Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende plan tutturmaya çalıştım eve gelince direk yataga atasim geliyor hiç bişey yapmak istemiyorum.
Planli yaparsan her şey tıkır tıkır gidiyor, benin her gün yapacaklarım belli, görev edinince yorgun dahi olsan enerji geliyor,

aynı hemen hemen..
2 dolmuş degiştiriyorum..
küçük bir ildeyim.. evim işyerim uzak..
bide çocuklariniz kim bakiyor?
Çocuklar küçükken kurumun kresine gidiyordu, kızım ancokulu ve ilkokulu işyerime yakın okullarda okudu, o ara oğlum kresteydi, hep birlikte gidip geldik,
Bu sene biri ilkokula diğeri orta okula başladı, kizim mahalledeki yakın okulda sabah gidip saat 2 gibi geliyor,
Oğlumda biraz daha uzak bir okulda servisle gidip geliyor sabah gidip 3 te geliyo yakın olan okul yarım gün bir de öğlenci olacaktı, öğlene kadar evde tek kalamaz diye biraz daha uzak olan okula tam gün diye verdik

aynı hemen hemen..
2 dolmuş degiştiriyorum..
küçük bir ildeyim.. evim işyerim uzak..
bide çocuklariniz kim bakiyor?
İşin nasıl, hangi birimde çalışıyorsun ne mezunusun,
Ben önlisans muhasebe mezunu olarak başladım, işe başlayınca işletmeyle lisans tamamladım, muhasebe biriminde çalışıyordum, 2-3 senedir de satınalma biriminde çalışıyorum

önlisans tekstil mezunuyum..
aöf kamu yönetimi okuyorum son senem
aslında aöfe girmek istemedim ailem bi gir oku dediler girdim nedense isteksizdim ve 7 sene uzattım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben altlı üstlü oturuyorum kaynanamla.
ne dezavantaji nede avantaji görüyorum.

Planli yaparsan her şey tıkır tıkır gidiyor, benin her gün yapacaklarım belli, görev edinince yorgun dahi olsan enerji geliyor,
ben onu yapardim baya saldim...:/
başa dönmek zor bunu bi alışmam lazim..
minimal yaşam ve verimli rutin topiğinde bakarak yapardim .. orda da çalıışp işlerini planlı yapıyolar.
insan biraz olsun salmak istiyor
ama haftalık yemek listesini boşvermem.

Kızına bakmıyor mu kvden
zaten onlar bakiyor.
sürekli gidiyor babaannemee gitçeeeemmm.
yavrum babannen uyuyor diyorum.
yok uyumuyor diyor..
bende gönderiyorum kapıyı açiyor uykulu hali ..
bana kızıyor diyor ki biz uyuyoruz...
kızım da babaannesine bakiyor öle şaşkınlıkla.. sonra iniyoz beraber..
gene 5 dk sonra aynı..
varya çok zorluyor beni.
gidip de beni babaannesine şikayet ediyor annem beni kızıyor felan..
bi sürü şey sölüyor uyanik..
gerçekten zor.
kaynanam çocuk işleri fena karıışr he derim..
eksiğini arar sürekli bu beni sinir eder.

İyim kuzum oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Kızım gece ateşlendi onu sağlık ocağına götürcem
@poncikvegece tatlım geçmiş olsun
Casper25 nasılsın aslanım kaplanım koçum
Iyiyim limonsuzum. Okuldan geldim kizi bakicidan aldim simdi. Gonlunu eylemeye caliisiyorum. Nazlaniyor bana agzini yedigimin usagi
Sen napiyosun? Gecmis olsun kuzucuga. Onemli bisey yoktur insallah

Iyiyim limonsuzum. Okuldan geldim kizi bakicidan aldim simdi. Gonlunu eylemeye caliisiyorum. Nazlaniyor bana agzini yedigimin usagi
Sen napiyosun? Gecmis olsun kuzucuga. Onemli bisey yoktur insallah
Ağzını yediğimin uşağısende kelimeler bitmiyor
Sağol canım. Ateşi çıkıyor işte doktora gidicez eşim gelince.

Artik anlayacak yasta onlar uyuyor gidemeyiz de cikarma bence gnduz de onlar bakiyormus diger vakitlerde onlar da dinlenmek ister hakli olarak

Ağzını yediğimin uşağısende kelimeler bitmiyor
Sağol canım. Ateşi çıkıyor işte doktora gidicez eşim gelince.
Gecmis olsunn kuzum. Aman dikkat su kisi bi atlatsaydik. Diken ustundeyiz hepiimiz vallahi
Ben onu ne kelimeler seviyorum bi duysan esim sen kafayi cocukla yemissin diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…