- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Kertenkelem benle dalga gecmiş unutmuş benim bi timsah olduğumuBiliyorum kız dalga gectiydim
İyi o zmn sen tatil yaptıysan dert etmeBende ayni dusuncedeyim
Zaten bayramda BN çocuklarla gittim gelen hava soğuk şuan deniz de
Bir timsah bir kertenkeleye ne ddmeis gel beraber yuzeelim yüzelim de seni bir güzel bogayayim demişKertenkelem benle dalga gecmiş unutmuş benim bi timsah olduğumu
Kız dört gün yetmz bana bu iki canavarlaİyi o zmn sen tatil yaptıysan dert etmesenin koca da boşa almasın o zmn izin,acil bişi olur o zamanlara saklayın bari
AhahhahahahahhahahahBir timsah bir kertenkeleye ne ddmeis gel beraber yuzeelim yüzelim de seni bir güzel bogayayim demiş
O zmn hemen eşine izin aldiriyosun ve çocukları başına musallat ediyorsun,Kız dört gün yetmz bana bu iki canavarla
Bugünden beynimi yediler vallahi mahvettiler bni
Hahahaha ins insO zmn hemen eşine izin aldiriyosun ve çocukları başına musallat ediyorsun,
Ayy yaa bizde o sesleri arıyoruz vallahi cook ihtiyacımız var evde minik bebek seslerineHahahaha ins insuydular çok şükür dillendiler baya zor oluyormuş yaaaaa car car car anne anne anne anne başka birşey duymuyirm vallahi
Sende çocuk var mi canmmmmm
Yaaaa istemeden pot kordim sanırımAyy yaa bizde o sesleri arıyoruz vallahi cook ihtiyacımız var evde minik bebek seslerineyok bizde çocuk canım başbaşa takılıyoruz biz eşimle 7 yıldır malesef olmuyor bizim ama önümüzdeki ay tüp bebek için görüşmeye gidicez nasipse,doktorumuzu hastaneyi seçtik bakalım
Bende cok iyiyim şükürİyiyim seni sormalı :)
Yok canım ya niye pot kirasin öyle düşünme olsunYaaaa istemeden pot kordim sanırım
İns en kısa zamanda sende cıvıl cıvıl bebek sesleriyle uyanır yatarsin ucuz besiz olur :)
İns canmmm o zaman ikiz olsun hadiYok canım ya niye pot kirasin öyle düşünme olsun
Çok güzel diledinde inşallah üçüz Beşiz altından kalkabilirssm neden olmasın,rabbim bilir hayırlısı inşallah
İnşallahİns canmmm o zaman ikiz olsun hadi
Booll temizlik yapıyorum canım,eşim evde başımda sabahtan beri,git diyorum gitmiyor,açtığım supurgeye,yerleri sildigime,toz bezime bile karışıyor yahu daraldim sbhtn beri
Eeee neler yapıyorsun canm
Yemek yapmama çeşmeyi az cabuk çok acmana da karışıyor muBooll temizlik yapıyorum canım,eşim evde başımda sabahtan beri,git diyorum gitmiyor,açtığım supurgeye,yerleri sildigime,toz bezime bile karışıyor yahu daraldim sbhtn beriiyi oldu biraz iç döktüm simdi
Sen neler yapıyorsun cnm
Ay yemin ederim çeşmeyi çok açtığımda karışır ya valla hepsimi aynı bunlarınYemek yapmama çeşmeyi az cabuk çok acmana da karışıyor mugaliba gardiyanların doğasında karışmak var ziraaaaa ayni şeyleri bende yaşıyormuş bugün allahtan ki is günü evde yok
Bende senin hesap booool boooool temizlik yaotm
Ay yemin ederim çeşmeyi çok açtığımda karışır ya valla hepsimi aynı bunlarınyemek mevzusu izin aldığından beri ona ait karışmıyorum,yapıp getiriyor Azda ben onu eleştiriyim dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?