- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.901
Aboowwww bu müdürle kafayı yemek imkansızBende diyorum takti bana. Niye benimle ugrasiyosun hocam diyorum. Sana nazim geciyor sen surat asmiyorsun diyor bana
Bir de bu sene gorevlendirme mudur yardimcisi olmam icin baski yapmisti sene basinda. Daha once yaptigim icin tecrubeliymisim.Ucuz yirtmisim resmen iiyiki kabul etmemisim. Bunla ayni odada 7 saat kafayi yerdim ben
Yok canım onemli değil, bana bakma, normalde de canım ister, geçer hemenOy kiyamamHamileleri unutup daliyoruz burda ha bizde. Kiz hakkini helal ya sabah sabah aserttim seni
Aboowwww geçmiş olsun gittin mi doktoraÖzlemez olur muyumm güll yüzlüm tabisiii özledimmmm
Çok hastayımm , o yüzden hiç keyfim yok 2 gündür berbat durumdayımm,boğazlarım şiş sesim gitti soğuk algınlığı.
2 gündür ağzıma bir şey koyamadım 1 dilim ekmeği bile ağzımda 20 kere çiğneyip geri çıkarıyorum midem hiç bişey almıyorçok kötüyüm 2 kilo vermişim 2 günde benim gibi yiyen biri düşün
Sorma valla. Allah karisina sabir versin. Cok inat,mukemmelliyetci , huysuz bir adam. Cekilecek dert degil.Aboowwww bu müdürle kafayı yemek imkansız
Hocam sürat asma ogrtmenler yanlış anlar diye diye sende surat bırakmazdı
Gittim hiç bişey yapmadı doğal olarakAboowwww geçmiş olsun gittin mi doktora
Gerçi gitsen paroldan başkasını vermiyorlar
Kıyamam yaaaa nerde hastalandin bu kdr
Evde kuzu dışarda asla aynenSorma valla. Allah karisina sabir versin. Cok inat,mukemmelliyetci , huysuz bir adam. Cekilecek dert degil.hos bunlar da evde kuzu gibi olurlar genelde
Çok fena usuttmussun senGittim hiç bişey yapmadı doğal olarakdinlen, ballı süt iç, bal limon iç çok ağrın olursa günde 1 tane parol al dedi o kadar
Cuma akşam dışarı çıkmıştık öyle üşüttüm herhalde. Cuma gece 2 den sabah 6 ya kadar istifra etmekten içim dışıma çıktı. sabah 6 da en sonunda ağlaya ağlaya uyuya kalmışım Sızmışım resmen olduğum yere .
ballı süt içmekten içim dışım süt oldu.
Canım hamilesin kentine dikkat et, dışarı çıkarken sıkı giyinGittim hiç bişey yapmadı doğal olarakdinlen, ballı süt iç, bal limon iç çok ağrın olursa günde 1 tane parol al dedi o kadar
Cuma akşam dışarı çıkmıştık öyle üşüttüm herhalde. Cuma gece 2 den sabah 6 ya kadar istifra etmekten içim dışıma çıktı. sabah 6 da en sonunda ağlaya ağlaya uyuya kalmışım Sızmışım resmen olduğum yere .
Poncikimmm çok geçmiş olsun gülümGittim hiç bişey yapmadı doğal olarakdinlen, ballı süt iç, bal limon iç çok ağrın olursa günde 1 tane parol al dedi o kadar
Çıkıcam birazdan damla çikolatalı kurabiyem sabah toplantı vardı gelmek zorundaydım, çıkıcam 1 saate yarında gelmicem.. ctesi pazar yattım zaten hala aynıyım bugün gidince de yatarım, yarın da yatarım artık geçtiği kadarÇok fena usuttmussun sen
İncecik giyiniyorsun tabi sonra böyle hasta oluyorsun
Ballı süt gecirmz ki o daha çok mideni bulandırır
Offf çok geçmiş olsun rapor falan alsaydın evde dinlenseydin
teşekkürler nihalimPoncikimmm çok geçmiş olsun gülüm ❤
Yat bol bol kuzumÇıkıcam birazdan damla çikolatalı kurabiyem sabah toplantı vardı gelmek zorundaydım, çıkıcam 1 saate yarında gelmicem.. ctesi pazar yattım zaten hala aynıyım bugün gidince de yatarım, yarın da yatarım artık geçtiği kadar
sen napıyorsun, nasılsın bitanem. Yolunda mı herşey
Öyleymiş duyduk maşallah gez bakalımYat bol bol kuzum
Ben iyiyim ugrasdur işte gezmelere gidiyorm geliyorm
Kahvaltı yemekti derken midem bayram etti kaç gündür
Ohhhh ne güzelll minooşumm afiyet olsunn, benim yerime de yeYat bol bol kuzum
Ben iyiyim ugrasdur işte gezmelere gidiyorm geliyorm
Kahvaltı yemekti derken midem bayram etti kaç gündür
Öyleymiş duyduk maşallah gez bakalım
O restorant senin bu restorant benmOhhhh ne güzelll minooşumm afiyet olsunn, benim yerime de yeben hiç bişi yiyemiyommm öğğğğğ
nerelere gezmelere gidiyonnn :)
waoowwww bir de babaanne ye var yemez diyordukk, kadın baya baya yiyormuş be gülimO restorant senin bu restorant benm
Babannemiz yemek verdi torun tombalak topladı herkesi götürdü
Yavrum o başkalarına yediriyorwaoowwww bir de babaanne ye var yemez diyordukk, kadın baya baya yiyormuş be gülim
Zaten sinirliyim, gerginim, kompleksliyim şu babaanneyi bana verinYavrum o başkalarına yediriyor
Bize değil çok karışık işler
Ayrimciliklar dehsetler falan filan
Kiz olma oyle olmaEvde kuzu dışarda asla aynen
Evde ki işlerde de hanımına surat asma yanlis anlaşılır diyor mu acaba
Bak bana surat astin çok yanlış anladım hanjmm habern olsun
İnat ve mukemmelliyetci diyince aklıma bir kendim bir de başak burcu geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?