- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.321
Haaa tmm anladımPoncigin eski kocasına benzeyen var yaaadı osman değil tabi
Bas gaza diloş bas gaza
Karışık işler desene şamdanım
Evet ikimizi de bekleyen kabak gibi bir doğu görevi var di mi.
İyi hatırlattın
İnşaallah cicim amiiinnnOlumsuz düşünme mehlikambenim içime doğan mutlaka olur. Hayırlısıyla sağ salim kucağına alıp topikten kızlar doğum yaptım yazacağın an gözlerimin önünde
Allahın izniyle duacınız.♥
Hadi aç Doğurma sezonunu da sıra bize de gelsin
İki polis dünür ve iki çilekeş ana ile ortam nasıl olurdu acaba
Akroşların adı ne zaman temizlenecek be şamdanım torunsuz kalacaksın
Bugün benm için büyük günBelli zaten gulom yine kayboldun ortadan
Bas gaza diloş bas gaza
Çıkartacak acı çok birikti imzoşum yanlışlıkla 2.çocuğu yapmaktan korkuyorumBal cicim yaa nasil sevindim varyaa masallah premses annesini uzmicek hic sag salim gelicek dunyaya hayirlisiyla
Cicim soz konusu cicibebe oldummu valla herseye katlancaniz artik acisini dogumdan sonra cikartirsiniz
Okuyor zaten (güya gizli gizliAhaha arada eziyet olsun diye geysaya okutturacan biriken sayfaları
100K da pamuğumBu nerden çıktı şimdine zmn yapacan
İlk 3 gözlerimi yaşarttı ama ilk 4 gözlerimi kör etti resmen
Niye gulom ne hazirligi buBugün benm için büyük gün
Çıkartacak acı çok birikti imzoşum yanlışlıkla 2.çocuğu yapmaktan korkuyorum
Okuyor zaten (güya gizli gizli) o okuyor diye kızınca gidip hemen hınçlı hınçlı yazıyorum
100K da pamuğum
Faal üyeler için yapacağım sadece tabiki. İlk hangi msjla ne zaman gelmiş bir nostalji turuna çıkartacağım kadrolu kertenkelelerimi
Aayy ahahah aman cicim onleminizi alin yinedee acisi dogumdan sonra cok fena cikiyo kendimden biliyorumÇıkartacak acı çok birikti imzoşum yanlışlıkla 2.çocuğu yapmaktan korkuyorum
Okuyor zaten (güya gizli gizli) o okuyor diye kızınca gidip hemen hınçlı hınçlı yazıyorum
100K da pamuğum
Faal üyeler için yapacağım sadece tabiki. İlk hangi msjla ne zaman gelmiş bir nostalji turuna çıkartacağım kadrolu kertenkelelerimi
Yol çalışmasına takılıyorum hepkız iki aydır park ettim bekliyom ne zaman bascan gaza
Yaaa bi olsun soylucem topigeNiye gulom ne hazirligi bu
İki polis baba dünür olarak bir araya gelirse, iyice contaları yakacakları için o yaşa kadar, birbirlerine ateş etmecilik falan oynama kalkarlar herhaldeben birikim yapıp parasever gelin alcamparamla oğluma gelin alcam türk filmlerindeki aliye rona gibi kaynana olcam cici başka çarem yok balım.
kocaları sayma onlar kafayi kırar o zamana kadarsenle ben de Allah bilir ne kadar acayip şeylere dönüşuruz bebelerimize acıdım şu an
Valla merak ettim heeYaaa bi olsun soylucem topige
Totemdeyim smdi ahhaahhshahahaValla merak ettim hee
İsmi lazım değilhakikaten kim o 4. ya biri gene nik mi değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?