- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.921
Şimdi burda deşifre olmak istemiyirmZaten sinirliyim, gerginim, kompleksliyim şu babaanneyi bana verin
Çok iyi olmuş canım gezmek iyidir
Nihalim nabion
Bu hafta sonu öyle geçti
İnat bnm göbek adım da insnlarda da gidip surat asma dememKiz olma oyle olmaYemin olsun 5 aydir sitkim siyrildi adamdan sen bunun gibi olma
Bebiş tekmeliyorÇok iyi olmuş canım gezmek iyidir❤❤
Ben de temizlik yaptım biraz. Annemler geldi. Oturuyoruzsen napiuorsun bebiş nasıl
Yatlar, katlar, villalar, yazlıklar, kışlıklar diyorsun yaniŞimdi burda deşifre olmak istemiyirm
Neleei var neleri
Skandalın skandalıYatlar, katlar, villalar, yazlıklar, kışlıklar diyorsun yani
Allah rahmet eylesin,Bizim de bina da cenaze var yarım saatten oraya inicez konu komşu toplanip,sonra eve gelip bı kahve yapmak istiyorum kendine
Annenin bicok hastaligi hamilelikte duzeliyormus organlar filan bunu bende duymustum da bende gribe yakalanmistim 15 gunde gecmemisti dahiliyenin verdigi ilaci kadin dogumcum onermedi icememistim fena sarmisti insallah seninki cabuk geceraah yaa
ben şey duymuştum hamileyken hastalandığımızda veya yaralandığımız da bebek anne karnında hızla iyileşmen için kök hücre salgılarmış ben bunu öğrendiğimde hamileydim ve grip olmuştum 2 gün içinde geçmişti öyle şaşırmıştım ve duygulanmıştım ki.. Mevlam ne mucizeler yaratıyor.. bebeğimiz daha anne karnındayken neler yapabiliyor hayran kalmıştım
Agzinin tadi kacmistir en sevdgn sey bile guzel gelmez smdi istirahat et bol bol sicak seylerler filan atlatirsn insallah 3 gun zor sonrasi dha hafifler gecms olsnÖyle yapcam dilommm
yerimm senii teşekkür ederimm, annemde acılı şehriyeli tavuk suyu çorbası yapmış gidip onu içeceğim bol limonlu üzerine de bal limon falan içerim bir de casper turşu suyu dedi onu da yapayım barii ne yapayımmm 2 gündür bişey yiyemiyorum ekmek atıyorum ağzıma bir lokma ağzımda çevirip çevirip geri çıkarıyorum boğazmdan geçmiyor sanki, boğazım o kadar şiş. mideme bir şey indiği an istifra edesim geliyor direkt çıkarıyorum
Caktirmiyo bide kendi yapmis gbiiiAyyy canım yaa kusura bakma
Netten buldum resmi de öyle attım
Eki Görüntüle 2592066Caktirmiyo bide kendi yapmis gbiii
Ben de hamileliğimin başlarında grip, sinüzit olmuştum ve çok uzun süre geçmemişti, burda yazmıştım hatta, haftalarca geçmemişti, 5aylik hamileyken de sesim kısıldı iki gün hiç sesim çıkmıyordu,Annenin bicok hastaligi hamilelikte duzeliyormus organlar filan bunu bende duymustum da bende gribe yakalanmistim 15 gunde gecmemisti dahiliyenin verdigi ilaci kadin dogumcum onermedi icememistim fena sarmisti insallah seninki cabuk gecerponcikvegece 14 subat fena geldi sana he
Kendileri benm.babannem olur ama bizde daha o kapılara dayanamadık ve dilosByNkoaLa anlat neler yaptın kim bu zengin babanne nerde bu zengin cemiyet kapılarına dayanayim siz beni soğuk geceeeeedeeee kapiya koyup beni sokaklarda mendil sattiran yoksul Suriyeli bir aile almış diyim
Ben olaydım dayanirdimKendileri benm.babannem olur ama bizde daha o kapılara dayanamadık ve dilos
AhahahahhahahaBen olaydım dayanirdimbulmuşum böyle çıtır zengünnn babinniyii
Babinniii dolma dolmaaaa bak böyle torun bulunmaz babannii elden ayaktan düşürmesin rossumun kucağında bulun kendini babbiniimmmmAhahahahhahaha
Amaaaan bize karşı dolduruyorlar dilosum
Bizi aslında hepsinden çok seviyor ama engel oluyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?