Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karışık işler desene şamdanım
Evet ikimizi de bekleyen kabak gibi bir doğu görevi var di mi.
İyi hatırlattın

beklemekle birlikte bi daha mi gidecez doğuya kafasıyla çift sark yapıp dönme plani yapacak kocalarimiz var

ben artık akıntıya karşı kürek çekmiyorum. kürekleri attim şelaleden düşmeyi bekliyorum cici şimdilik güneşli manzaralı bi hava hakim

İnşaallah cicim amiiinnn
Rabbim topigimizdeki tüm hamilelere kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin ve yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım inşaallah

İki polis dünür ve iki çilekeş ana ile ortam nasıl olurdu acaba
Akroşların adı ne zaman temizlenecek be şamdanım torunsuz kalacaksın

ben birikim yapıp parasever gelin alcam paramla oğluma gelin alcam türk filmlerindeki aliye rona gibi kaynana olcam cici başka çarem yok balım.

kocaları sayma onlar kafayi kırar o zamana kadar senle ben de Allah bilir ne kadar acayip şeylere dönüşuruz bebelerimize acıdım şu an

Bal cicim yaa nasil sevindim varyaa masallah premses annesini uzmicek hic sag salim gelicek dunyaya hayirlisiyla
Cicim soz konusu cicibebe oldummu valla herseye katlancaniz artik acisini dogumdan sonra cikartirsiniz
Çıkartacak acı çok birikti imzoşum yanlışlıkla 2.çocuğu yapmaktan korkuyorum
Ahaha arada eziyet olsun diye geysaya okutturacan biriken sayfaları
Okuyor zaten (güya gizli gizli ) o okuyor diye kızınca gidip hemen hınçlı hınçlı yazıyorum
Bu nerden çıktı şimdi ne zmn yapacan
100K da pamuğum
Faal üyeler için yapacağım sadece tabiki. İlk hangi msjla ne zaman gelmiş bir nostalji turuna çıkartacağım kadrolu kertenkelelerimi
Eki Görüntüle 2592774

o kadar devamsızlıkla hala ilk ucteyim ortmenim
İlk 3 gözlerimi yaşarttı ama ilk 4 gözlerimi kör etti resmen

hakikaten kim o 4. ya biri gene nik mi değiştirdi

Aayy ahahah aman cicim onleminizi alin yinedee acisi dogumdan sonra cok fena cikiyo kendimden biliyorum

İki polis baba dünür olarak bir araya gelirse, iyice contaları yakacakları için o yaşa kadar, birbirlerine ateş etmecilik falan oynama kalkarlar herhalde
Kahve yapmaya mutfağa gidiyormuşuz bir geliyormuşuz babalar oturma odasında birbirini kelepçeliyor
Bak bunlar hep mümkünatı yüksek sahneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…