- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.501
diloşumm yaa anlamadın beni sende heeneyim var imzoşum
Heralde canım bişey olmuş bende anlamadım
Yanlışın varaayy ponçiğimm senin her bir zerreni ezberledim yeminle
Aşkmm günaydınnPatilim günaydın canım,iyi olmana sevindim ya şükürizinli misin gülüm yatıp dinlensen iyi olur aslinda
koptumm yaa cinsel açlığın afrikasııO kudurukluğunu dışarıya belli etmez düz duvara tırmansa da cool durur. Ben toplum içinde ağzımdan salyalar akıtarak dolaşan cinsel açlığın afrikası gibiyim
Her gittiğimde doktora bir umut sorduğum için doktor da her defasında yasak dediği için utanıyor yanımda artık
Gunydin guzelim
Sende ki bu çalışma azmi de yaniAşkmm günaydınn
Aslında izinliyim ama değilimişyerindeyim
Hiç sormaSende ki bu çalışma azmi de yaniibadet etmeye halin kalsın azcik az çalış
İlk bana yazacaksınnn sadece banaSabırsız
Canını yediğiminnn minnoş premsess anasıııııı seniiiiicnmmmm
Hahajjshshshhahhahahaİlk bana yazacaksınnn sadece banabromm yoksa direkt olarak en önce bana .
Senin işleri idare edecek kimse yok mu ya,yada bırak bı haftalık biriksin canından kıymetli mi iyileşince halledersin biraz dinlen şimdi canimHiç sormaannem diyor ölüyorsun doktor bir rapor veremedi mi ?
Dedim anacımm doktor zaten bu haftayı komple verdii ama benim işlerim hiç bitmiyor ki
Tamammm affettimHahajjshshshhahhahaha
Tamma aplaaammm affet ablam
Ozledm tabi ozlemez miyim hiçTamammm affettim
Ne yapıyorsunnn, özledin mi benii kaç gündür yoktum; yokluğum belli mi
Maalesef poğaça yanaklım, benim işleri yapabilecek bir tek patron varSenin işleri idare edecek kimse yok mu ya,yada bırak bı haftalık biriksin canından kıymetli mi iyileşince halledersin biraz dinlen şimdi canim
Bende özledimmm bal suratOzledm tabi ozlemez miyim hiç
Nasıl oldun hastalığın geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?