- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.881
İmmmm olsa da yesek,sen mi yaptın, canım istedi kız tarifi var mıBunlar da benden tatlımEki Görüntüle 2592030
Turşu suyu denicem casperimm teşekkür ederim ama soğan suyu içemem sanrıımmmSogan icebilirim dersen onu dene. Antibiyotik niyetine iyi gelir. Rendele suyunu sık bir kasik ic. Gunde 3 kere yap bunu. Beni 2 gunde ayaga dikmisti sogan. Bir de gercekten tursu suyu mucize bisey. Aninda rahatlatiyor. Ben kizimi da boyle toparladim. Ihlamur,sogan azicik da tursu suyu icirmistim. Iyi gelmisti bunlar ikimize de.
Hemde neeHee zaten ikizler olmasa akrepten başka seçenek kalmiyoduama evet yükseleni ikizler olabilir bu çocuğun bak
Ohh keyifler gırla rosscuğmmaşallah ye iç gez tabi kiz bebiş doğana kdr acısını çıkar
Yaaaa kıyamam.ona ins hiç hasta olmazSon 1 saattir oksurmedi. Insallah hasta olmaz.
Cok zor atlatiyor cocuk hastaligi. Normal bebelerden daha bi fazla yatiyor. Perperisan ise gidiyorum sonra mudur gereksiziyle takisiyorum suratim asık diye
Dertlendim. Allahiimm ins. Hasta olmaz. Amiin
Kiz ben 1 yasindakine icirdimTurşu suyu denicem casperimm teşekkür ederim ama soğan suyu içemem sanrıımmm
Öyle yapcam dilommmCanim benim evine git guzlecene dinlen yanında olsaydım da sana tarhana çorbası yapsaydım keşke
Sorma ya. Adam anlamiyor. Hocam keyfiniz yok saniirim diyor. Evet hocam kiz hasta 1 saat uyku uyudum gozumu acamiyorum diyorum. Anladim ama yine de suratiniz asik olmasin hocam veliler yanlis anlamasin diyorYaaaa kıyamam.ona ins hiç hasta olmaz
Onlar hasta oldu mi nasıl gulebileceksin ki tabiki suratın asik olir
Veliler hiç anne olmamış mı hocam diyeceksinSorma ya. Adam anlamiyor. Hocam keyfiniz yok saniirim diyor. Evet hocam kiz hasta 1 saat uyku uyudum gozumu acamiyorum diyorum. Anladim ama yine de suratiniz asik olmasin hocam veliler yanlis anlamasin diyorgirtlagina yapisacam bi gun hadi hayirlisi
Ayyy canım yaa kusura bakmaİmmmm olsa da yesek,sen mi yaptın, canım istedi kız tarifi var mı
Dedim ha. Hocam diyorum biliyorlar hasta oldugunu beni her gun arayip kizimi soruyorlar. Anlayisli onlar sen takilma diyorum. Olsun hocam diyorVeliler hiç anne olmamış mı hocam diyeceksin
Müdür kafayı yemiş o zamanDedim ha. Hocam diyorum biliyorlar hasta oldugunu beni her gun arayip kizimi soruyorlar. Anlayisli onlar sen takilma diyorum. Olsun hocam diyor
Hiç ozlememissin beniAşkmmm
Künefe istedi canımAhahah dogru diyosun
Biz bugun bi cikalim dedik. Kocamin cani kunefe istedi. (Bu ara cok aseriyor. Sanirim onu hamile biraktim)
Hava buzdu valla. Alisveris yaptik, kunefe yedik. Kiz azcik oyun alaninda oynadi. Eve geldik. Uyurken 2 kere oksurdukesin hasta olacak cok hassas bu bebe ya
Soğuk algınlığı
Sevgililer gününde oldu cuma geceden beri berbat durumdayımm
ağzımın tadı yok ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum cuma geceden bugüne kadar 2 kilo vermişim 2 günde
Geçmiş olsun ponçikçiğim, soğanı iri parçalara doğrayıp üzerine bal gezdirip üstünü kapatıp bekletiyoruz, suyu çıkınca süzüp sabdh akşam bir yemek kaşığı içiyoruz, öyle çok soğan tadı gelmiyor,şekerli bir şey oluyor Ballı olduğu için, biz hasta olunca hep bunu yaparız ve antibiyotik gibi ise yarıyor, çocuklara da bunu yapıyoruz hastane yüzü görmüyoruz maşaallahTurşu suyu denicem casperimm teşekkür ederim ama soğan suyu içemem sanrıımmm
Bende diyorum takti bana. Niye benimle ugrasiyosun hocam diyorum. Sana nazim geciyor sen surat asmiyorsun diyor banaMüdür kafayı yemiş o zaman
Ya da hoca bana taktı lafı var ya tam oturdu
Özlemez olur muyumm güll yüzlüm tabisiii özledimmmmHiç ozlememissin beni
Oy kiyamamKünefe istedi canım
İnşaallah hasta olmaz canım
Canım önemli değil, ben bu kurabiyeyi çok severim, bir atımlık kıyr kıyır, işyerinde programlarda kahvaltılarda çıkıyordu oradan biliyorum,Ayyy canım yaa kusura bakma
Netten buldum resmi de öyle attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?