- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.001
Ne güzel iyi dinlemelerBende iyiyim cnm
Uzandım artık yorugunum TV keyfi şimdi
Sağol canım sana da afiyet olsunNe güzel iyi dinlemeler
Ben de çay demlicem kendime, bizimkiler yatar birazdan,tek tabanca takılacağım
Oyle de islerine gelmeyiveriyor bazi seyler o yuzden bazende acikca istemek iyidir bosverTeşekkür ederim canım, o senin güzelliğin, ben sok oldum eşimden böyle bir şey hiç beklemiyordum
Bilezik için söz verdi, doğum için istedim, bir kaç ay sonrası için söz dedi, bu ay alamicak galiba, ben söylemeden kendisinin düşünüp almasi gerekiyor aslında
Biz de simdi iciyoruz caya susadim resmen bugun .Ne güzel iyi dinlemeler
Ben de çay demlicem kendime, bizimkiler yatar birazdan,tek tabanca takılacağım
Aynen canım, oğlumda bir bilezik almıştı , sıkıştığımiz bir dönem bozdurduk, yine kendine yarıcak yani,Oyle de islerine gelmeyiveriyor bazi seyler o yuzden bazende acikca istemek iyidir bosver
Ben sabah ve akşam demleyip tek başıma içiyorum her günBiz de simdi iciyoruz caya susadim resmen bugun .
Sonunda kavustuk
Kızım da kek kurabiye yapmaya meraklı, bugün kurabiye yapayım dedi, ıslak kurabiye yaptırdım,Biz de simdi iciyoruz caya susadim resmen bugun .
Sonunda kavustuk
Biz de almistik malum hic takamadan dugun altinlarm ev pesinatina vermistim hevesm vardi isten ayrilinca almistim kiz dogunca peki noldu kaybettim ya da caldirdm hala icimdedir 2 sene oldu yokk cikmadi bi yerdenAynen canım, oğlumda bir bilezik almıştı , sıkıştığımiz bir dönem bozdurduk, yine kendine yarıcak yani,
Sagol bitanem portakalli revani yaptim kakaolu seyleri pek sevmiyorlar annem ve yengemle teyzeme gidecegiz de .Kızım da kek kurabiye yapmaya meraklı, bugün kurabiye yapayım dedi, ıslak kurabiye yaptırdım,
Daha acemi, basinda bekliyorum yardım ediyorum ben de,
bir de oğlumla bime gidip malzeme alıp geldiler üşenmeden,
Sen de bugün ne götürsem diye soruyordun, ıslak kurabiye götürebilirsin
Ben sabah demlemiyorum ya cayciyim ama tek basimayjen demlemem cok cok cnm ister temizlige baslarm filan o seklde demlerm ama aksam esimle ya cay ya kahve iceriz mutlaka ... bir kahve de gunduz tek icerim gerci tek degil kizim a da kahve yani su bardagyla su veriyorum kahve iciyoruz birlikte diyorBen sabah ve akşam demleyip tek başıma içiyorum her gün
Afiyyet olsun canım
Canım eziyetleri de var elbet, ben bu ara çok stresliyim, onlar da çok gürültü yapıyor,evde bir oraya bir buraya koşup duruyorlar, sürekli birbirlerini şikayet ediyorlar, çok bağırıyorum ben de, sonra da pişman oluyorum,Sagol bitanem portakalli revani yaptim kakaolu seyleri pek sevmiyorlar annem ve yengemle teyzeme gidecegiz de .
Ne guzel yapmis masallah ellerine saglik yaa bende gorurmuyum bugunleri ... kizim smdiden bana yardm etmeyi cok seviyor ama insallah buyuynce de boyle olur . Bu bebwgi buyuturken cok rahat mutlu buyuteceksin gbi mehlika ... kizinda oglun da cok rahata ermisler artk sukur sana eziyetleri yok gbi ...
Eline sağlık çok güzel görünüyor, damak zevklerine göre yapman iyi olmuşBen sabah demlemiyorum ya cayciyim ama tek basimayjen demlemem cok cok cnm ister temizlige baslarm filan o seklde demlerm ama aksam esimle ya cay ya kahve iceriz mutlaka ... bir kahve de gunduz tek icerim gerci tek degil kizim a da kahve yani su bardagyla su veriyorum kahve iciyoruz birlikte diyor
Bu da benim revanim K Kendinisevenbirii etiketle beni diuordun ne yapacagmi merak etmstn buyur
Eki Görüntüle 2592337
Masallah yaa ne tatli bi tabloo... kucuk cocuk kadr eziyetleri yok demek istedm cnm yoksa evlendirsen bile anaysan aklin cocugunda olurCanım eziyetleri de var elbet, ben bu ara çok stresliyim, onlar da çok gürültü yapıyor,evde bir oraya bir buraya koşup duruyorlar, sürekli birbirlerini şikayet ediyorlar, çok bağırıyorum ben de, sonra da pişman oluyorum,
Kızım ev işi yapmayı pek sevmiyor ama mutfak konusunda çok meraklı, ben de yavaş yavaş öğretiyorum,
Geçen gün kek yaptırdım, bugün kendi istedi anne internetten bakım yapim diye, internetten bakıp malzemeleri not aldı,
Ben de yardımcı oldum, oğlumla ikisi şekil verdi
Sen de götürsün canım o günleri
Yani kek bile yapsam kakaosuz yapacaktm secenek daralinca zor oluyor bu iyi oldu sabaha kadsr da ellenmeyecek serbetini iyi aliyor bu seklde gecenlerde gorumcelerime yaptim buyuk borcamda gorumcemn biri hayatmda yedigim en guzrl revaniydi dediEline sağlık çok güzel görünüyor, damak zevklerine göre yapman iyi olmuş
Aynen küçük çocuk gibi değiller tabi, kendileri herseylerini yapıyorlar artık, kizim banyosunu kendi yapmaya başlıyor yavaş yavaş,Masallah yaa ne tatli bi tabloo... kucuk cocuk kadr eziyetleri yok demek istedm cnm yoksa evlendirsen bile anaysan aklin cocugunda olur
Burdayım canımBurdaysan kizimi gostereymmi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?