitomAllah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Eki Görüntüle 2589390
Eki Görüntüle 2589396
Gurur duymuyorum
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Geçmiş geçmişse eğer geçmiş geçmemiştir mehlikamNe fotosu ben de görmedim, geçmiş artık okunacak durumdan çıktı
Ben kas almıyorum diyebilirim, kaslarim küstü çıkmıyor artık, kalınlaştırmaya çalıştım kalinlasmiyordaKaşlar frida kahlo bıyıklar İbrahim tatlıses şuan benimaldırmak için neyi bekliyorum bende bilmiyorum benim olan bende kalır felsefesini benimsedim sanırım yanlışlıkla
Tüh şamdanım.. Opera olmadan kk kullanılmıyoryok cicim:) bizim evde internet yok, telefon neti kullanabiliyoz sadece. kreşten atilan dosyaları açmak için ofis programları indirdim. şu an hiç bişeye yer yok maalesefoperayi kaldirmak zorunda kaldım
Hosbukdum cicimGeçmiş geçmişse eğer geçmiş geçmemiştir mehlikam
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?