- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.461
aynen diloşumBende hiç sevmem imzoşum şımarıgin teki
ay hiç sormaa ne geniş miğde var bile bile bide 2.yi yaptı yaniKarisi bile bile kaliyorSanki haberi yok mu? Hakediyor aslinda.
aynen migim ben eskiden başarılı bulurdum helal olsun derdim ama ciddi şimardı.. berkayın karısının kolunu tutmuş kendine çekmiş evli olmasaydım seni kaçırmadım demiş pis herifBen eskiden beğeniyordum adamı
Berkay olayından sonra soğuttu
Karısına laf atmiş adamı bıçakladı berkay zavali ameliyat oldu onun yüzünden
Karısı da Ne olursa olsun birakmadı bide hamileydi affetti adamı kaç kere ayrılmışlardı ama işte bırakmadı Arda’yı gene
Şimdi ikinci bebek bekliyorlar
Berkay idolüm iki kız bebeleri var :)
Doğru diyosun samdanim aslında
Akros falan demem veririm senin oglusa kızımı tabihayırlısıyla olursa inşallah seninkinden yakışıklısın mi bulucaz ay ❤
ay ben sinemide sevmiyorum yaa niye bilmiyorum ama bana çok itici geliyo bu kızTam doğum yapacaktı haberi var çocuğumun babası diyip birakmadı hatun da güzel tabı önceden Sinem kobalı da aldatmıştı ama Sinem Kobal arda için Mustafa Sirmen’i bırakmişti Üstelik Mustafa Sirmen arda turan yakın arkadaşıydı
benim kızımda akros heeDoğru diyosun samdanim aslında
Akros falan demem veririm senin oglusa kızımı tabihayırlısıyla olursa inşallah seninkinden yakışıklısın mi bulucaz ay ❤
ay ben sinemide sevmiyorum yaa niye bilmiyorum ama bana çok itici geliyo bu kız
aayy valla çok fenaa inan kiio da fena mibenim oğlan çok fena da
yaa zaten oynadığı hiç bi dizi tutmuyoçünkü ağız yapısı yamuk ama herkes Türkiye güzeli muamelesi yapıyoaşırı itici sıfır rol kabiliyeti olan bir kızdı kendisi
Bende artık begenmıyorum Ama Türkiye’nin en yakışıklı adamla evli Kenan imirzaliogluya aşıktımay ben sinemide sevmiyorum yaa niye bilmiyorum ama bana çok itici geliyo bu kız
aayy valla çok fenaa inan kii
geçen gün işyerime getirdim onu ben babamlarla abimlerle beraber çalışıyorum :)
işim bitince annemlere gitmek için hazırlandım tam çıkıcaz döndü babama hadi dede sende gelsene dedi
babamda siz gidin ben biraz sonra gelirim işim var azcık dedi :)
benim kız aaa ama ananem kocamı niye getirmediniz diye ağlaarr diye lafı yapıştırdı
müşteriilerde vardı tabi koptular
Bende artık begenmıyorum Ama Türkiye’nin en yakışıklı adamla evli Kenan imirzaliogluya aşıktım
Degil mi ben öle yapmışımAdetten sonra icilmez ki zaten. Ya gebelik varsa ? Sogam kuru adetle baslanir. Bende oyle biliyorum
Yok deli yürek dizisinde çok yakışıklıydı tabi artık yaşlandı ben dizi hastasıydımo adam mi yakışıklı
ben yakışıklıdan anlamiyom arkadaş yaerkeğin yakışıklısı mi olur
aay tescilli yakışıklılılardan üstelik bende hayranıydım bizamanlar adam kaç yaşında ama hala taş mübarekBende artık begenmıyorum Ama Türkiye’nin en yakışıklı adamla evli Kenan imirzaliogluya aşıktım
Yok deli yürek dizisinde çok yakışıklıydı tabi artık yaşlandı ben dizi hastasıydım
Bende yakıştıramadım ama Kenan Sinem’e çok aşıkmış o Zeynep beşerlerle beraberdi çok uzun yıllar aşk yaşadı Zeynep’le Kenan çok yakışırdı ama ya :)aay tescilli yakışıklılılardan üstelik bende hayranıydım bizamanlar adam kaç yaşında ama hala taş mübarek
hiçmi hiçç yakışmıyorlar bencee kenana cansu dere gibi hatun yakışırdı
11-12 yaşındaydım abim Kenan’dan örnek alırdı onun gibi giyinmeye çalıştığı biliyorumbence sen o zaman küçük olduğun o da en çok izlenen dizi olduğu için aklında öyle kaldı
4 yaşında şamdanım yaa aay aklıma gelmiyo hani gelirse yazarım daha niceleri var cimcimenin dilli düdük bildiğinAllah'ım cevaba bak koptum gülmektençok bilmiş yaaaa nerden gelmis aklına maşallah Süphan Allah kaç yaşında hanımefendi:)
ben de biraz önce uyutucam gidikladim azicik baktım cilveleniyo. kalktı oturdu yatağın içine seni gidi seni şakacı anne dedi güldü. tabi ben yarildim gülmekten
11-12 yaşındaydım abim Kenan’dan örnek alırdı onun gibi giyinmeye çalıştığı biliyorumhahaha
Çünkü ailecek izliyorduk
şamdanım öyle diyonda tescilli onun yakışıklılığı kıvançda öylee tescilli bunlar hoş bende kıvancı beğenmiyorum kızarıyo pancar gibio adam mi yakışıklı
ben yakışıklıdan anlamiyom arkadaş yaerkeğin yakışıklısı mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?