Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helall sana canimm tabikki oyle

yok ask sevgi bitmesi bakimindan demedim belki oda bunu stres yapmıştır ve bu sebeple iyi dusunemiyordur yada isten yana sıkıntısı da olabilir

yok ask sevgi bitmesi bakimindan demedim belki oda bunu stres yapmıştır ve bu sebeple iyi dusunemiyordur yada isten yana sıkıntısı da olabilir
Ya da o da bizim gibi sevgililer günü kadınlar günü gibi günleri önemsemiyordur,
Önceki seneler kutluyor muydu cici brunettee

hadi gözün aydın . miniği de gördünüz . keyfi nasılmış bakalım .
Keyfi güzel valla abla ona göre ne var içi dışına çıkan benim tüm gün Sen nasılsın napıyorsun
Teşekkür ederimm
Ay evet cicim manidar oldu valla inşallah kuzumm ya

Benim kociskomda yatarken sevgililer gunun kutlu olsun dedi bu da bi kutlama needek payimiza bu dustu egleniyorum ben bu seylerle kuzum yaa niye takiyosunki bugun degil hangi gun olsa ellernde cicekle vs biseyle cikip gelseler cok mutlu oluruz zaten normalde de boyle hareketler yapiyor sa sevgsni belli ediyosa inan 14 subat ne ki B Brunello Cicinelli her gun gostersinler deger verdiklerini bosver cnm huzurunu bozmaya degmez canini skmaya hic degmez

Dizine gözüne dursun kız dun kutlamissiniz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…