- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.041
Sanmam ilişki bu kadar da hayatın merkezi değil. Hamile olanların çoğu ilişkiye girmeyebiliyor.niye boyle yaptiiliiski olmuyor diye mı değişti boyle acaba :/
Helall sana canimm tabikki oyleYok artıııkkk aypareeemmmKarpuz kabuğuna gerek var mı? İşi vardır adamın belki bir sıkıntısı vardır ya birazda bu dönemde adamlar ergenliğine geri dönüyor illaki sıkıntısını yaşıyordur ama 2 3 ay seks yapmadan aşk sevgi bitiyorsa oho oooooooo Maydonoz gibi doğrarım o adamı .
yok ask sevgi bitmesi bakimindan demedim belki oda bunu stres yapmıştır ve bu sebeple iyi dusunemiyordur yada isten yana sıkıntısı da olabilirYok artıııkkk aypareeemmmKarpuz kabuğuna gerek var mı? İşi vardır adamın belki bir sıkıntısı vardır ya birazda bu dönemde adamlar ergenliğine geri dönüyor illaki sıkıntısını yaşıyordur ama 2 3 ay seks yapmadan aşk sevgi bitiyorsa oho oooooooo Maydonoz gibi doğrarım o adamı .
Ya da o da bizim gibi sevgililer günü kadınlar günü gibi günleri önemsemiyordur,yok ask sevgi bitmesi bakimindan demedim belki oda bunu stres yapmıştır ve bu sebeple iyi dusunemiyordur yada isten yana sıkıntısı da olabilir
belkide yakuza ve kpnyemege cikmjs ben buna sigara icsem yakardimYa da o da bizim gibi sevgililer günü kadınlar günü gibi günleri önemsemiyordur,
Önceki seneler kutluyor muydu cicibrunettee
evlilik de zor beSanmam ilişki bu kadar da hayatın merkezi değil. Hamile olanların çoğu ilişkiye girmeyebiliyor.
Keyfi güzel valla abla ona göre ne var içi dışına çıkan benim tüm günhadi gözün aydın . miniği de gördünüz . keyfi nasılmış bakalım .
Teşekkür ederimm@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
ciciden kopyala yaptım,
Sevgililer Gününüz kutlu olsun.
Ay evet cicim manidar oldu vallaYaa büşom yerim onu ben
14 şubatta en güzel hediyeyi almışsınız yavrunuzu görerek
İkili test çok basit bir işlem kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruz ♥
Bak tepelerde anlattım ıspanakla fantazimi diloşum kaçırma
Ciddi misin neden ya
Kiz sende iyicene fistekliyosunbelkide yakuza ve kpnyemege cikmjs ben buna sigara icsem yakardim
Şey değil mi ya o bugün müydü bi şey duymuştum kurayla kimle birlikte olacaklarını seçmişler filan bugün müydü o
yok be yakuzayi bende sevmedimKiz sende iyicene fistekliyosun
Dizine gözüne dursun kız dun kutlamissiniz yaBenim kociskomda yatarken sevgililer gunun kutlu olsun dedibu da bi kutlama needek payimiza bu dustu egleniyorum ben bu seylerle kuzum yaa niye takiyosunki bugun degil hangi gun olsa ellernde cicekle vs biseyle cikip gelseler cok mutlu oluruz zaten normalde de boyle hareketler yapiyor sa sevgsni belli ediyosa inan 14 subat ne ki B Brunello Cicinelli her gun gostersinler deger verdiklerini bosver cnm huzurunu bozmaya degmez canini skmaya hic degmez
Dizine gözüne dursun kız dun kutlamissiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?