- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.081
ay allahımmKesinliklee.. ve benim eşim mesela yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, kadınlar günü tanışma yıldönümü efendime söyleyeyim daha var mı ? yok
sabahtan başlar.. diyorum ya uyandığımız andan itibaren gece 00:00 a kadar bu serenomi devam eder böyle
Ha normal günde yapar mı ? evet yapar. Hakkını yiyemem.. bir çiçek gönderme ne bileyim işte hafta sonu bir yerde yer ayırtma kaçamak falan..
Bana kalırsa da doğum günü evlilik yıldönümü yeter.
ama ona göre o aşk adamı, ben odun.
Gerçekten bakay allahımm
Canım ev kooperatif evi ama biz yazın konut kredisi çekip tapuyu aldık,yine de hala garantili bina 2 yıl dolmadan sigortası bitmiyor bı eksik gedik biseyi olsa yonetimi arıyoruz adam gönderip yaptiriyolar filan öyle yani çok şükür,rabbim herkesi ev sahibi etsin inşallahNapiyosunuz sorun cozulmemis heralde ev kredilimi konut sigortasi var mi varsa basvur hic durma
Kız patilii ben seni Sibel saniyodumİsmimi kaldırdım sosyal medyada aratmasınlar beni
Sibel miCanım ev kooperatif evi ama biz yazın konut kredisi çekip tapuyu aldık,yine de hala garantili bina 2 yıl dolmadan sigortası bitmiyor bı eksik gedik biseyi olsa yonetimi arıyoruz adam gönderip yaptiriyolar filan öyle yani çok şükür,rabbim herkesi ev sahibi etsin inşallah ❤
Kız patilii ben seni Sibel saniyodumyani Sibel potansiyeli vardı sende görüntün Sibel diyordu bana sanki be
valla Allah tamamına erdirsin ponçiğim sonuçta önemli olan senin mutluluğunGerçekten bakve bunu her yerde söyler, sevdiğim için yapıyorum aşk adamıyım ben diyo. Ben ne kadınıyım diyorum vallaha seni daha çözemedim ama aşk kadını olmadığın kesin diyor
Ama fıtratım bu, buyum, böyleyim. Yani onun yaptıklarını yapamam ona ayak uyduramam mesela.
He hoşuma gidiyor mu, evetinsan kendini her an özel hissediyor.
Ama bir tıkk accıkkk fazlaaa
aay ama yakıştı he sibellSibel mi
Kız Sibel kim
Iyyyy Sibel hiç sevmediğim birini hatırlatıyor banaaaaaaay ama yakıştı he sibell
Iyyyy Sibel hiç sevmediğim birini hatırlatıyor banaaaaa
Yani ben her gördüğüm kişiye isim yakistirmasi yapıyorumSibel mi
Kız Sibel kim
Senin adın da nuraydir kesinaay aklıma lisedeyken bi kız vardı sibel diyemezdi sibilll derdi o geldi şimdii
Kendi de söylemişti zatennnnSenin adın da nuraydir kesin
Aaaa gerçekteenn miiii söylemiş miydi kendideKendi de söylemişti zatennnnnasıl bildinnn kızzzzz
benimkini biliyodun ama öncedenSenin adın da nuraydir kesin
Canim kooperatiftw farkli mevzuat varmi bilmiyorum normalde heryeni ev alindiginda 10 yil mutaahite itiraz hakkin var yanls yaptigi seylerle ilgli diye biliyorum . Ama benim bahsettgm krediyle mi aldiniz evi konut sigortasi zornlu olarak yapilmistir ozaman dask mi yillik odenen bi sigorta ... boyle bisey varsa orayi ara diyorum ev kaskolu gbi yani bizimde evimiz kredili sukur ufakta olsa kendi evimiz sonucta Allah kiradakilere ev sahibi olmayi nasip etsn gercekten kira havaya ucan bi paraCanım ev kooperatif evi ama biz yazın konut kredisi çekip tapuyu aldık,yine de hala garantili bina 2 yıl dolmadan sigortası bitmiyor bı eksik gedik biseyi olsa yonetimi arıyoruz adam gönderip yaptiriyolar filan öyle yani çok şükür,rabbim herkesi ev sahibi etsin inşallah ❤
Kız patilii ben seni Sibel saniyodumyani Sibel potansiyeli vardı sende görüntün Sibel diyordu bana sanki be
ben kesin kaybeden olurum bu oyunuZaten ben ne zmndir isim tahmin etmece gibi bı oyun oynayak Hersek birbirinin ismini tahmin etsin diyecektimha bide burayi nasıl keşfedip kaydolma maceramızi ha bide nicklerimizi nasıl seçtiğimizin maceralarını fln daha kaldi mi gıı
bugünden beri böyle bende etiketliyorum böyle çıkıyoEtiketlere güncelleme mi geldi ya niye düzgün cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?