Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay allahımm

Gerçekten bak ve bunu her yerde söyler, sevdiğim için yapıyorum aşk adamıyım ben diyo. Ben ne kadınıyım diyorum vallaha seni daha çözemedim ama aşk kadını olmadığın kesin diyor
Ama fıtratım bu, buyum, böyleyim. Yani onun yaptıklarını yapamam ona ayak uyduramam mesela.
He hoşuma gidiyor mu, evet insan kendini her an özel hissediyor.

Ama bir tıkk accıkkk fazlaaa

Napiyosunuz sorun cozulmemis heralde ev kredilimi konut sigortasi var mi varsa basvur hic durma
Canım ev kooperatif evi ama biz yazın konut kredisi çekip tapuyu aldık,yine de hala garantili bina 2 yıl dolmadan sigortası bitmiyor bı eksik gedik biseyi olsa yonetimi arıyoruz adam gönderip yaptiriyolar filan öyle yani çok şükür,rabbim herkesi ev sahibi etsin inşallah
İsmimi kaldırdım sosyal medyada aratmasınlar beni
Kız patilii ben seni Sibel saniyodumyani Sibel potansiyeli vardı sende görüntün Sibel diyordu bana sanki be

Sibel mi

Kız Sibel kim

valla Allah tamamına erdirsin ponçiğim sonuçta önemli olan senin mutluluğun

Canim kooperatiftw farkli mevzuat varmi bilmiyorum normalde heryeni ev alindiginda 10 yil mutaahite itiraz hakkin var yanls yaptigi seylerle ilgli diye biliyorum . Ama benim bahsettgm krediyle mi aldiniz evi konut sigortasi zornlu olarak yapilmistir ozaman dask mi yillik odenen bi sigorta ... boyle bisey varsa orayi ara diyorum ev kaskolu gbi yani bizimde evimiz kredili sukur ufakta olsa kendi evimiz sonucta Allah kiradakilere ev sahibi olmayi nasip etsn gercekten kira havaya ucan bi para

ben kesin kaybeden olurum bu oyunu
çünkü tahmin konusunda hiç iyi değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…