- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Suyu cok harcama ilerde ki torununu torbanı düşün diyor bana eşim,şuan çok merak ettm eşinin burcunu
Zira akros dersen düşüp bayilabilirim
Vallahi ayni galiba neymiş su parası çok geliyormuş barajlar daki sular bitiyormusal buyur sen temizle diyirm tamam tamam gidiyorum ben diyor
AhahahahhahahahaSuyu cok harcama ilerde ki torununu torbanı düşün diyor bana eşim,yahu diyorum önce kendi çocuğumuzu bı yapalım,doguruyum da torunlarimi o zmn düşünürüm diyorum, olsun sen yine de düşün çok açık bırakma bu cesmeleri diyor
Eşimde bende yay burcuyuz,baskın karakterleriz aslında,bı nevi ikimizin dediği de olur,oldururuz yani
Off kendinin benden güzel yemek yaptığını düşünür hatta evet benden güzel yapamasa da benimkiler kadar lezzetli olabiliyor arada,hakkını yemeyim şimdi adaminAhahahahhahahaha
Bende inadına aciyirm öyle diyince suyu
Gelir domatesi az koymussun çok koymussun muhabbeti bile yapar erkekler evde durmucak aman diim durdular mi bizim hayat bitiyor valla
Ah ah sardiriyirm ama iki dkka sonra kavga dövüş hepsi biri ağlıyor biri bağırıyor üstüne eşimin savunması onlar başlattı oluyorKız sen çocukları başına sarsana adamin,uğraşı olur evdeyken sana sarmaz hiç değilse,benim çocuk olsa nasıl kitleyecegim belli değil benim herife
Aboo ay o daha betermis,işin var senin vallaAh ah sardiriyirm ama iki dkka sonra kavga dövüş hepsi biri ağlıyor biri bağırıyor üstüne eşimin savunması onlar başlattı oluyorevde uç çocukla ugrasiyorm yani hahahahahahah
Hem de ne isAboo ay o daha betermis,işin var senin vallaboşver üçü de ayrı ayrı takılsınlar senin menfaatine olur
Bı nevi üç çocuğun varHem de ne is
Bazen çok sert davranabiliyor çocuk olduklarını unutuyor :)
Bende bazen eşimin çocuk olduğunu unutuyirm hahahahahhahahahah
Maalesef yaaaBı nevi üç çocuğun var
Kuzum ya karne hazırlamaktan uykuya hasret kaldım. Bir o gece moral biraz bozuktu uyku tutmadıİyidir Cicicim nolsun yatmaya hazırlanıyorum yarın işler güçler
Sen nasılsın sen niye yatmıyosun bakim
Ben bu gidişle havamı alırım
Kutsişimmm sen ki topiğimizin pozitif kertenkelesi, sana böyle konuşmak yakışıyor mu? Rabbim en kısa zamanda kucağını dolduracaktır. Bu kutsal totemi işe yarayacaktırBugun test yaptım gene tırt
2 gün sonra dönüyorum ama iyi akşamlar canım benimgünaydın hatunlar
Ahahahaha evet niyeyse kutsallar ve öğretmenler açısından bol bir durumdayız. Günah çıkarmak istersen bak bu kadar kutsal var, ağız burun da kayıyor tam yeritövbe bismillah burda herkes kutsal x miyemin ederim profil resimlerinden önce bi korktum dudak yana kayınca
Oo hemde ne kopmakCumartesi karneleri verdikten sonra uçuşa geçeceğiz di mi kız B Brunello Cicinelli
Ben de polis eşi olarakEvet aynen benim eşim de çok katıdır bu konuda, işi eve yansıtmayı sevmiyorum diyor,hiç anlatmaz, ama işte her ne kdr iyim desede gergin olduğunu gizleyemiyor çoğu zaman.
