- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.021
Bende Türk kahvesi içtim fal kapadım. Boşanmama ne kadar kalmış diye bakacağıminanılmaz avunma yöntemleri vol 578.neyse içim rahatladı bir kahve içesim var sormayın içermiyim ? içerim ama granül sade kahve jacops gold hadi ketıla su koymaya gidiyorum aha da gittim .
Cok dogru dedin valla cicimBazılarımız bizzat ayının kendisini almışız, eş olarak
Oh sen baya babanneye gonderiyon kizi iyi bu imkanin var ... bende kizima bu sene atki bere yelek ordum smdi de arkadasmn bebegne yelek oruyprum insallah guzrl olur sardim yaptkca yapasi geliyor insaninValla ben tekim eşim yemi aldığı sandalye uğraşmakta
Kızım da babanneye kaçtı
Ben de takılıyorum
Örgü öreceğim kızıma atkı
Aayy agzindan yel alsin cicim sen geysasiz yapamazsinBende Türk kahvesi içtim fal kapadım. Boşanmama ne kadar kalmış diye bakacağım
Tövbe estttttttttfurullahBende Türk kahvesi içtim fal kapadım. Boşanmama ne kadar kalmış diye bakacağım
Akasya durağında ki osman aganın karısı safiye vardı osman ne zaman hastalansa adam daha ölmeden koca arıyordu diyorduki - ussmaaanıım ben kocasız yaşayammmmmAayy agzindan yel alsin cicim sen geysasiz yapamazsin
Bana basanlar basmış yunan heykelimTövbe estttttttttfurullahGece gece kapatma kalk yıka örtmenim bana güven gece ufulet basar 2 canlısın. Zamanında çok kafa yordum bu işlere bakmasan da falladine bile atma git yıka koy makineye
Kızzz durr pörsümüş patlıcanı alacalı soyup kızartsan nolur tatsız tuzsuz pörsük çünküŞaka gibi ya..
Yakuza ile kp yemeğe çıkmış, hediyeler çiçekler..
Babam ile eşi öyle, yılların hödüğü babam bile aşka gelmiş bugün.
Gerçekten kocama inanamıyorum.
Hayal kırıklığı bataklığında boğulmaya gidiyorum şuan, yatakta içime doğru kapanıcam.
Ama önce duş alayım.
Gittim ben baysss
Ahahahass ayy aklina gelene koptumAkasya durağında ki osman aganın karısı safiye vardı osman ne zaman hastalansa adam daha ölmeden koca arıyordu diyorduki - ussmaaanıım ben kocasız yaşayammmmmaklıma geldi hahahha
niye boyle yaptiŞaka gibi ya..
Yakuza ile kp yemeğe çıkmış, hediyeler çiçekler..
Babam ile eşi öyle, yılların hödüğü babam bile aşka gelmiş bugün.
Gerçekten kocama inanamıyorum.
Hayal kırıklığı bataklığında boğulmaya gidiyorum şuan, yatakta içime doğru kapanıcam.
Ama önce duş alayım.
Gittim ben baysss
Kiz tobeee ne zinasiii evlisin ayolll
Daha basmadı durBana basanlar basmış yunan heykelim
Yok artıııkkk aypareeemmmniye boyle yaptiiliiski olmuyor diye mı değişti boyle acaba :/
Ben göndermek istemıyorum kıyameti koparıyor vay anam bende ne yapayım yanı işteOh sen baya babanneye gonderiyon kizi iyi bu imkanin var ... bende kizima bu sene atki bere yelek ordum smdi de arkadasmn bebegne yelek oruyprum insallah guzrl olur sardim yaptkca yapasi geliyor insanin
Otelin tadını çıkarın bebeğim
Bakmak istedim size kötümü yaptım dittttt konuşma benlennn
Benimkide baya gec geldi bi avm onunde cok trafik varmis neymis sevgililer gunuymus diye kizara bozara geldi heryer adimbasi cicekci filan dedi ama o an sinirini anlatiyor guya dineldm bisey demedimBenim eşim de kutlamadı, bir de yemek masasında diyor bugün sevgililer günüymüş otobüste gelirken farkettim diyor, önce farketsen nolacakti dedim
Eşim de trafikten dolayı yarım saat gecikmeli geldi,Benimkide baya gec geldi bi avm onunde cok trafik varmis neymis sevgililer gunuymus diye kizara bozara geldi heryer adimbasi cicekci filan dedi ama o an sinirini anlatiyor guya dineldm bisey demedim
Sonra yemek yedi ardina kahve yaninda sevdigi pastadan yaptmya onu getirdim gozleri acildi yaaa dedm insan bazen sasirtilmak istiyor dimi hosunagidiyor dedim bisey demedi yedi sonra mutlu oldu erkegn kalbne giden yol mideden geciyor bak dedi kadinin kalbine giden yol nerden geciyo dedim nerden dedii durdu cicekten dmi dedi guldu az cok laf caktgmi anladioyle isteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?