Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğuna bakmasi iyi aslında, yoksa ya bakıcı ya da kreş ayarlaman gerekirdi, ben çocuğuna annesi kaynanası bakanlari şanslı görüyorum, yabancıda değil en azından

Artik anlayacak yasta onlar uyuyor gidemeyiz de cikarma bence gnduz de onlar bakiyormus diger vakitlerde onlar da dinlenmek ister hakli olarak
Tabi dinlenmek onlarin hakkı. bende çikartmayalim dedim yok bagiriyor ağlıyor kapıyı dikliyor:/
babasi da sinirlendi babasindan kaçiyor buda
beni istedi yanima benden ilgi görmeyince kaçiyor.
beraber oyun oynuyoruz

Çocuğuna bakmasi iyi aslında, yoksa ya bakıcı ya da kreş ayarlaman gerekirdi, ben çocuğuna annesi kaynanası bakanlari şanslı görüyorum, yabancıda değil en azından
anneme de birakiyorum sanirim iki gün isteyecekler onlar kesin..
4 gün onlar bakiyor anneme biraktığımda onlarda sevinç olarak görüyorum gezmeye gidiyorlar:)
eşime ikna edemedim

Canım petibor biskuviden yada kekten truff yapıp goturebilirsin renkli şekerlerle süsleyip ben arkadaşlarıma fln oturma olduğunda illa bı çeşit yapar götürürüm, genelde de cikolatali toplardan isterler benden :) bende aynalı Gold tepsim var, yapar onun içine dizerim,tül flnla da tepsiyi süsler kapatır satın alınmış gibi yaparım resmen öyle götürürüm bayılırlar sende öyle deneyebilirsin bence hem bayatlama olmuyor onlarda

Bak ben şöyle yapıp götürüyorum Gold aynalı tepside çok şık duruyor ama

Sagol cnm bakim dha karar veremdm biseye . Ben oyle agir olmayacak bi kapta anca goturebilirim yanmda minnos kizla bide kis mevsimi montla kaba kaba oluyoruz mnbste kucak kucaga

Sagol cnm bakim dha karar veremdm biseye . Ben oyle agir olmayacak bi kapta anca goturebilirim yanmda minnos kizla bide kis mevsimi montla kaba kaba oluyoruz mnbste kucak kucaga
Doğrudur canım en basit kek olur işte saklama kabına koyar götürürsün yada poğaça fln karar verince bize de yaz merak ederim
Eve koca bir sepet çiçekle gelip kapının önüne koyup ayakkabılıgi düşürmüşler gelde bak diyerek beni kapıya götürerek sürpriz yapan eşim ☺
Çiçek alarak bilezikten yirtamicak tabisi, bileziği de almasi gerekiyor,doğum hediyesi olarak
Vaaayy mehloss gönlünü almayı iyi biliyor senin bey aferin valla çok iyi etmiş bak ne güzel geçte olsa düşünmüş :) çiçekler de senin gibi çok güzeller canım bileziği de aldır tabi bı çiçekle kandırmasın

Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin, ben sok oldum eşimden böyle bir şey hiç beklemiyordum
Aynen hic taviz verme ...
Bilezik için söz verdi, doğum için istedim, bir kaç ay sonrası için söz dedi, bu ay alamicak galiba, ben söylemeden kendisinin düşünüp almasi gerekiyor aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…