bizim ki 40 günlük izne ayrıldı valla bir hafta oldu daha bakalım nasıl geçecek bu 40 gun, bunalirsam kovamaya başlarım adamı artikhadi çık dışarı git,nereye gidiyorsan akşamdan önce de gelme diye
Kuzum bende de 4 senedir yok ne olmuş .Ayy yaa bizde o sesleri arıyoruz vallahi cook ihtiyacımız var evde minik bebek seslerineyok bizde çocuk canım başbaşa takılıyoruz biz eşimle 7 yıldır malesef olmuyor bizim ama önümüzdeki ay tüp bebek için görüşmeye gidicez nasipse,doktorumuzu hastaneyi seçtik bakalım
İnsallah canım yarın bat sancılar arttı kesin olacak gibiyim hayırlısı artıkKuzum ya karne hazırlamaktan uykuya hasret kaldım. Bir o gece moral biraz bozuktu uyku tutmadı
Kutsişimmm sen ki topiğimizin pozitif kertenkelesi, sana böyle konuşmak yakışıyor mu? Rabbim en kısa zamanda kucağını dolduracaktır. Bu kutsal totemi işe yarayacaktır
2 gün sonra dönüyorum ama iyi akşamlar canım benim
Ahahahaha evet niyeyse kutsallar ve öğretmenler açısından bol bir durumdayız. Günah çıkarmak istersen bak bu kadar kutsal var, ağız burun da kayıyor tam yeri
Oo hemde ne kopmakToplayın enerjileri uçuşa geçeceğiz beybiler
Ben de polis eşi olarakByNkoaLa ile aranıza gelebilir miyim. Hani şu yıkarken formayı pembemsi mavi yapan
Kuzum bende de 4 senedir yok ne olmuş .İnşallah tüp bebek cevap verir. İkiz ikiz bebelerin olur. @Kutsal zebra ve sen için dua edeceğiz
TÜM KERTENKELELERİME
Amma kaynatmışsınız beeeeeee beğen beğen parmacıklarım koptu.Herkeste ne var ne yok bakalım. Ben fena halde karne telaşındayım ondan pek giremiyorum bu aralar Akşama da misafirliğe gideceğiz kertenkelelerim. Sizlerde durum ne bakalım
sana her zaman her kapı açık bidenm :)Kuzum ya karne hazırlamaktan uykuya hasret kaldım. Bir o gece moral biraz bozuktu uyku tutmadı
Kutsişimmm sen ki topiğimizin pozitif kertenkelesi, sana böyle konuşmak yakışıyor mu? Rabbim en kısa zamanda kucağını dolduracaktır. Bu kutsal totemi işe yarayacaktır
2 gün sonra dönüyorum ama iyi akşamlar canım benim
Ahahahaha evet niyeyse kutsallar ve öğretmenler açısından bol bir durumdayız. Günah çıkarmak istersen bak bu kadar kutsal var, ağız burun da kayıyor tam yeri
Oo hemde ne kopmakToplayın enerjileri uçuşa geçeceğiz beybiler
Ben de polis eşi olarakByNkoaLa ile aranıza gelebilir miyim. Hani şu yıkarken formayı pembemsi mavi yapan
Kuzum bende de 4 senedir yok ne olmuş .İnşallah tüp bebek cevap verir. İkiz ikiz bebelerin olur. @Kutsal zebra ve sen için dua edeceğiz
TÜM KERTENKELELERİME
Amma kaynatmışsınız beeeeeee beğen beğen parmacıklarım koptu.Herkeste ne var ne yok bakalım. Ben fena halde karne telaşındayım ondan pek giremiyorum bu aralar Akşama da misafirliğe gideceğiz kertenkelelerim. Sizlerde durum ne bakalım
Kuzum belki de olmazsın. Burda birlikte bekleyelim. Olumlu ya da olumsuz haber ver. Dua ediyorumİnsallah canım yarın bat sancılar arttı kesin olacak gibiyim hayırlısı artık
Ben de seni ne zaman görsem, ne zaman duysam keyfim yerine geliyor biliyorsun gönlümün sultanısana her zaman her kapı açık bidenm :)
Ohhh beee seni görünce keyfm geldi vallahi
Sensiz buralar ıssız soğuk yapayalnızBen de seni ne zaman görsem, ne zaman duysam keyfim yerine geliyor biliyorsun gönlümün sultanı
AhahahaSensiz buralar ıssız soğuk yapayalnız
Beni bırakıp bırakıp gitme
Hahahshshhsja
Gidersen kovup nerden çıkacağını konusunda bende şüpheye girdim smdkAhahahaGitmem çiçeğim sen iste. Kapıdan kovsan bacadan girerim tıpkı noel baba gibi. Bacadan kovsan tuvalet giderinden girerim tıpkı fare gibi. Giderden kovsan artık nerden girerim bilmiyorum
Ahh canım bende diyordum cicinelli yok piyasa daKuzum bende de 4 senedir yok ne olmuş .İnşallah tüp bebek cevap verir. İkiz ikiz bebelerin olur. @Kutsal zebra ve sen için dua edeceğiz
Serotonin, merotonin hepsi var sana karşıGidersen kovup nerden çıkacağını konusunda bende şüpheye girdim smdk
Ay senin gbi Mıncık poncik insan nasıl kovulur o KDE seranatain var bana karşı hahhahahahaha
Bacadan gelirken çorapların icine astigim dileklerimi de bir göz ativer:d :ad
Hayırlı bi ise vesile olup sonrasında kaybolan teyzeler gibi çekildi gittiAhh canım bende diyordum cicinelli yok piyasa dabizi buluşturdu tanıştırdı ByNkoaLa la kendi kayboldu,kesin formaları pembeye çevirmeyle meşguldür diyodum hoşgeldin
Aa sizinde mi olmuyor bebiş? neden ki canım sıkıntı ne sizde, inşallah tüm isteyenlere içinde bizlere de nasip etsin rabbim ikiz diye diye bu arada ikiz tutturursak sasirmam ilk buraya mujdelerim valla asjasjshdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?