- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.021
Ay çok tatlı maşaallah
Kız vallahi çok sevimli,Rabbim bahtını güzel eylesin
Amiiin cok tesekkur ederim ...Kız vallahi çok sevimli,Rabbim bahtını güzel eylesin
Sana benziyor galiba, sarışınAmiiin cok tesekkur ederim ...
Allah cezani vermesin seninnBu kadar güzel çocuğu olup insan ikinciyi yapmayi nasıl istemez
Esimle ikjmiz de beyaz tenli kumraliz .. goz yapisi ayni babasi da genel hali benim kucukluk resimlerimle ayni .Sana benziyor galiba, sarışın
Maşaallah, ikinizden de almış demek,Esimle ikjmiz de beyaz tenli kumraliz .. goz yapisi ayni babasi da genel hali benim kucukluk resimlerimle ayni .
Allah cezani vermesin seninndogurdumda cirkin oldu diyemi 2.yi yapmam diyom saniyodun
Evet ama benim kucuklufumu bilmeyen ayni babasiii diyo .. hele hele yeni dogdugunda ayni esimdi boyle benzerlik olamaz resmen kiz olup bu derece babasi olan bi cocuk ... cok sasirmistimMaşaallah, ikinizden de almış demek,
Güzel olunca daha bir hevesle yapar insan
Kızkardeşimin de bir kızı var, biz ilkte nirvanaya ulaştık ikinciyi istemiyorum diyor2.cirkjn filan olur en iyisi biz zirvede birakalim
Oneden istemiyor pekiKızkardeşimin de bir kızı var, biz ilkte nirvanaya ulaştık ikinciyi istemiyorum diyor
Naber hatun :)slm beybi
Kardeşim farklı bir ilde öğretmen,karı koca öğretmenler,çocuğa bakacak kimseleri yok, bakıcıya veriyorlar, kızları daha küçük şimdilik düşünmüyorlar ama sonra düşünürler muhtemelenOneden istemiyor peki
Kardesine 2.yi yaptiramadan bana ugrasyosun bidei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?