Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hiç sevmem imzoşum şımarıgin teki
aynen diloşum
Karisi bile bile kaliyor Sanki haberi yok mu? Hakediyor aslinda.
ay hiç sormaa ne geniş miğde var bile bile bide 2.yi yaptı yani
aynen migim ben eskiden başarılı bulurdum helal olsun derdim ama ciddi şimardı.. berkayın karısının kolunu tutmuş kendine çekmiş evli olmasaydım seni kaçırmadım demiş pis herif
bende severim berkayı karısıda çok tatlı çocuklarıda çok şeker :)

Doğru diyosun samdanim aslında
Akros falan demem veririm senin oglusa kızımı tabi hayırlısıyla olursa inşallah seninkinden yakışıklısın mi bulucaz ay

elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam. sana yakın otururlarsa kem gözle bakmam herseylerine yardım ederim
akros olduğunu göz ardı edin farzedin ki akros değil

ay ben sinemide sevmiyorum yaa niye bilmiyorum ama bana çok itici geliyo bu kız

ay ben sinemide sevmiyorum yaa niye bilmiyorum ama bana çok itici geliyo bu kız

çünkü ağız yapısı yamuk ama herkes Türkiye güzeli muamelesi yapıyo aşırı itici sıfır rol kabiliyeti olan bir kızdı kendisi

o da fena mi benim oğlan çok fena da
aayy valla çok fenaa inan kii
geçen gün işyerime getirdim onu ben babamlarla abimlerle beraber çalışıyorum :)
işim bitince annemlere gitmek için hazırlandım tam çıkıcaz döndü babama hadi dede sende gelsene dedi
babamda siz gidin ben biraz sonra gelirim işim var azcık dedi :)
benim kız aaa ama ananem kocamı niye getirmediniz diye ağlaarr diye lafı yapıştırdı
müşteriilerde vardı tabi koptular

Allah'ım cevaba bak koptum gülmekten çok bilmiş yaaaa nerden gelmis aklına maşallah Süphan Allah kaç yaşında hanımefendi:)

ben de biraz önce uyutucam gidikladim azicik baktım cilveleniyo. kalktı oturdu yatağın içine seni gidi seni şakacı anne dedi güldü. tabi ben yarildim gülmekten

Bende artık begenmıyorum Ama Türkiye’nin en yakışıklı adamla evli Kenan imirzaliogluya aşıktım
aay tescilli yakışıklılılardan üstelik bende hayranıydım bizamanlar adam kaç yaşında ama hala taş mübarek
hiçmi hiçç yakışmıyorlar bencee kenana cansu dere gibi hatun yakışırdı

aay tescilli yakışıklılılardan üstelik bende hayranıydım bizamanlar adam kaç yaşında ama hala taş mübarek
hiçmi hiçç yakışmıyorlar bencee kenana cansu dere gibi hatun yakışırdı
Bende yakıştıramadım ama Kenan Sinem’e çok aşıkmış o Zeynep beşerlerle beraberdi çok uzun yıllar aşk yaşadı Zeynep’le Kenan çok yakışırdı ama ya :)

4 yaşında şamdanım yaa aay aklıma gelmiyo hani gelirse yazarım daha niceleri var cimcimenin dilli düdük bildiğin
kız evlat bi başka yaa Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

11-12 yaşındaydım abim Kenan’dan örnek alırdı onun gibi giyinmeye çalıştığı biliyorum hahaha
Çünkü ailecek izliyorduk

ben kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ya bı savaş kalmış aklımda bide gıcık bi isa vardı

o adam mi yakışıklı
ben yakışıklıdan anlamiyom arkadaş ya erkeğin yakışıklısı mi olur
şamdanım öyle diyonda tescilli onun yakışıklılığı kıvançda öylee tescilli bunlar hoş bende kıvancı beğenmiyorum kızarıyo pancar gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…