Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inanılmaz avunma yöntemleri vol 578. neyse içim rahatladı bir kahve içesim var sormayın içermiyim ? içerim ama granül sade kahve jacops gold hadi ketıla su koymaya gidiyorum aha da gittim .
Bende Türk kahvesi içtim fal kapadım. Boşanmama ne kadar kalmış diye bakacağım

Valla ben tekim eşim yemi aldığı sandalye uğraşmakta
Kızım da babanneye kaçtı
Ben de takılıyorum
Örgü öreceğim kızıma atkı
Oh sen baya babanneye gonderiyon kizi iyi bu imkanin var ... bende kizima bu sene atki bere yelek ordum smdi de arkadasmn bebegne yelek oruyprum insallah guzrl olur sardim yaptkca yapasi geliyor insanin

Bende Türk kahvesi içtim fal kapadım. Boşanmama ne kadar kalmış diye bakacağım
Tövbe estttttttttfurullah Gece gece kapatma kalk yıka örtmenim bana güven gece ufulet basar 2 canlısın. Zamanında çok kafa yordum bu işlere bakmasan da falladine bile atma git yıka koy makineye

Şaka gibi ya..
Yakuza ile kp yemeğe çıkmış, hediyeler çiçekler..
Babam ile eşi öyle, yılların hödüğü babam bile aşka gelmiş bugün.
Gerçekten kocama inanamıyorum.
Hayal kırıklığı bataklığında boğulmaya gidiyorum şuan, yatakta içime doğru kapanıcam.
Ama önce duş alayım.
Gittim ben baysss

Tövbe estttttttttfurullah Gece gece kapatma kalk yıka örtmenim bana güven gece ufulet basar 2 canlısın. Zamanında çok kafa yordum bu işlere bakmasan da falladine bile atma git yıka koy makineye
Bana basanlar basmış yunan heykelim

Kızzz durr pörsümüş patlıcanı alacalı soyup kızartsan nolur tatsız tuzsuz pörsük çünkü Sıkma canını inanıyorum geyşan sana sürpriz yapar yapmasada yapmasın kapitalizmmiinnn oyunnlaarııı buunnllaarrr

niye boyle yapti iliiski olmuyor diye mı değişti boyle acaba :/

niye boyle yapti iliiski olmuyor diye mı değişti boyle acaba :/
Yok artıııkkk aypareeemmm Karpuz kabuğuna gerek var mı? İşi vardır adamın belki bir sıkıntısı vardır ya birazda bu dönemde adamlar ergenliğine geri dönüyor illaki sıkıntısını yaşıyordur ama 2 3 ay seks yapmadan aşk sevgi bitiyorsa oho oooooooo Maydonoz gibi doğrarım o adamı .

Oh sen baya babanneye gonderiyon kizi iyi bu imkanin var ... bende kizima bu sene atki bere yelek ordum smdi de arkadasmn bebegne yelek oruyprum insallah guzrl olur sardim yaptkca yapasi geliyor insanin
Ben göndermek istemıyorum kıyameti koparıyor vay anam bende ne yapayım yanı işte

Benim eşim de kutlamadı, bir de yemek masasında diyor bugün sevgililer günüymüş otobüste gelirken farkettim diyor, önce farketsen nolacakti dedim
Benimkide baya gec geldi bi avm onunde cok trafik varmis neymis sevgililer gunuymus diye kizara bozara geldi heryer adimbasi cicekci filan dedi ama o an sinirini anlatiyor guya dineldm bisey demedim
Sonra yemek yedi ardina kahve yaninda sevdigi pastadan yaptmya onu getirdim gozleri acildi yaaa dedm insan bazen sasirtilmak istiyor dimi hosunagidiyor dedim bisey demedi yedi sonra mutlu oldu erkegn kalbne giden yol mideden geciyor bak dedi kadinin kalbine giden yol nerden geciyo dedim nerden dedii durdu cicekten dmi dedi guldu az cok laf caktgmi anladi oyle isteee

Eşim de trafikten dolayı yarım saat gecikmeli geldi,
Bizimki de maydonozla nane aldım ya diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…