Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turşu suyu denicem casperimm teşekkür ederim ama soğan suyu içemem sanrıımmm

Hee zaten ikizler olmasa akrepten başka seçenek kalmiyodu ama evet yükseleni ikizler olabilir bu çocuğun bak

Ohh keyifler gırla rosscuğm maşallah ye iç gez tabi kiz bebiş doğana kdr acısını çıkar
Hemde nee
Doğmadan yaptım yaptım yapmadım doğunca çok zor
Yaaaa kıyamam.ona ins hiç hasta olmaz
Onlar hasta oldu mi nasıl gulebileceksin ki tabiki suratın asik olir

Canim benim evine git guzlecene dinlen yanında olsaydım da sana tarhana çorbası yapsaydım keşke
Öyle yapcam dilommm
yerimm senii teşekkür ederimm, annemde acılı şehriyeli tavuk suyu çorbası yapmış gidip onu içeceğim bol limonlu üzerine de bal limon falan içerim bir de casper turşu suyu dedi onu da yapayım barii ne yapayımmm 2 gündür bişey yiyemiyorum ekmek atıyorum ağzıma bir lokma ağzımda çevirip çevirip geri çıkarıyorum boğazmdan geçmiyor sanki, boğazım o kadar şiş. mideme bir şey indiği an istifra edesim geliyor direkt çıkarıyorum

Yaaaa kıyamam.ona ins hiç hasta olmaz
Onlar hasta oldu mi nasıl gulebileceksin ki tabiki suratın asik olir
Sorma ya. Adam anlamiyor. Hocam keyfiniz yok saniirim diyor. Evet hocam kiz hasta 1 saat uyku uyudum gozumu acamiyorum diyorum. Anladim ama yine de suratiniz asik olmasin hocam veliler yanlis anlamasin diyor girtlagina yapisacam bi gun hadi hayirlisi

Veliler hiç anne olmamış mı hocam diyeceksin

Künefe istedi canım
İnşaallah hasta olmaz canım
Soğuk algınlığı
Sevgililer gününde oldu cuma geceden beri berbat durumdayımm
ağzımın tadı yok ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum cuma geceden bugüne kadar 2 kilo vermişim 2 günde
Turşu suyu denicem casperimm teşekkür ederim ama soğan suyu içemem sanrıımmm
Geçmiş olsun ponçikçiğim, soğanı iri parçalara doğrayıp üzerine bal gezdirip üstünü kapatıp bekletiyoruz, suyu çıkınca süzüp sabdh akşam bir yemek kaşığı içiyoruz, öyle çok soğan tadı gelmiyor,şekerli bir şey oluyor Ballı olduğu için, biz hasta olunca hep bunu yaparız ve antibiyotik gibi ise yarıyor, çocuklara da bunu yapıyoruz hastane yüzü görmüyoruz maşaallah

Müdür kafayı yemiş o zaman
Ya da hoca bana taktı lafı var ya tam oturdu
Bende diyorum takti bana. Niye benimle ugrasiyosun hocam diyorum. Sana nazim geciyor sen surat asmiyorsun diyor bana
Bir de bu sene gorevlendirme mudur yardimcisi olmam icin baski yapmisti sene basinda. Daha once yaptigim icin tecrubeliymisim. Ucuz yirtmisim resmen iiyiki kabul etmemisim. Bunla ayni odada 7 saat kafayi yerdim ben

Hiç ozlememissin beni
Özlemez olur muyumm güll yüzlüm tabisiii özledimmmm
Çok hastayımm , o yüzden hiç keyfim yok 2 gündür berbat durumdayımm,boğazlarım şiş sesim gitti soğuk algınlığı.
2 gündür ağzıma bir şey koyamadım 1 dilim ekmeği bile ağzımda 20 kere çiğneyip geri çıkarıyorum midem hiç bişey almıyor çok kötüyüm 2 kilo vermişim 2 günde benim gibi yiyen biri düşün

Ayyy canım yaa kusura bakma
Netten buldum resmi de öyle attım
Canım önemli değil, ben bu kurabiyeyi çok severim, bir atımlık kıyr kıyır, işyerinde programlarda kahvaltılarda çıkıyordu oradan biliyorum,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…