Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyle de islerine gelmeyiveriyor bazi seyler o yuzden bazende acikca istemek iyidir bosver

Biz de simdi iciyoruz caya susadim resmen bugun .
Sonunda kavustuk
Kızım da kek kurabiye yapmaya meraklı, bugün kurabiye yapayım dedi, ıslak kurabiye yaptırdım,
Daha acemi, basinda bekliyorum yardım ediyorum ben de,
bir de oğlumla bime gidip malzeme alıp geldiler üşenmeden,
Sen de bugün ne götürsem diye soruyordun, ıslak kurabiye götürebilirsin

Eklentiler

• IMG_20200217_182033.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 25
Aynen canım, oğlumda bir bilezik almıştı , sıkıştığımiz bir dönem bozdurduk, yine kendine yarıcak yani,
Biz de almistik malum hic takamadan dugun altinlarm ev pesinatina vermistim hevesm vardi isten ayrilinca almistim kiz dogunca peki noldu kaybettim ya da caldirdm hala icimdedir 2 sene oldu yokk cikmadi bi yerden

Sagol bitanem portakalli revani yaptim kakaolu seyleri pek sevmiyorlar annem ve yengemle teyzeme gidecegiz de .

Ne guzel yapmis masallah ellerine saglik yaa bende gorurmuyum bugunleri ... kizim smdiden bana yardm etmeyi cok seviyor ama insallah buyuynce de boyle olur . Bu bebwgi buyuturken cok rahat mutlu buyuteceksin gbi mehlika ... kizinda oglun da cok rahata ermisler artk sukur sana eziyetleri yok gbi ...

Ben sabah ve akşam demleyip tek başıma içiyorum her gün
Afiyyet olsun canım
Ben sabah demlemiyorum ya cayciyim ama tek basimayjen demlemem cok cok cnm ister temizlige baslarm filan o seklde demlerm ama aksam esimle ya cay ya kahve iceriz mutlaka ... bir kahve de gunduz tek icerim gerci tek degil kizim a da kahve yani su bardagyla su veriyorum kahve iciyoruz birlikte diyor

Bu da benim revanim K Kendinisevenbirii etiketle beni diuordun ne yapacagmi merak etmstn buyur

Canım eziyetleri de var elbet, ben bu ara çok stresliyim, onlar da çok gürültü yapıyor,evde bir oraya bir buraya koşup duruyorlar, sürekli birbirlerini şikayet ediyorlar, çok bağırıyorum ben de, sonra da pişman oluyorum,
Kızım ev işi yapmayı pek sevmiyor ama mutfak konusunda çok meraklı, ben de yavaş yavaş öğretiyorum,
Geçen gün kek yaptırdım, bugün kendi istedi anne internetten bakım yapim diye, internetten bakıp malzemeleri not aldı,
Ben de yardımcı oldum, oğlumla ikisi şekil verdi
Sen de götürsün canım o günleri

Eline sağlık çok güzel görünüyor, damak zevklerine göre yapman iyi olmuş

Masallah yaa ne tatli bi tabloo... kucuk cocuk kadr eziyetleri yok demek istedm cnm yoksa evlendirsen bile anaysan aklin cocugunda olur

Eline sağlık çok güzel görünüyor, damak zevklerine göre yapman iyi olmuş
Yani kek bile yapsam kakaosuz yapacaktm secenek daralinca zor oluyor bu iyi oldu sabaha kadsr da ellenmeyecek serbetini iyi aliyor bu seklde gecenlerde gorumcelerime yaptim buyuk borcamda gorumcemn biri hayatmda yedigim en guzrl revaniydi dedi benim koltukLr kabardi tabi digeri de tarif aldi cok begendi . Yaz mevsimi asla yapmam revani portakalli yapinca sevip yiyebliyorum

Masallah yaa ne tatli bi tabloo... kucuk cocuk kadr eziyetleri yok demek istedm cnm yoksa evlendirsen bile anaysan aklin cocugunda olur
Aynen küçük çocuk gibi değiller tabi, kendileri herseylerini yapıyorlar artık, kizim banyosunu kendi yapmaya başlıyor yavaş yavaş,
Bebek olunca da faydalari olur muhtemelen,onu getir bunu getir diyince yaparlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…