Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa neyin var aşkım geçmiş olsun fıstığım
Soğuk algınlığı
Sevgililer gününde oldu cuma geceden beri berbat durumdayımm
ağzımın tadı yok ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum cuma geceden bugüne kadar 2 kilo vermişim 2 günde

Soğuk algınlığı
ağzımın tadı yok ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum cuma geceden bugüne kadar 2 kilo vermişim 2 günde
Canimin içi geçmiş olsun fıstığım benim üzüldüm bak

Evet imzoşumm çok fenayımm valla bildiğin gibi değill berbat durumdayım
aah yaa
ben şey duymuştum hamileyken hastalandığımızda veya yaralandığımız da bebek anne karnında hızla iyileşmen için kök hücre salgılarmış ben bunu öğrendiğimde hamileydim ve grip olmuştum 2 gün içinde geçmişti öyle şaşırmıştım ve duygulanmıştım ki.. Mevlam ne mucizeler yaratıyor.. bebeğimiz daha anne karnındayken neler yapabiliyor hayran kalmıştım

Soğuk algınlığı
canim benim çok geçmiş olsun yemegini ye bak bebiş de yemek istiyordur annesi...
aç birakma kuzucuğunu..
bu günlerde kimseye iyi gelmedi ya..

Evet imzoşumm çok fenayımm valla bildiğin gibi değill berbat durumdayım
Gecmis olsun poncigim. Ihlamur ic doktorun izin verirse. Bir de salgam ve tursu suyu cok iyi gelir bak. Mecbur evde iyilestireceksin kendini

Gecmis olsun poncigim. Ihlamur ic doktorun izin verirse. Bir de salgam ve tursu suyu cok iyi gelir bak. Mecbur evde iyilestireceksin kendini
Teşekkür ederim casperimm, sağolasınnn.
Yapacağım artık bir şeyler ballı süt işte limon bal sıcak su bakcam bi şekildeee

Geldim çıkacağım birazdan diloşum duracak gibi değilim, sabahtan bi toplantım vardı. Gelmem gerekiyordu 1 saate çıkıp dönücem eve inşallah
Canim benim evine git guzlecene dinlen yanında olsaydım da sana tarhana çorbası yapsaydım keşke

Teşekkür ederim casperimm, sağolasınnn.
Yapacağım artık bir şeyler ballı süt işte limon bal sıcak su bakcam bi şekildeee
Sogan icebilirim dersen onu dene. Antibiyotik niyetine iyi gelir. Rendele suyunu sık bir kasik ic. Gunde 3 kere yap bunu. Beni 2 gunde ayaga dikmisti sogan. Bir de gercekten tursu suyu mucize bisey. Aninda rahatlatiyor. Ben kizimi da boyle toparladim. Ihlamur,sogan azicik da tursu suyu icirmistim. Iyi gelmisti bunlar ikimize de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…