Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar ,selam vermeden direk dalış yaptım,
Sabah çocukların kahvaltısını yaptırıp okula gönderip tekrar yatağa attım kendimi, 10,30 da kalktım ama karnım zil çalıyor, kendime iki büyük tost yaptım yedim, şimdi de çay içiyorum kekle,
Nescafe yapacağım galiba,
Bu arada son n iki haftadır kilo almamışım, küsurati saymazsak 12 sayarsak 12,5 kiloyla doğuma gidiyorum inşaallah

Annenin bicok hastaligi hamilelikte duzeliyormus organlar filan bunu bende duymustum da bende gribe yakalanmistim 15 gunde gecmemisti dahiliyenin verdigi ilaci kadin dogumcum onermedi icememistim fena sarmisti insallah seninki cabuk gecer poncikvegece 14 subat fena geldi sana he

Agzinin tadi kacmistir en sevdgn sey bile guzel gelmez smdi istirahat et bol bol sicak seylerler filan atlatirsn insallah 3 gun zor sonrasi dha hafifler gecms olsn

Ben de hamileliğimin başlarında grip, sinüzit olmuştum ve çok uzun süre geçmemişti, burda yazmıştım hatta, haftalarca geçmemişti, 5aylik hamileyken de sesim kısıldı iki gün hiç sesim çıkmıyordu,

ByNkoaLa anlat neler yaptın kim bu zengin babanne nerde bu zengin cemiyet kapılarına dayanayim siz beni soğuk geceeeeedeeee kapiya koyup beni sokaklarda mendil sattiran yoksul Suriyeli bir aile almış diyim
Kendileri benm.babannem olur ama bizde daha o kapılara dayanamadık ve dilos

Ahahahahhahaha
Amaaaan bize karşı dolduruyorlar dilosum

Bizi aslında hepsinden çok seviyor ama engel oluyorlar :)
Babinniii dolma dolmaaaa bak böyle torun bulunmaz babannii elden ayaktan düşürmesin rossumun kucağında bulun kendini babbiniimmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…