- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.861
ooff çayla da ne iyi giderBunlar da benden tatlımEki Görüntüle 2592030
ponçiğim geçmiş olsun soğuk algınlığımıDiloşum çok hastayım
Soğuk algınlığıYaaa neyin var aşkımgeçmiş olsun fıstığım
Canimin içi geçmiş olsun fıstığım benimSoğuk algınlığı
Sevgililer gününde oldu cuma geceden beri berbat durumdayımm
ağzımın tadı yok ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum cuma geceden bugüne kadar 2 kilo vermişim 2 günde
Evet imzoşumm çok fenayımm valla bildiğin gibi değill berbat durumdayımponçiğim geçmiş olsun soğuk algınlığımı
valla öle görünüyorNazarmı değdi size kızlar bugün hiç kimse iyi değil gibi
Dinlenseydin kuzum iştemisinEvet imzoşumm çok fenayımm valla bildiğin gibi değill berbat durumdayım
aah yaaEvet imzoşumm çok fenayımm valla bildiğin gibi değill berbat durumdayım
canim benim çok geçmiş olsun yemegini ye bak bebiş de yemek istiyordur annesi...Soğuk algınlığı
Sevgililer gününde oldu cuma geceden beri berbat durumdayımm
ağzımın tadı yok ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum cuma geceden bugüne kadar 2 kilo vermişim 2 günde
Teşekkür ederim Dilommm yaaaCanimin içi geçmiş olsun fıstığım benimüzüldüm bak
Gecmis olsun poncigim. Ihlamur ic doktorun izin verirse. Bir de salgam ve tursu suyu cok iyi gelir bak. Mecbur evde iyilestireceksin kendiniEvet imzoşumm çok fenayımm valla bildiğin gibi değill berbat durumdayım
Geldim çıkacağım birazdan diloşum duracak gibi değilim, sabahtan bi toplantım vardı. Gelmem gerekiyordu 1 saate çıkıp dönücem eve inşallahDinlenseydin kuzum iştemisin
Teşekkür ederim casperimm, sağolasınnn.Gecmis olsun poncigim. Ihlamur ic doktorun izin verirse. Bir de salgam ve tursu suyu cok iyi gelir bak. Mecbur evde iyilestireceksin kendini
Teşekkürler migicimmmcanim benim çok geçmiş olsun yemegini ye bak bebiş de yemek istiyordur annesi...
aç birakma kuzucuğunu..
bu günlerde kimseye iyi gelmedi ya..
Canim benim evine git guzlecene dinlen yanında olsaydım da sana tarhana çorbası yapsaydım keşkeGeldim çıkacağım birazdan diloşum duracak gibi değilim, sabahtan bi toplantım vardı. Gelmem gerekiyordu 1 saate çıkıp dönücem eve inşallah
Sogan icebilirim dersen onu dene. Antibiyotik niyetine iyi gelir. Rendele suyunu sık bir kasik ic. Gunde 3 kere yap bunu. Beni 2 gunde ayaga dikmisti sogan. Bir de gercekten tursu suyu mucize bisey. Aninda rahatlatiyor. Ben kizimi da boyle toparladim. Ihlamur,sogan azicik da tursu suyu icirmistim. Iyi gelmisti bunlar ikimize de.Teşekkür ederim casperimm, sağolasınnn.
Yapacağım artık bir şeyler ballı süt işte limon bal sıcak su bakcam bi şekildeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?