- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.961
Gidiş gelişin nasıl, kaç dk sürüyor ev iş arası, ben 5 te işten çıkıp 6 da ancak gelebiliyorum,bende plan tutturmaya çalıştım eve gelince direk yataga atasim geliyor hiç bişey yapmak istemiyorum.
Geçmiş olsun, iki çocuk mu var sende maşaallah, kızın kaç yaşındaİyim kuzum oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Kızım gece ateşlendi onu sağlık ocağına götürcem
@poncikvegece tatlım geçmiş olsun
Casper25 nasılsın aslanım kaplanım koçum
aynı hemen hemen..Gidiş gelişin nasıl, kaç dk sürüyor ev iş arası, ben 5 te işten çıkıp 6 da ancak gelebiliyorum,
Planli yaparsan her şey tıkır tıkır gidiyor, benin her gün yapacaklarım belli, görev edinince yorgun dahi olsan enerji geliyor,bende plan tutturmaya çalıştım eve gelince direk yataga atasim geliyor hiç bişey yapmak istemiyorum.
Çocuklar küçükken kurumun kresine gidiyordu, kızım ancokulu ve ilkokulu işyerime yakın okullarda okudu, o ara oğlum kresteydi, hep birlikte gidip geldik,aynı hemen hemen..
2 dolmuş degiştiriyorum..
küçük bir ildeyim.. evim işyerim uzak..
bide çocuklariniz kim bakiyor?
İşin nasıl, hangi birimde çalışıyorsun ne mezunusun,aynı hemen hemen..
2 dolmuş degiştiriyorum..
küçük bir ildeyim.. evim işyerim uzak..
bide çocuklariniz kim bakiyor?
önlisans tekstil mezunuyum..İşin nasıl, hangi birimde çalışıyorsun ne mezunusun,
Ben önlisans muhasebe mezunu olarak başladım, işe başlayınca işletmeyle lisans tamamladım, muhasebe biriminde çalışıyordum, 2-3 senedir de satınalma biriminde çalışıyorum
ben altlı üstlü oturuyorum kaynanamla.Çocuklar küçükken kurumun kresine gidiyordu, kızım ancokulu ve ilkokulu işyerime yakın okullarda okudu, o ara oğlum kresteydi, hep birlikte gidip geldik,
Bu sene biri ilkokula diğeri orta okula başladı, kizim mahalledeki yakın okulda sabah gidip saat 2 gibi geliyor,
Oğlumda biraz daha uzak bir okulda servisle gidip geliyor sabah gidip 3 te geliyo yakın olan okul yarım gün bir de öğlenci olacaktı, öğlene kadar evde tek kalamaz diye biraz daha uzak olan okula tam gün diye verdik
ben onu yapardim baya saldim...:/Planli yaparsan her şey tıkır tıkır gidiyor, benin her gün yapacaklarım belli, görev edinince yorgun dahi olsan enerji geliyor,
Sağol balım. Arada çıkıyor yine ateşi
Sağol canımgeçmiş olsun limonum...
Sağol canım evet ikiGeçmiş olsun, iki çocuk mu var sende maşaallah, kızın kaç yaşında
Kızına bakmıyor mu kvdenben altlı üstlü oturuyorum kaynanamla.
ne dezavantaji nede avantaji görüyorum.
çok geçmiş olsun canım bolbol yat dinlenponçiğim geçmiş olsun soğuk algınlığımı
zaten onlar bakiyor.Kızına bakmıyor mu kvden
Iyiyim limonsuzum.İyim kuzum oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Kızım gece ateşlendi onu sağlık ocağına götürcem
@poncikvegece tatlım geçmiş olsun
Casper25 nasılsın aslanım kaplanım koçum
Ağzını yediğimin uşağıIyiyim limonsuzum.Okuldan geldim kizi bakicidan aldim simdi. Gonlunu eylemeye caliisiyorum. Nazlaniyor bana agzini yedigimin usagi
Sen napiyosun? Gecmis olsun kuzucuga. Onemli bisey yoktur insallah
Artik anlayacak yasta onlar uyuyor gidemeyiz de cikarma bence gnduz de onlar bakiyormus diger vakitlerde onlar da dinlenmek ister hakli olarakzaten onlar bakiyor.
sürekli gidiyor babaannemee gitçeeeemmm.
yavrum babannen uyuyor diyorum.
yok uyumuyor diyor..
bende gönderiyorum kapıyı açiyor uykulu hali ..
bana kızıyor diyor ki biz uyuyoruz...
kızım da babaannesine bakiyor öle şaşkınlıkla.. sonra iniyoz beraber..
gene 5 dk sonra aynı..
varya çok zorluyor beni.
gidip de beni babaannesine şikayet ediyor annem beni kızıyor felan..
bi sürü şey sölüyor uyanik..
gerçekten zor.
kaynanam çocuk işleri fena karıışr he derim..
eksiğini arar sürekli bu beni sinir eder.
Gecmis olsun canimAğzını yediğimin uşağısende kelimeler bitmiyor
Sağol canım. Ateşi çıkıyor işte doktora gidicez eşim gelince.
Gecmis olsunn kuzum. Aman dikkat su kisi bi atlatsaydik. Diken ustundeyiz hepiimiz vallahiAğzını yediğimin uşağısende kelimeler bitmiyor
Sağol canım. Ateşi çıkıyor işte doktora gidicez eşim gelince.
Bende çok vahşi seviyorumGecmis olsunn kuzum. Aman dikkat su kisi bi atlatsaydik. Diken ustundeyiz hepiimiz vallahi
Ben onu ne kelimeler seviyorum bi duysanesim sen kafayi cocukla yemissin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?