- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.178
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.981
Sağol tatlımGecmis olsun canim
Yazik ayol bebelerimizeBende çok vahşi seviyorumyeğenim senin çocuklarına acıyorum diyor
çaydaşımm çok geçmiş olsun çocuklar hiç hasta olmasa keşkeİyim kuzum oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Kızım gece ateşlendi onu sağlık ocağına götürcem
@poncikvegece tatlım geçmiş olsun
Casper25 nasılsın aslanım kaplanım koçum
Çocuğuna bakmasi iyi aslında, yoksa ya bakıcı ya da kreş ayarlaman gerekirdi, ben çocuğuna annesi kaynanası bakanlari şanslı görüyorum, yabancıda değil en azındanzaten onlar bakiyor.
sürekli gidiyor babaannemee gitçeeeemmm.
yavrum babannen uyuyor diyorum.
yok uyumuyor diyor..
bende gönderiyorum kapıyı açiyor uykulu hali ..
bana kızıyor diyor ki biz uyuyoruz...
kızım da babaannesine bakiyor öle şaşkınlıkla.. sonra iniyoz beraber..
gene 5 dk sonra aynı..
varya çok zorluyor beni.
gidip de beni babaannesine şikayet ediyor annem beni kızıyor felan..
bi sürü şey sölüyor uyanik..
gerçekten zor.
kaynanam çocuk işleri fena karıışr he derim..
eksiğini arar sürekli bu beni sinir eder.
Tabi dinlenmek onlarin hakkı. bende çikartmayalim dedim yok bagiriyor ağlıyor kapıyı dikliyor:/Artik anlayacak yasta onlar uyuyor gidemeyiz de cikarma bence gnduz de onlar bakiyormus diger vakitlerde onlar da dinlenmek ister hakli olarak
anneme de birakiyorum sanirim iki gün isteyecekler onlar kesin..Çocuğuna bakmasi iyi aslında, yoksa ya bakıcı ya da kreş ayarlaman gerekirdi, ben çocuğuna annesi kaynanası bakanlari şanslı görüyorum, yabancıda değil en azından
Evet canım çok şükürBebiş tekmeliyor
Büyüyor çok şükür kuzummm :)
Ohhh miss gbi anne gbisi yok valla
Canım petibor biskuviden yada kekten truff yapıp goturebilirsin renkli şekerlerle süsleyipK Kendinisevenbirii yarn teyzeme gidecegm giderken goturmeye bisey yapmak istiyorjm bugunden bana fikir verirmis in tatlimm ... gecen sefer portakalli kek yapmstm elmali kurabiye yapmistim. Degisik bayatlamayacak bisey istiyorim ama ne bende blmiyorum
Sagol cnm bakim dha karar veremdm biseye . Ben oyle agir olmayacak bi kapta anca goturebilirim yanmda minnos kizla bide kis mevsimi montla kaba kaba oluyoruz mnbste kucak kucagaCanım petibor biskuviden yada kekten truff yapıp goturebilirsin renkli şekerlerle süsleyipben arkadaşlarıma fln oturma olduğunda illa bı çeşit yapar götürürüm, genelde de cikolatali toplardan isterler benden :) bende aynalı Gold tepsim var, yapar onun içine dizerim,tül flnla da tepsiyi süsler kapatır satın alınmış gibi yaparım resmen öyle götürürüm bayılırlar sende öyle deneyebilirsin bence hem bayatlama olmuyor onlarda
Bak ben şöyle yapıp götürüyorum Gold aynalı tepside çok şık duruyor ama
Eki Görüntüle 2592163
Eki Görüntüle 2592165
Doğrudur canım en basit kek olur işte saklama kabına koyar götürürsün yada poğaça fln karar verince bize de yaz merak ederimSagol cnm bakim dha karar veremdm biseye . Ben oyle agir olmayacak bi kapta anca goturebilirim yanmda minnos kizla bide kis mevsimi montla kaba kaba oluyoruz mnbste kucak kucaga
Eve koca bir sepet çiçekle gelip kapının önüne koyup ayakkabılıgi düşürmüşler gelde bak diyerek beni kapıya götürerek sürpriz yapan eşim ☺
Vaaayy mehloss gönlünü almayı iyi biliyor senin beyÇiçek alarak bilezikten yirtamicak tabisi, bileziği de almasi gerekiyor,doğum hediyesi olarak
Aynen hic taviz verme ...Çiçek alarak bilezikten yirtamicak tabisi, bileziği de almasi gerekiyor,doğum hediyesi olarak
Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin, ben sok oldum eşimden böyle bir şey hiç beklemiyordumDoğrudur canım en basit kek olur işte saklama kabına koyar götürürsün yada poğaça fln karar verince bize de yaz merak ederim
Vaaayy mehloss gönlünü almayı iyi biliyor senin beyaferin valla çok iyi etmiş bak ne güzel geçte olsa düşünmüş :) çiçekler de senin gibi çok güzeller canım bileziği de aldır tabi bı çiçekle kandırmasın
Bilezik için söz verdi, doğum için istedim, bir kaç ay sonrası için söz dedi, bu ay alamicak galiba, ben söylemeden kendisinin düşünüp almasi gerekiyor aslındaAynen hic taviz verme ...
Ses ses, sesim gelir mü
İyiyim canım sen nasılsın, takılıyorum öyleGeliyürr☺☺☺☺
Nasılsın mehlikacim
Bende iyiyim cnmİyiyim canım sen nasılsın, takılıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?