Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahaha ins ins uydular çok şükür dillendiler baya zor oluyormuş yaaaaa car car car anne anne anne anne başka birşey duymuyirm vallahi
Sende çocuk var mi canmmmmm
Ayy yaa bizde o sesleri arıyoruz vallahi cook ihtiyacımız var evde minik bebek seslerine yok bizde çocuk canım başbaşa takılıyoruz biz eşimle 7 yıldır malesef olmuyor bizim ama önümüzdeki ay tüp bebek için görüşmeye gidicez nasipse,doktorumuzu hastaneyi seçtik bakalım

Yaaaa istemeden pot kordim sanırım
İns en kısa zamanda sende cıvıl cıvıl bebek sesleriyle uyanır yatarsin ucuz besiz olur :)

Yaaaa istemeden pot kordim sanırım
İns en kısa zamanda sende cıvıl cıvıl bebek sesleriyle uyanır yatarsin ucuz besiz olur :)
Yok canım ya niye pot kirasin öyle düşünme olsun
Çok güzel diledinde inşallah üçüz Beşiz altından kalkabilirssm neden olmasın, rabbim bilir hayırlısı inşallah

Eeee neler yapıyorsun canm
Booll temizlik yapıyorum canım,eşim evde başımda sabahtan beri,git diyorum gitmiyor,açtığım supurgeye,yerleri sildigime,toz bezime bile karışıyor yahu daraldim sbhtn beriiyi oldu biraz iç döktüm simdi
Sen neler yapıyorsun cnm

Yemek yapmama çeşmeyi az cabuk çok acmana da karışıyor mu galiba gardiyanların doğasında karışmak var ziraaaaa ayni şeyleri bende yaşıyormuş bugün allahtan ki is günü evde yok
Bende senin hesap booool boooool temizlik yaotm

Ay yemin ederim çeşmeyi çok açtığımda karışır ya valla hepsimi aynı bunlarınyemek mevzusu izin aldığından beri ona ait karışmıyorum,yapıp getiriyor Azda ben onu eleştiriyim dimi ama

Ay yemin ederim çeşmeyi çok açtığımda karışır ya valla hepsimi aynı bunlarınyemek mevzusu izin aldığından beri ona ait karışmıyorum,yapıp getiriyor Azda ben onu eleştiriyim dimi ama
şuan çok merak ettm eşinin burcunu
Zira akros dersen düşüp bayilabilirim
Vallahi ayni galiba neymiş su parası çok geliyormuş barajlar daki sular bitiyormus al buyur sen temizle diyirm tamam tamam gidiyorum ben diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…