Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koptumm yaa cinsel açlığın afrikasıı

Sende ki bu çalışma azmi de yani ibadet etmeye halin kalsın azcik az çalış
Hiç sorma annem diyor ölüyorsun doktor bir rapor veremedi mi ?
Dedim anacımm doktor zaten bu haftayı komple verdii ama benim işlerim hiç bitmiyor ki

Hiç sorma annem diyor ölüyorsun doktor bir rapor veremedi mi ?
Dedim anacımm doktor zaten bu haftayı komple verdii ama benim işlerim hiç bitmiyor ki
Senin işleri idare edecek kimse yok mu ya,yada bırak bı haftalık biriksin canından kıymetli mi iyileşince halledersin biraz dinlen şimdi canim

Senin işleri idare edecek kimse yok mu ya,yada bırak bı haftalık biriksin canından kıymetli mi iyileşince halledersin biraz dinlen şimdi canim
Maalesef poğaça yanaklım, benim işleri yapabilecek bir tek patron var
ona da siz şunları yapın ben azcık yatam diyemem gerçi adamın benden beklentisi de yok yani hastayken işe gelmek gibi ama ben biriksin istemiyorum bir de sanırım fazla evhamlıyım yani iş konusunda.. 1-2 güne düzelirim inşallahh

sen nasılsın

Ozledm tabi ozlemez miyim hiç
Nasıl oldun hastalığın geçti mi
Bende özledimmm bal surat
Daha iyiyim tamamen geçmedi tabi ama daha dinçlik var bugün, sadece dün gece migren başladıı.. ilaç içemiyorum migren ilacımı maalesef. 2-3 gün de onu çekeceğim hafta sonuna tamamen ayaklanırım herhalde

sen napıyorsun, nasılsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…