Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor yasak deyince cesaret edemiyoruz ama her an niyeti bozabilirim

Hoşgeldin çayım.
Yeni kaşların hayırlı olsun inşallah bende gidip bir gün aldıracağım

Bebişim opera kullanmıyor musun?
Ah sagol bebegm ne haldeydim gorsen smdi misssler gbym... darisi sana

geçmiş olsun canim.
doğalgazı petegi 4 yılda bi temizletmek gerekiyor. bizde 5 yıl oldu ne zaman temizletcez bilmem..
tıkaniyor bide orada boru patlıyor :/
Bizim ki daha 1 yıllık yeni bina canım teslim edilir edilmez temizleyip taşındım,catının eriyen kar suyu gider borusu buz tuttuğu için aşağı akamıyor benim balkon giderinden fışkırıyor en üst katta oturuyorum bende, üstüm çatı
aah kzum benim ya sizde hava güzel diye 40 yılın başı bi gezek dediniz tabi gelen haberle oda mahvoldu inşallah çok zorlamadan sizi üstesinden gelirsiniz güzelliğim
Saol canım uğraşıyoruz hala bakalim
Cicim geldim ama ne hallerde geldim sormaçatıdan eriyip akan kar suyu mutfak balkonundan çıkıyor benim, malesef gider borusu buz tuttuğu için aşağı akacağı yerde gidemeyip benim giderden balkona vuruyor su, resmen kaynak gibi kaynıyor gider☹ diğer komşuların mutfak tavanları da damlıyor bu dertten maalesef nolacak hiç bilmiyoruz sbha kdr evi su basmasin diye kontrol edicez bakalım benim evim 15.kat yani üstüm çatı

Silmişler mi

Doktor yasak deyince cesaret edemiyoruz ama her an niyeti bozabilirim

Hoşgeldin çayım.
Yeni kaşların hayırlı olsun inşallah bende gidip bir gün aldıracağım

Bebişim opera kullanmıyor musun?

yok cicim:) bizim evde internet yok, telefon neti kullanabiliyoz sadece. kreşten atilan dosyaları açmak için ofis programları indirdim. şu an hiç bişeye yer yok maalesef operayi kaldirmak zorunda kaldım

Ah sagol bebegm ne haldeydim gorsen smdi misssler gbym... darisi sana
Kaşlar frida kahlo bıyıklar İbrahim tatlıses şuan benim aldırmak için neyi bekliyorum bende bilmiyorum benim olan bende kalır felsefesini benimsedim sanırım yanlışlıkla

Ne fotosu ben de görmedim, geçmiş artık okunacak durumdan çıktı

Aman Allahım seksü şempazem
Nasıl hallolacak bu sorun?

Sağol şamdanım bana ödül vermeyin para verin diye heşteg açasım geldi

belki en acayip bdv konusu acanlara gizli ödül neyim vardir dertlerini mi acsan oraya sansasyonel bi sekilde.

bdvyi bize yasakladin ama oruç bozmaya niyetliysen bdv orucunu da bozabilirsin cici

Kaşlar frida kahlo bıyıklar İbrahim tatlıses şuan benim aldırmak için neyi bekliyorum bende bilmiyorum benim olan bende kalır felsefesini benimsedim sanırım yanlışlıkla
Ben kas almıyorum diyebilirim, kaslarim küstü çıkmıyor artık, kalınlaştırmaya çalıştım kalinlasmiyorda
Bıyık ve yüz kılları için bir aparat var onla iki dkda alıyorum çok pratik

yok cicim:) bizim evde internet yok, telefon neti kullanabiliyoz sadece. kreşten atilan dosyaları açmak için ofis programları indirdim. şu an hiç bişeye yer yok maalesef operayi kaldirmak zorunda kaldım
Tüh şamdanım.. Opera olmadan kk kullanılmıyor
Geçmişten çerezleri temizle bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…